Her er du: Nyheder - Libratone Loop 19. februar 2018 | 02:41   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Libratone Loop
Af: Libratone  [01.10.2013] Print nyhed
Libratone introducerer modellen Loop, der er en trådløs højttaler udviklet til, at ændre måden man lytter til musik på. Den kan monteres på væggen, stilles på bordet, på gulvet eller på en hylde

Libratone Loop giver fordelene og friheden ved trådløs musik, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Med AirPlay og DLNA-teknologi kan man streame musik via Wi-Fi netværk. Desuden kan man med Libratones egen PlayDirect teknologi, endda streame favoritmusik direkte fra iPhone, iPad, og Android mobil eller tablet, samt fra en Mac/PC hvor som helst. Man kan spille musik fra streamingtjenester såsom Spotify, TDC Play, WiMP, DR samt Internet-radiostationer på alle Libratones højttalere.

At finde en ideel placering til Libratone Loop er utrolig nemt. Libratone Loop er en af de mest alsidige højttalere på markedet og kan placeres både stående eller hængende, med den medfølgende fodstand og vægbeslag. Coveret er udført i Libratones karakteristiske, italienske uld som nemt kan udskiftes med andre covers i farver som matcher enhver smag og indretning. Ekstra covers sælges separat.

Libratone Loop er bygget på en ny forstærkerplatform som giver højttaleren en højere ydeevne (120W), som i kombination med en ny strømforsyning - særligt udviklet til audiobrug - resulterer i en mærkbart forbedret lydgengivelse. Modsat konventionelle forstærkere benytter Libratone Loop sig udelukkende af et fuldt digitalt forstærkersystem. For at sikre lyd højeste opløsning, transporteres lyden via en ubrudt digital signalvej fra det digitale forstærkersystem frem til højttalerenheder af høj kvalitet. Det proprietære trådløse antennesystem er fuldt optimeret til at levere en perfekt omni-polar respons og yder maksimal følsomhed under tilslutning til en Wi-Fi router for at give den bedst mulige netværksforbindelse.

 

Den indbyggede DSP-teknologi og de digitale, aktive forstærkere leverer sammen med ægte bånddiskanter den gode lydoplevelse. Takket være højttalerens cirkulære form og dens indbyggede FullRoom teknologi, spreder Libratone Loop lyden i alle retninger og bruger væggene til at reflektere lydbølgerne, så rummet fyldes med musik. Blot én Loop har styrke nok til at levere et overbevisende lydtryk.

Loop sætter en ny standard for hvor meget præcis bas Libratone kan få ud af en kompakt kabinetkonstruktion, der kræver eksakt kontrol og beskyttelse af driverenhederne. Ved at køre CAD-programmer med Finite Element-simulation er kabinettet designet til at kontrollere resonans og lyder derfor som et langt tungere, resonansdødt højttalerkabinet. Baseret på aktuelle driver-parametre beregnes enhedernes bevægelse, som igen kontrolleres af en indbygget limiter. Store vandringer i membranen bliver nænsomt reguleret og dæmpet uden brug af kunstig komprimering. En del af kabinettet er tilmed udviklet til at fungere efter resonansslaveprincippet - også kaldet slavebas, og er støbt direkte ind i kabinettet. Disse komponenter tilføjer en ekstra driverenhed til lydsystemet som svarer til en 5” subwoofer i det slanke kabinet, hvilket giver en kontrolleret lavfrekvens ved 40Hz. Selv i store rum fremtræder Libratone Loop med en meget klar fysisk tilstedeværelse og imponerende baslyd.

Et rums akustik og lydtypen man vælger, er afgørende for den lydoplevelse, der opnås. For at give den bedste lydoplevelse, uanset hvilket rum man befinder sig i, har Libratone udviklet en gratis app til enheder som bruger iOS eller Android. Med appen kan man fjernbetjene Libratone Loop og justere lyden i forhold til de omgivelser højttaleren er placeret i og musikken man lytter til.

Libratone Loop iklædt farverne Pepper Black, Salty Grey eller Raspberry Red, sælges på Libratone.com, i Apple Stores og Apple Online samt hos udvalgte forhandlere.

Pris: Kr. 3699,-.

Ekstra covers i farverne Pepper Black, Salty Grey, Raspberry Red, Pineapple Yellow, Passion Pink, Plum Purple, Petrol Blue og Icy Blue sælges separat på Libratone.com, samt hos forhandlere og online.


For yderligere information:

Web: www.libratone.com

 

Øvrige nyheder
Ny Funk Firm forhandler
18.02.2018
Beocreate 4 Channel Amplifier
15.02.2018
Polk Audio
14.02.2018
Clearaudio Concept Active
14.02.2018
Thinksound USP-1
11-02-2018
Neat Acoustics
04.02.2018
PBN Audio
03.02.2018
Clearaudio Tracer
01.02.2018
Audio Classic HeadAmp E88
17.01.2017
AKG N5005
08.01.2018
Nye anmeldelser
Heco Direkt Einklang
22.01.2018
På med vinylen 14
18.12.2017
Norma Revo SC-2 LN
13.11.2017
PS Audio Stellar Gain Cell Dac & S300
23.10.2017
Taga Diamond B-60
23.09.2017
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2018 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes