Tilbage til HIFI4ALL.DK 21. september 2018 | 21:53   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Surround Sound
 HIFI4ALL Forum : Surround Sound
Emne Emne: Netflix lyd problemer Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
DanielDPT
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 Juli 2006
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 169
Sendt: 08 Marts 2018 kl. 16:32 | IP-adresse registreret Citér DanielDPT

Hej alle.

Nå jeg prøvede her igår at installere Netflix på mit LG C7. Jeg køre HDMI fra Tv ned i min Denon AVR1912. Når jeg afspiller noget fra Netflix får jeg skrat/flikker lyd. Jeg kan ikke helt gennemskue hvor det får galt? Kan se mange har problemet på Nvidia Shield. Jeg kan fint afspiller DTS fra plex. Jeg har sat den til surround sound til "on" og simp-link til on.

Jeg har nu prøvet med et andet kabel som skulle kunne klare 18 gbps. Jeg har også prøvet med mit Argon kabel men problemet er det samme. Mon jeg kan smide min bærbar til min Denon og se om lyden også gør sådan for så kan jeg udelukke tvet. Er der andre der køre ARC med Netflix og DD+?

I kan se problemet her: https://youtu.be/rhWYSawnTyk

Har i en ide?
/Daniel og tak

Til top Vis DanielDPT's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af DanielDPT
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19062
Sendt: 08 Marts 2018 kl. 20:58 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan


Hej DanielDPT

Bare en tanke. Har du tænkt over om det kan være dit netværk, eller netværks kabler der skaber problemet.

__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
DanielDPT
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 Juli 2006
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 169
Sendt: 08 Marts 2018 kl. 21:15 | IP-adresse registreret Citér DanielDPT

Hej Peter Pan.

Jeg har nu testet med en pc sat direkte til min Denon AVR1912 hvor jeg afspiller et video klip med E-AC3 (DD+) og her virker lyden perfekt.

Men hvis jeg tager samme fil og smider på en USB pen og sætter i tvet og afspiller er lyden flikkerne igen.

Så noget går galt med ARC enten i tvet eller min Denon forstærker.
Til top Vis DanielDPT's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af DanielDPT
 
Kaj.
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 August 2014
Lokalitet: Aalborg
Status: Offline
Indlæg: 1419
Sendt: 09 Marts 2018 kl. 12:20 | IP-adresse registreret Citér Kaj.

Det er efter alt at dømme dit TV der fejler. Se dette link

Har du opdateret til seneste firmware?

Til top Vis Kaj.'s Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Kaj. Besøg Kaj.'s Websted
 
DanielDPT
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 Juli 2006
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 169
Sendt: 09 Marts 2018 kl. 15:31 | IP-adresse registreret Citér DanielDPT

Hej kaj. Ja det kan også være. Jeg har sendt det jeg har til LG support. Jeps jeg har senest firmware :)
Til top Vis DanielDPT's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af DanielDPT
 
DanielDPT
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 Juli 2006
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 169
Sendt: 17 Marts 2018 kl. 21:35 | IP-adresse registreret Citér DanielDPT

Hej igen.

Lige til info har jeg i dag fået sat en Denon X2400H til og her virker lyden perfekt! :)
Til top Vis DanielDPT's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af DanielDPT
 

Hvis du vil besvare dette indlæg skal du først trykke log ind
Hvis ikke du allerede er oprettet skal du først oprettes som bruger

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2018 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes