Tilbage til HIFI4ALL.DK 23. november 2017 | 03:01   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Højttalere
 HIFI4ALL Forum : Højttalere
Emne Emne: Beolab 4000 hyletone? Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
olebom
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 28 September 2017
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 1
Sendt: 07 Oktober 2017 kl. 16:44 | IP-adresse registreret Citér olebom

BEOLAB 4000
Hej
Jeg har en BEOLAB 4000 højttaler der er begyndt at udsende en hyletone.
Tonen er der også uden at linkkabel er monteret. Den anden højttaler og min Beolab 3500 virker, så tonen må komme fra den indbyggede forstærker/strømforsyning.
Er det et kendt problem?
Nogen der kender en ”en rimelig” reparatør?
Eller et sted hvor man kan købe reservedele?
Hvor får man evt. et diagram?
Ole
Til top Vis olebom's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af olebom
 

Hvis du vil besvare dette indlæg skal du først trykke log ind
Hvis ikke du allerede er oprettet skal du først oprettes som bruger

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2017 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes