Tilbage til HIFI4ALL.DK 9. august 2020 | 06:53   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Andet
 HIFI4ALL Forum : Andet
Emne Emne: Pop-lyd i højtaler? Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Soeegaard
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Marts 2014
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 9
Sendt: 30 Maj 2020 kl. 20:43 | IP-adresse registreret Citér Soeegaard

Hjælp søges.

Jeg har lige købt et brugt sæt monoblokke.
Når jeg tænder dem, eller skifter sample rate gennem min Mac mini. Kommer der et pænt stort pop i højre højtaler.

Jeg tænkte at der var en defekt i den ene monoblok, så forsøgte at bytte om på dem. Poppet kommer stadikvæk fra højre
højtaler.
Så tænkte jeg at dette måtte være højtaleren. Så byttede også rundt på dem. Stadigvæk højre side..

Hvad tænker i at fejlen kan være?

Til top Vis Soeegaard's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Soeegaard
 
Kaj.
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 August 2014
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 1642
Sendt: 30 Maj 2020 kl. 22:50 | IP-adresse registreret Citér Kaj.

Fjern signalkablerne mellem Mac og begge udgangstrin. Tænd for begge sluttrin en efter en. Kommer der et blop? Hvis ikke skal
du søge fejlen i Mac’ens højre signaludgang.
Til top Vis Kaj.'s Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Kaj. Besøg Kaj.'s Websted
 
Soeegaard
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Marts 2014
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 9
Sendt: 30 Maj 2020 kl. 22:53 | IP-adresse registreret Citér Soeegaard

Tror jeg har fundet problemet.

Glemte at skrive, at jeg også har en forforstærker mellem.
Men da jeg skiftede mine XLR kabler rundt, fulgte problemet med. Og da jeg skiftede til nogle RCA kabler var problemet væk.

Kan et defekt XLR kabel lave sådan et pop?
Til top Vis Soeegaard's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Soeegaard
 
Brok
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 05 Marts 2004
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 3106
Sendt: 31 Maj 2020 kl. 21:13 | IP-adresse registreret Citér Brok

Det, eller en defekt i xlr ud fra mac mini, eller i xlr ind i pre. Jeg tror ikke fejlen ligger i kablet

__________________
Skodgrej og popmusik

Der findes 3 slags mennesker, dem som kan tælle og dem som ikke kan tælle
Til top Vis Brok's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Brok Besøg Brok's Websted
 
Soeegaard
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Marts 2014
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 9
Sendt: 31 Maj 2020 kl. 21:30 | IP-adresse registreret Citér Soeegaard

Fejlen var kun i højre side, selv da jeg byttede rundt på monoblokkene. Men da jeg byttede rundt på XLR kablerne, fulgte fejlen
med. Og da jeg skiftede til RCA var fejlen helt væk. Har desværre ikke et ekstra sæt XLR kabler at teste med lige nu.
Til top Vis Soeegaard's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Soeegaard
 

Hvis du vil besvare dette indlæg skal du først trykke log ind
Hvis ikke du allerede er oprettet skal du først oprettes som bruger

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2020 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes