Tilbage til HIFI4ALL.DK 20. august 2022 | 02:18   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Surround Sound
 HIFI4ALL Forum : Surround Sound
Emne Emne: Receiver med flad lyd? (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
putte
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Juli 2006
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 92
Sendt: 19 Januar 2021 kl. 19:11 | IP-adresse registreret  

Min denon forstærker har Lige pludselig fået meget flad lyd, har intet gjort. De sidste
par dage har den opført sig lidt underligt hvor lyden har svinget lidt.

Er virkelig ikke ekspert her. Har prøvet at resettet den stik ind og ud. Men hverken
med headset eller lyd i rummet virker ordentligt. Bare flad lyd og ingen pondus.

Hvad kan jeg rode med selv? Noget jeg skal prøve. Hvordan ved jeg eventuelt hvis
den skulle være brændt af?   
Til top Vis putte's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af putte
 
kevin123
Branchemedlem
Branchemedlem

Medarb. - Computersalg.dk

Bruger siden: 09 April 2016
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 344
Sendt: 19 Januar 2021 kl. 19:15 | IP-adresse registreret  

Din subwoofer er slukket
Til top Vis kevin123's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af kevin123
 
Kaj.
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 August 2014
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 1969
Sendt: 19 Januar 2021 kl. 19:19 | IP-adresse registreret  

Det vil være en kæmpe fordel at vide hvilken model reciever og hvilke højttalere du har tilsluttet.
Og så er det vel ikke sådan at der automatisk er installeret ny firmware, der har nulstillet de tidligere indstillinger?
Til top Vis Kaj.'s Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Kaj. Besøg Kaj.'s Websted
 
putte
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Juli 2006
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 92
Sendt: 19 Januar 2021 kl. 19:28 | IP-adresse registreret  

Kaj. skrev:
Det vil være en kæmpe fordel at vide hvilken model reciever og hvilke
højttalere du har tilsluttet.
Og så er det vel ikke sådan at der automatisk er installeret ny firmware, der har
nulstillet de tidligere indstillinger?


Ja sorry det er en Denon AVR-X250BT.

Jeg har nogle gerwin Vega synes jeg der står på dem. Som sagt har ingen erfaring
med lyd.   Hvordan ved jeg om der er kommet en firmware?   Har ingen besked fået?

Med Headset er lyden også flad.
Til top Vis putte's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af putte
 
putte
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Juli 2006
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 92
Sendt: 19 Januar 2021 kl. 19:29 | IP-adresse registreret  

kevin123 skrev:
Din subwoofer er slukket


Den lyser grøn og har ikke rørt ved den på noget tidspunkt
Til top Vis putte's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af putte
 
Kaj.
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 August 2014
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 1969
Sendt: 20 Januar 2021 kl. 09:13 | IP-adresse registreret  

Nærlæsning af brugsanvisningen giver ikke klarhed over problemet og min teori om nulstilling af indstillingerne via en firmware
opdatering. Det står ikke omtalt. Såh ..... du bliver nødt til at have en med specifikt kendskab til apparatet til at undersøge
den på din lokation med mindre du selv kontrollerer og justerer apparatets indstillingen lige som første gang du udførte opgaven.
Kan fejlen være opstået ved at en eller anden tilfældigt eller bevist kan have nulstillet recieveren. Det udføres simpelt ved at
trykke nogle få af knapperne på apparatets forside. Beskrevet i manualen.
Er lyden den samme uanset hvilken signalkilde du lytter til? Og en kryptisk detalje i brugsanvisningen får mig til at sige: Træk
headsetstikket ud af recieveren når du lytter på højttalere.
Jeg kender ikke det pågældende produkt ned i detaljen, så jeg har ikke flere ideer i værktøjskassen
Til top Vis Kaj.'s Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Kaj. Besøg Kaj.'s Websted
 
Ronin
Branchemedlem
Branchemedlem
Avatar
Lyd og Billed Vodskov

Bruger siden: 31 Marts 2003
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 7516
Sendt: 20 Januar 2021 kl. 12:06 | IP-adresse registreret  

putte skrev:
Min denon forstærker har Lige pludselig fået meget flad lyd, har intet gjort. De sidste
par dage har den opført sig lidt underligt hvor lyden har svinget lidt.

Er virkelig ikke ekspert her. Har prøvet at resettet den stik ind og ud. Men hverken
med headset eller lyd i rummet virker ordentligt. Bare flad lyd og ingen pondus.

Hvad kan jeg rode med selv? Noget jeg skal prøve. Hvordan ved jeg eventuelt hvis
den skulle være brændt af?   


Har du ikke bare fået den trykket over i en anden lydindstilling, som der jo er en del af på en surroundreceiver? Hvad står der i displayet?

AVR-X250BT er ikke en netværksreceiver, så det er ikke et firmwareproblem.

Havde den været brændt af, så ville den have opført sig helt anderledes.

Du kan eventuelt nulstille den og starte den op som da den var ny for at udelukke eventuelle fejlindstillinger osv. Det gør du ved at sætte den i
standby, og derefter trykke "tuner preset ch+" og "tune +" inde på samme tid indtil displayet begynder at blinke med 1 sekund interval. Slip og den er
nulstillet.

__________________
Watching "Full House" with the Olsen-twins feels like having a heart attack in slow motion!!
Til top Vis Ronin's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Ronin
 
putte
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Juli 2006
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 92
Sendt: 20 Januar 2021 kl. 12:54 | IP-adresse registreret  

Den afspiller i multi in og har prøvet alle de andre modes og det er præcis samme tamme lyd ingen forskel.   Ja fandt jeg også ud af altså at den ikke havde netværk.

Så nulstille den er ikke det samme som at resette den?   Fordi det har jeg prøvet.

Mit setup er TV med HDMI stik ned i receivers monitor arc indgang. Og fra receiver game udgang er der hdmi over i min ps5.   Så har receiver også en subwoofer sat til og det er stort set det. Og som sagt køre receiver i multi in som står på displayet.

Er det mon ps5eren der kan drille?
Til top Vis putte's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af putte
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2022 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes