Tilbage til HIFI4ALL.DK 17. december 2017 | 03:05   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Højttalere
 HIFI4ALL Forum : Højttalere
Emne Emne: Dynaudio Xeo 2 & Connect? Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
kkandler
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 26 September 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 7
Sendt: 22 September 2017 kl. 21:18 | IP-adresse registreret Citér kkandler

Jeg kan ikke få min Dynaudio Connect til at finde mine Dynaudio Xeo 2 højttalere. Den midterste lampe bliver ved med at lyse rødt. Jeg har
seneste firmware på Connect og begge højttalere.

Er der nogen der har haft samme problem?
Til top Vis kkandler's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af kkandler
 
kroqster
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 01 Februar 2011
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 7
Sendt: 24 September 2017 kl. 12:09 | IP-adresse registreret Citér kroqster

I bunden af din Dynaudio Connect er der en switch, hvor du kan vælge mellem High Resolution og Multiroom.
XEO 2, 3 og 4 accepterer ikke High Resolution og du skal derfor sætte denne switch til Multiroom.



Jeg gætter umiddelbart på at det vil virke.
Til top Vis kroqster's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af kroqster
 
kroqster
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 01 Februar 2011
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 7
Sendt: 24 September 2017 kl. 12:52 | IP-adresse registreret Citér kroqster

kroqster skrev:
I bunden af din Dynaudio Connect er der en switch, hvor du kan vælge mellem High Resolution og Multiroom.
XEO 2, 3 og 4 accepterer ikke High Resolution og du skal derfor sætte denne switch til Multiroom.



Jeg gætter umiddelbart på at det vil virke.


Det er naturligvis Dynaudio XEO 2, 4 og 6 (og ikke 2, 3 og 4)
Til top Vis kroqster's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af kroqster
 
kroqster
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 01 Februar 2011
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 7
Sendt: 28 September 2017 kl. 10:17 | IP-adresse registreret Citér kroqster

kkandler, fik du dine XEO 2 til at virke?
Til top Vis kroqster's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af kroqster
 
kkandler
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 26 September 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 7
Sendt: 29 September 2017 kl. 13:52 | IP-adresse registreret Citér kkandler

Hej Kroqster

Beklager. Troede jeg fik en mail når der kom svar i tråden.

Jeg har fundet ud af at man skal have en Xeo Master Remote for at kunne skifte til zone/enhed A på højtalerne. Så virker det. Jeg har
brugt en midlertidig løsning med min HTC M8 telefon der har IR sender og så brugt koderne til fjernbetjeningen jeg fandt på nettet.
KT radio vidste ikke dette og havde derfor ikke informeret mig om det. De har tilbudt mig remoten til halv pris. Så den køber jeg nok.

Xeo 2 kan godt modtage trådløs 24bit/96kHz fra Connecten. Sakset fra vejledningen til Connect "Xeo 4 and Xeo 6 speakers do not
support hi-res broadcast. Speakers will need the latest firmware upgrade to support 24 Bit/96 kHz broadcast."

Jeg har fået Xeo to til at koble til Connecten i hi-res broadcast (lyser med lila i stedet for blå). Har dog ikke prøvet at afspille 24 bit filer
endnu.

Hvad er dit setup? Har du også Xeo 2?
Til top Vis kkandler's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af kkandler
 

Hvis du vil besvare dette indlæg skal du først trykke log ind
Hvis ikke du allerede er oprettet skal du først oprettes som bruger

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2017 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes