Tilbage til HIFI4ALL.DK 26. september 2018 | 04:52   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
TV/Projektion
 HIFI4ALL Forum : TV/Projektion
Emne Emne: Gammelt B&O tv? (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 8
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
redfox
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 Marts 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 410
Sendt: 24 Februar 2017 kl. 01:29 | IP-adresse registreret  

Hej alle,
For ikke at kidnappe Peter Pans egen tråd, flytter jeg mine tv spørgsmål herover.

Nå, men jeg er kort fortalt til stereo. Har haft mange forskellige B&O produkter igennem årene, og har stadig nogle. Men i den ene stue har jeg i snart mange år spillet på en Musical Fidelity A1, en BOW, en A1 og så min Copland hybrid. CD har i mange år været et plefora, mest af Teac drev, senest i nogle år et par Copland CDA288 Mk. II Special Edition som er let modded af mig. Spiller på forskellige B&W af ældre dato, modded af mig. Kassette er en Tandberg tcd-3014a, og dertil en Rega 3. Disse står i en anden stue, og bliver lejlighedsvist flyttet ind til anlægget og tilbage igen. Kabler har været en del, men mest nogle halvdyre TaraLabs. Meget tilfreds med det hele som det er nu. Det var stereo.

Nu til TV. For mange måner sider, havde jeg et B6O MX5500 og et 6000, motorsokkel og beo4 samt en V8000 vhs. Nå, tiden gik, og en dag ville DR sende i digitaldomænet. Jeg tænkte, ok, ikke mere crt og købte et Sony lcd i fuld HD og med diverse tunere indbygget. Virker udmærket bortset fra at det er grimt, har total flad dåselyd og en separat sony dvd. Bare trælst. Min Beo4? Ja, den er i soveværelset, hvor den bruges til en B&O Century, som jeg har nogle stykker af, samt et Beosound2500, separat B&O forstærker og så videre. Så den virker fint, den Beo4. Jeg kan altså RIGTIG godt lide Beo4 fjernbetjeningen. Meeen, én gang Beo4, altid Beo4. Sådan da. Så nu er jeg hamrende træt af mit sony tv og dvd.

Hvad bruger jeg det til? Jo, jeg ser tv-avis en gang imellem, lidt dvd-film og et par enkelte udsendelser hér og dér. Jeg har ikke noget kabeltv, ikke noget sattelit-tv, ikke andet en et flueben i vinduet. Og det er præcist det jeg vil have. Jeg har overhovedet ikke tid til at se al muligt skrammel, eller energi og samvittighed til samme. Så DR1,2,3, K og et par andre er rigeligt ;) De 400 og lidt til dvd film jeg har, er pillet ud af deres æsker, og ligger i to meget små metalbokse i en reol, gemt væk. Men jeg køber stadig dvd film fra tid til anden, og vil gerne blive ved med det.

Nå, træt af at have det der sony tv, og sony dvd, to fjernbetjeninger i total plastik, ingen motordrejefod til lige at justere billedet med et par grader i ny og næ, samt at jeg savner den kvalitet mine gamle B&O ting var lavet i.

3d rager mig en høstblomst, 4k siger mig intet, fuld hd bruger jeg ikke, da dvd'erne ikke er i den opløsning og de tv kanaler jeg ser ej heller er det, så vidt jeg vd, men jeg kan jo tage fejl? Smart-tv kunne jeg ikke være mere ligeglad med. Totalt ubrugeligt for mig. Vil absolut ikke have skidtet. Hvis det var indbygget, ville jeg alligevel ikke bruge det. Hvis jeg vil købe en agurk, går jeg i supermarkedet. Spillekonsol? Nej tak, jeg spiller på en meget kraftigere pc i et andet rum. Trådløse routere? NEJ TAK! Kabelroutere? NEJ tak! Buede skærme? Nej tak, har intet at bruge dem til. Og de ser totalt tåbelige ud. 8K, 16K 32K? Næ du, det gider jeg ikke spilde penge og tid på. Jeg synes, at det er meget sjovere at fotografere, køre fjennstyret bil, klatre i bjerge og køre på min Laverda eller en tur i min Lotus Esprit. Og så er jeg gift ;)

B&O tv skal det være. Men jeg er nærig hvad tv angår. Et Beovision 10 er smart nok til mig. Dyrt, også brugt. Et Beovision 15 med træfront er ret smart, men usmageligt dyrt. Fælles for dem begge er den store flade, som med højtalerne går for langt ned mod gulvet, til at det giver et luftigt indtryk. Så ikke helt dér. Beoplay? Nej tak.

Beovision 7? Jep! Det er hamrende flot med en lodret 7-4 centerhøjtaler. Jeg vil ikke have den vulgære 7-1 vandrette højtaler. Jeg vil have et kabel fra tv til min Copland hybridforstærker ved filmbrug, men ellers vil jeg ikke skulle tænde en rørforstærker for at se en smule tv en gang imellem.

Snurre rundt lyd? Nej tak. Jeg vil ALDRIG have flere højtalere, kabler eller trådløse forbindelser. Min hoved har to ører - så jeg har to højtalere til musik, eller en god film i ny og næ. Mit tv skal være smukt når det er slukket. Og når det er tændt. Dét kan et Beovision 7.

Nu har jeg 32" og det er okay. Min stue behøver ikke mere, og det må ikke, gentager, ikke dominere rummet. Det gør et Beovision 7-32 ikke. Men dem der er at finde billige brugte, er for gamle, da de kun kører ds eller hd, ikke fuld hd. Så vidt jeg ved, er alle 7-32 modellerne kun i denne opløsning?

Så hvis jeg skal op i fuld hd for at holde bare liiiiidt længere, skal det være 7-40. Hmmm... Noget større. Noget mere strømforbrug. ´Men mine øjne blive rjo heller ikke yngre med tiden... ;) Men der er indbygget dvd eller senere blueray. Jeg ejer ikke sådan en blueray skive, og er egentlig også ligeglad. Mine film køber jeg ikke om én gang til for lidt højere opløsning. Opskalering er jeg egentlig også ligeglad med.

Der er et andet problem. jeg HADER bokse. I véd: alle de der sorte, hvide og grå plastik eller metal-bokse som skal "opgradere" ét eller andet signal, bla. bla. bla. Jeg hoster og får røde udslet bare ved tanken. Og jeg afskyer alle de stik og ledninger de behøver. Bare det at jeg véd, at der hænger én lille boks omme bag på tv'et gør mig i utroligt dårligt humør ;) Ikke noget af det, hvis jeg kan undgå det.

Nå, men et 7-40 Mk. III skulle måske være fuld hd? Eller skal man op i et 7-40 Mk. IV eller V?
Og så er der det med tunerne. Som sagt rager alle de der dvb-s og dvb-c tunere mig en høstblomst. Jeg skal bare bruge en dvb-T tuner til min stueantenne. Kan nogle af disse tv dette?
Eller skal man have eksterne eller interne moduler? Og kan man overhovedet købe et internt modul mere? Og hvis ja, kan det så levere signal i Mpeg 4 eller bedre? Eller er alle de B&O producerede tunere s som f.eks. dvb-HD fra 2009 for gamle i dag, til at vise signalet i Fuld hd? (hvis man altså teoretisk havde et fuldt hd-signal)? Eller er en anden måde at sende tv på, væk fra luftbårent, lige om hjørnet?

Skal man så betale B&O en formue for at få det i, hvis det opfylder kravene? Eller kan man selv sætte det i? (Jeg er ikke bange for at skille det af). Jeg har dog aldrig set et modul til salg. Uanset type. Skal man have en bestemt version af Beo4? Eller kan man kalde diverse funktioner frem fra den skjulte menu? Eller skal den en tur til B&O igen, for at blive opdateret (måske ligesom tv'et?)?Kan man få lasere til den indbyggede dvd stadigvæk? (det er svært med f.eks. Century og Beosound 2500).

Hvis man har f.eks. et Beovision 7-32 med en 7-4 højtaler og motorfod med to ben bagpå, kan man så bruge helt de samme ting igen på f.eks. et Beovision 7-40, eller skal der en lidt anden fod til? Eller skal det have en fod med et ben? Eller?

Jeg har liiiidt svært ved at f.eks. købe et brugt Beovision 7 og så skulle spendere 4-5000 kr. på en tur til B&O for at få opdateret lidt software, som måske endda kun leverer et DS signal i digitaldomænet til panelet, selvom det egentlig burde kunne være HD eller fuld HD. Nogle løsninger eller meninger?

Er billedet i virkeligheden, og med de alm. dvd skiver jeg ser, samt tv-avisen og lidt til, bedre på et Beovision 10, end et 7? eller et senere 7-40 i fuld HD (mk. III og frem?)? Eller er det usynligt, hvis de kun sender i hd eller lavere (ved det ikke)?

Er B&O's billedbehandlingskredsløb så gode, at de i teorien kan nøjes med eet trin lavere opløsning, end nogle andre mærker? Skal lige siges, at jeg ikke er til imponator-tv billeder, man bliver bare træt i øjnene. Langt de fleste af de helt nye lcd tv jeg ser fra Japan m.fl. i forretningerne i dag, har et kedeligt livløst billede, eller et meget anstrengt billede. Ikke noget for mig.

Nå, det var en hel del spørgsmål, men jeg har læst alle mulige forums, beoworld og artikler, men kan ikke rigtig finde svar på disse spørgsmål, så jeg håber, at der er nogle her, som tålmodigt kan forklare mig disse ting.

Med venlig hilsen,
Jacques.

Tak for jeres tålmodighed.
Til top Vis redfox's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af redfox
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19072
Sendt: 24 Februar 2017 kl. 06:35 | IP-adresse registreret  

Hej redfox

Her en oversigt du kan støtte dig til, hvis du vælger at gå efter BV-7.

 

    Tryk på billedet.__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19072
Sendt: 24 Februar 2017 kl. 06:54 | IP-adresse registreret  

Året var 2009 Bang & Olufsen introducere DVB-HD modulet til indbygning.

BeoVision 7-40 DVB-HD-DVB-S/T.__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19072
Sendt: 24 Februar 2017 kl. 07:10 | IP-adresse registreret  

redfox

I dag er der altid nogle der vil tjene penge, også hvis man vil nøjes med en stue antenne.
Er dit tv klar til DVB-T2? - Bliv klogere på DVB-T2 udstyr. -

Boxer Tv - Tjek det her.__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
redfox
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 Marts 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 410
Sendt: 24 Februar 2017 kl. 09:37 | IP-adresse registreret  

Aha. Så et 7-40 Mk. III er første 7'er med indbygget fuld HD på selve panelet?

Er signalet fra den indbyggede dvd altid i fuld HD?
Og bliver det nedskalleret til hd eller evt. ds i alle 7-32? og visse tidligere 7-40?
Hvad med 7-40 Mk. III. Viser dette altid dvd i fuld hd fra den indbyggede dvd til selve panelet?

Er der slet ingen 7-32 der har højere opløsning end DS?

Jeg kender godt den side om dvb-T2. Jeg bruger ingen af disse kanaler. Kun DR1,2,3, K og et par andre luftsignaler på det åbne almene net via mit flueben.

Om det omtalte HD-modul: vil dette altid levere et ægte fuld HD signal til panelet?
Eller skallerer det signalet ned til HD eller DS til panelet? Er dette det samme på alle beovision 7 modeller, undtagen Mk. 4 og5?

Jeg har ikke kunnet slå disse ting op.

M.v.h.
Jacques.
Til top Vis redfox's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af redfox
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19072
Sendt: 24 Februar 2017 kl. 13:04 | IP-adresse registreret  

redfox

Når jeg lagde et tryk på link på tråden, var det fordi du der kan læse
om BeoVision 7- 40 Mk. II, frem til side 8. Herefter er det BeoVision
7- 40 Mk. III du kan finde oplysninger om.__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
millemis
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 13 Juli 2010
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 7661
Sendt: 24 Februar 2017 kl. 14:33 | IP-adresse registreret  

FullHD eller ej - det er ikke det, der er spørgsmålet her.
En DVD giver højst en opløsning på 720p - lige som dine tv-kanaler nu også efterhånden er oppe på.
Spørgsmålet er hvor vidt tuneren understøtter den standart, der bruges til kodning - det er nu om dage MPEG4.
Den tidligere standart var MPEG2 - som iøvrigt også bruges på gammeldags DVD-skiver.

Du har ikke brug for T2-tuner, da alle DR's programmer stadigvæk sendes i T-standart.
Se også HER

En BV7-40 MK3 med HD-tuner vil altså være ok.
At tv'et som sådant kan vise og forarbejde en højere opløsning, er så noget andet.
Det vil du kun have glæde af, hvis du afspiller en bluray-skive eller bruger en afspiller tilsluttet HDMI med det tilsvarende kildemateriale.

Jo større skærm, jo bedre opløsning er der brug for - er en (meget) grov tommelfinger-regel.
På en 7-32"-skærm er det lidt ligegyldigt med FullHD (1080p) - men ikke på en 40" og opefter.

Nu da du ikke kan finde noget til indbygning i en 7-32, må du nok til kassen i stedet for.....hvis det skal være en indbygget løsning   

Et tip - hvis du vælger at gå til en brugt-forhandler, så tag dit 'flueben' med så du er sikker på, at du kan se de programmer, du ønsker.

MM__________________
Missekatten - B&O-ambassadør uden vederlag
Til top Vis millemis's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af millemis
 
redfox
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 Marts 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 410
Sendt: 25 Februar 2017 kl. 00:49 | IP-adresse registreret  

Tak for svar.

Jeg var forbi en forhandler, som vil have 5000 for et 7-32 Mk. III (eller II) med fod og 7-4, beo4, samt 1000 for en ekstern non-B&O boks til dvb-T samt kodning og opsætning.
Det samme for et 7-40 Mk. II med ditto tilbehør.

Jeg smutter forbi en anden Lørdag.

Her er en nyttig liste om 7-32 modellerne:

Mark I are 9310 to 9320 inclusive
Mark II are 9321 to 9329 inclusive
Mark III are 9331 to 9339, 9341 to 9350 and 9399
Mark IV are 9171 to 9180 inclusive
Mark V are 9181 to 9190 inclusive

Jeg slipper vist ikke uden om en dvb-t boks med strips bagpå, et lille kabel og en opsætning. Det kan man kun få, hvis man køber det hos forhandler. Jeg søger videre.
Har et 7-40 Mk. III altid blueray, eller var det en option på denne model?
Og fik de først blueray på 7-40 Mk. IV?

Jeg fandt vist også et 7-40 Mk. III med blueray, gulvfod, 7-4, beo4 og B&O dvb t/c til 15000 hos forhandler. Er det rimeligt?
Og 13000 med alm. dvd i stedet for blueray modul.

M.v.h.
Jacques.
Til top Vis redfox's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af redfox
 
redfox
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 Marts 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 410
Sendt: 25 Februar 2017 kl. 00:53 | IP-adresse registreret  

Planen er nu, at besøge en forhandler, hvor jeg kan se de to tv køre side om side: 7-32 og 7-40. Evt. også 7-40 i Fuld HD. Jeg vil gerne se med det samme hvor stor forskellen er.

Millemis: Mente du med "kassen" pengepungen ;) ?

M.v.h.
Jacques.
Til top Vis redfox's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af redfox
 
lexus
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 26 Januar 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 1037
Sendt: 25 Februar 2017 kl. 10:15 | IP-adresse registreret  


har iike fulgt med i tråden,men ved der er en forhandler på æbleøgade på Østerbro der sælger brugt.."Beostæren" er navnet....
Til top Vis lexus's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af lexus
 
millemis
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 13 Juli 2010
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 7661
Sendt: 25 Februar 2017 kl. 10:22 | IP-adresse registreret  

redfox skrev:
Millemis: Mente du med "kassen" pengepungen ;) ?

Ja, til foret, til lommen, gribe dybere i pungen.....

P.S. Efter hvad du skriver, fatter jeg ikke hvorfor du ikke bare køber en (billig) 7-32 og en boks til at stripse bagpå tv'et. 

Meeeeen.....du er måske ved at få smag for noget, der er bedre? Du snakker om FullHD/Bluray... og så må du nok op i en 7-40 MK4 i stedet (og endnu dybere i foret). Hvis den er fuld opdateret (sw), er det selvfølgelig en langt bedre løsning også betjeningsmæssigt.

Held og lykke med jagten

MM__________________
Missekatten - B&O-ambassadør uden vederlag
Til top Vis millemis's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af millemis
 
redfox
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 Marts 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 410
Sendt: 25 Februar 2017 kl. 12:32 | IP-adresse registreret  

He he, ja, det har du ret i.
Så: jeg suger et 7-32 til mig, stripser en "lille" boks til dvb-t bagpå, og leger med det lidt. Derefter en 7-40-Mk. III gerne med blueray, eller et Mk IV eller V.

Og så har jeg lige fisket en Beotime, "tryllefløjten". Yderst tilfreds.

Jeg vender tilbage.

M.v.h.
Jacques.
Til top Vis redfox's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af redfox
 
mathiasen
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 04 Maj 2004
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 76
Sendt: 25 Februar 2017 kl. 14:37 | IP-adresse registreret  

Overvej at klippe kablet og gå all in på streaming. Så slipper du for tuner-problemer og skal kun bruge en HDMI-indgang.

Jeg har set mere tv efter jeg opsagde min kabel-tv pakke end før.. underligt nok :-)
Til top Vis mathiasen's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af mathiasen
 
millemis
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 13 Juli 2010
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 7661
Sendt: 25 Februar 2017 kl. 16:39 | IP-adresse registreret  

@mathiasen
redfox har for længst 'klippet kablet'.
Som han skriver, har han sit 'flueben' i vindueskarmen - men, ok....der er jo også et kabel derhen.

Efter det, som jeg har forstået, er redfox slet ikke interesseret i streaming' (og han vil slet ikke se 'mere').
Ellers havde jeg da forlængst foreslået ham at gøre det i stedet.

MM

__________________
Missekatten - B&O-ambassadør uden vederlag
Til top Vis millemis's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af millemis
 
redfox
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 Marts 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 410
Sendt: 25 Februar 2017 kl. 18:08 | IP-adresse registreret  

Jepper, det er helt rigtigt forstået. Jeg skal bare se lidt DRK og lidt alm. dvd som f.eks. en James Bond film ;) Eller noget.
Man streamer jo heller ikke musik, vel? (jeg er glad for mine kassettebånd ;) )

Nå, men så kom der en lille ny til familen - en Beovision 7-32 Mk. III med gulvmotorstand, Beo4, Beo5, dvd og en 7-4 højtaler.
Lige nu rengøres det medens det akklimatiserer sig ;)
Og så skal jeg ud og have en eller anden dvb-t boks jeg kan stripse fast bagpå, og have programmeret tv'et, så alting virker.

Senere kommer måske en 7-40 Mk III eller deromkring.
Men nu skal jeg liiiige vende mig til en 7'er og alle betjeningsfaciliteterne.
Frem med filmene.... ;)

Tak for hjælpen indtil videre. Jeg spørger utvivlsomt om en hel del mere, lige om lidt ;)

ALLER vigtigst: jeg får forhåbentligt udryddet de sidste to japanske apparater i stuen ;)   (tv og dvd)

M.v.h.
Jacques.
Til top Vis redfox's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af redfox
 
millemis
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 13 Juli 2010
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 7661
Sendt: 25 Februar 2017 kl. 20:42 | IP-adresse registreret  

redfox skrev:

Jeg spørger utvivlsomt om en hel del mere, lige om lidt ;)


Det venter vi så spændt på

MM

__________________
Missekatten - B&O-ambassadør uden vederlag
Til top Vis millemis's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af millemis
 
redfox
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 Marts 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 410
Sendt: 26 Februar 2017 kl. 00:24 | IP-adresse registreret  

Ja, og her kommer det første: Hvor er der to phono stik (eller lign.) til liniesignal out (lyd), så jeg kan sætte in Copland på?

M.v.h.
Jacques.
Til top Vis redfox's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af redfox
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19072
Sendt: 26 Februar 2017 kl. 08:31 | IP-adresse registreret  

Sådan redfox ----- Tillykke. 

BeoVision 7 - 32 MKIII: 9331 - 9339, ?
MKIII TV: 9341 - 9350, 9399 ? - Click her.

BV 7-32 Mk III - 9331__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19072
Sendt: 26 Februar 2017 kl. 09:06 | IP-adresse registreret  __________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19072
Sendt: 26 Februar 2017 kl. 09:31 | IP-adresse registreret  

DENVER MPEG4 DVB-T BOKS - Harald-Nyborg.

Beskrivelse MPEG4 DVB-T boks / TV optager
Digital DVB-T MPEG-4 HD boks - som bruges med egen antenne (DVB-T).
Med denne boks kan man modtage alle de gratis kanaler inkl. DR HD i rigtig
HD opløsning. Til nye og gamle tv - både HDMI og Scart tilslutning.

Understøtter dog ikke DVB-T2.
Optagefunktion via USB (på USB stick eller ekstern harddisk, (medfølger ikke)
Super nem at programmere til Timer optagelse via EPG (elektronisk program guide)
USB stikket kan også bruges til at afspille musik, vise billeder og videoklip.
* Opscalerer video signalet op til 1080p via HDMI tilslutningen
* Understøtter DVB undertekster, og er fuldt kompatibelt med MPEG-4 og
  MPEG-2 standarden
* Elektronisk Program Guide (EPG) funktion osv.
* Tekst tv funktion
* Fuld funktions fjernbetjening.
* 2 stk AAA batterier medfølger til fjernbetjeningen.
*  Brugsanvisninger og datablade__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 

Side af 8 Næste >>
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2018 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes