HIFI4ALL.DK
Mission LX connect
Hififreaks  [19.11.2021]
Mission's første “True Wireless” højtaler system

Ved hjælp af innovative trådløse teknologier kombineret med Mission LX II højtalerserie, tilbyder Mission LX connect et nyt niveau af bekvemmelighed og ydeevne, der ændrer spillet for alle trådløse højttalersystemer. Den trådløse kommunikation i LX connect fungerer gennem en trådløs hub, hvortil alle kilder – kablede såvel som trådløse for binder til. LX connect Hub transmitterer intelligent venstre og højre lydsignaler til den relevante højttaler via et ukomprimeret 5,8Ghz trådløst lydsignal. Der er intet kabel mellem højttalere eller mellem højtalere og hub. Således opnår LX connect en reel ”true wireless” oplevelse.

Højttalersystemet er baseret på Mission LX-2 II-højttalerne med specielt konstruerede, højeffekts digitale forstærkningsmoduler, der tilbyder 60W fra hvert kabinet (120W pr. system). Fra LX II-seriens design og ydeevne bibeholder LX connect-systemet Mission-varemærket "Inverted Driver Geometry"-design og præcisionstunet delefilter for at give en mere direkte lydoplevelse og forbløffende detaljer. Mission DiaDrive basenheder tilbyder overlegen kontrol af den lavfrekvente membran, med et raffineret nyudviklet kabinetafstivningssystem.

LX connect Hub fungerer som den centrale tilslutnings-boks for alle musikkilder, analoge såvel som digitale optiske og coax indgange. Den er en lydenhed i sig selv - der er en dedikeret HDMI ARC-forbindelse, der tilføjer trådløs lyd til tv, film og spil og Bluetooth aptX-forbindelse til trådløs streaming af lyd i høj opløsning fra tablets og smartphones.

LX connect hub fungerer også som en højtydende USB dac, udstyret med ESS Sabre32 chip og en hi-fi-grade hovedtelefonforstærker, der vil overgå de fleste dedikerede hovedtelefonforstærker/dac-kombinationer i denne prisklasse! I modsætning til andre trådløse og aktive højttalere, hvor kontrol-interface og indgange ofte er placeret akavet på bagpanelet, styres LX connect hub nemt via det taktile interface og OLED-display på forsiden af enheden, eller, for endnu mere bekvemmelighed, du kan bruge den medfølgende fjernbetjening.

Pris: Kr. 9.999,-, og er tilgængelig i Lux White, Lux Black og Walnut.


For yderligere information, kontakt:

Hififreaks.dk

Web: www.hifi-freaks.dk
Mail: support@hififreaks.dk
Tlf.: 7219 0045

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.