Tilbage til HIFI4ALL.DK 25. marts 2019 | 17:18   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Pladespillere
 HIFI4ALL Forum : Pladespillere
Emne Emne: Rega TT psu defekt? Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
fjoggedelic
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 20 Marts 2010
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 28
Sendt: 14 Marts 2019 kl. 16:31 | IP-adresse registreret Citér fjoggedelic

Har fulgt lidt med i en anden tråd, vedr. løs stik bagi PSU´en? Jeg købte min RP8 i 2012/13, og har ved flere lejligheder undret mig
over, hvor løs dette stik sidder? Et lille bette ryk med psu´en og strømmen går? Desuden virker det lidt "amatør" agtigt, når man
kigger på indgangsstikket til psu´en, som "bevæger" sig, når man propper stikket i?
Jeg har nok gået og troet at, det var der ikke meget og gøre ved, andet end og passe ekstra godt på, når og hvis der skal "rykkes
til side", men nu kan jeg forstå/læse at, der også er andre der har set dette som værende et problem, og nu kan jeg da ikke lade
være med at tænke på, om vi har og gøre med en fabrikations fejl (reklamation)?
Nu er jeg godt nok så heldig, at jeg pt er ved at sælge den´, for at kunne købe den nye P8
Mon der er andre der har oplevet dette med RP8?
Til top Vis fjoggedelic's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af fjoggedelic
 

Hvis du vil besvare dette indlæg skal du først trykke log ind
Hvis ikke du allerede er oprettet skal du først oprettes som bruger

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2019 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes