Her er du: Tilbudsavisen - Annonce 15. oktober 2019 | 01:47   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Søg efter produkter i Tilbudsavisen
Udskriv annoncen
Vincent SA-T7 Stereo Forforstærker
Annoncør: Dans TV og HIFI-Center
Lokalitet: København
Kontakt: kontaktdanstv.dk
Produkttype: Forforstærker
Annoncetype: Demo tilbud
 
Demo tilbud:
Vincent SA-T7 Stereo Forforstærker
Stereo forforstærker Med denne SA-T7 forforstærker Vincent har udviklet, er det uforfalsket værdifuld musikgengivelse der flyder ud i din stue.
Moderne kilder stiller helt nye krav, til kvalitet af transmission, som forstærkeren skal gengive. Med den konventionelle (klassiske) kredsløbs teknologi og ECC81 / 82/83/88, er potentialet af rørteknologien ikke er opbrugt.
Med SA-T7 fra Vincent, er en forforstærker blevet udviklet, som fremhæver de ægte værdifulde musik- signaler, som med tidligere rørforstærkere ikke har været muligt. Dette er nu muligt via det patentanmeldte kredsløb-design fra Dipl.-Ing Frank Blöhbaum´s udviklede BestPentode kredsløb, der er så langt den typiske pentode magt distribution støj ikke længere et problem. Sådanne BestPentode, som giver gevinst med væsentlig mindre støj, end sammenlignelige triode. Den anvendte i SA-T7 dyrebare spændings gitter, pentode type CV6189, kan således udvikle dens fulde potentiale. Dette rør er NOS (New Old Stock) rør, nyproduceret som den gamle bestand, hvis oprindelige formål var at få højfrekvente signaler i 24/7 brugt i telekommunikation. Den garanterede levetid for disse er produceret til kontinuerlig professionel brug i impedansomsætteren er realiseret, med en spændings gitter triode typen 6S3P-VE - et russisk militær rør, der oprindeligt blev brugt i MIG board radar.
Mulighed for tilpasning til individuelle lyttepræferencer er en yderligere gevinst med CV6189, 6S3P-EV og Vimala modul med præcisions kontrol over bas og diskant, og som selvfølgelig kan slås fra. For den praktiske tilslutning er to forskellige output modstande til rådighed: 50 ohm og 600 ohm.
Takket være det første standard anvendte BestPentode kredsløb-teknologi kombineret med raffinerede Vimala-strømkilde kobling, en meget lineær forstærkning med lav støj, og overlegen hastighed for optimal lytteoplevelse, kombineres på en unik måde. Hos Vincent er vi især stolte af Vincent: SA-T7, som er en kulminationen på mange års erfaring i realiseringen af ​​innovative rørforstærkere til en rimelig pris, der er designet og samlet i Tyskland.
Øvrige informationer om dette tilbud:
Tilbud oprettet: 18-09-2019
Tilbud udløber: 16-10-2019
Garanti: 2 år og 0 mdr.
Pris: 13999 DKK
 
Kontakt : Dans TV og HIFI-Center
Dans TV og HIFI-Center
Amagerbrogade 6-8
2300 København S.
TLF.: 32572040
Mail: kontaktdanstv.dk
Link: http://www.danstv.dk
Vær venligst opmærksom på at HIFI4ALL.DK ikke er sælger af produkterne i Tilbudsavisen
Al henvendelse skal ske til den respektive annoncør!
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2019 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes