Tilbage til HIFI4ALL.DK 12. juli 2020 | 01:34   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Digital lyd
 HIFI4ALL Forum : Digital lyd
Emne Emne: Dynaudio Xeo6, Connect & Chromecast (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
krabbefar
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 31 Juli 2004
Lokalitet: Odense
Status: Offline
Indlæg: 215
Sendt: 02 December 2019 kl. 19:22 | IP-adresse registreret  

Hej,

Mit seup er som følger:
Dynaudio XEO 6 + Connect + Chromecast.
Jeg kan lige pludselig ikke få noget lyd ud af mine højtalere, selvom det ser ud til at der er forbindelse.
Jeg har prøvet at kofigurere det forfra, men der kommer stadig ikke lyd.

Er der nogen der har en god guide til hvordan man starter helt forfra?
Til top Vis krabbefar's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af krabbefar
 
Fjendbo
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 06 August 2009
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 200
Sendt: 02 December 2019 kl. 20:09 | IP-adresse registreret  

Står Connect'en i multiroom eller High res under bunden? Xeo 6 understøtter kun multiroom.
Til top Vis Fjendbo's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Fjendbo
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2020 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes