Tilbage til HIFI4ALL.DK 16. oktober 2021 | 13:31   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Digital lyd
 HIFI4ALL Forum : Digital lyd
Emne Emne: Er en brugt Wadia uddateret? Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
redfox
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 Marts 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 514
Sendt: 13 Oktober 2021 kl. 19:26 | IP-adresse registreret Citér redfox

Jeg tænker lidt på, om jeg måske skulle prøve en sådan. Jeg har sat mig en smule ind i emnet, og er kommet frem til, at det kunne være en 860, 860x, 861, 861SE, 270/27ix eller 270se/27ix.

Nå ,em er der nogle herinde som selv har haf, stadig har eller har lyttet grundigt til disse? Og måske kan kommentere på hvad de kan og ikke kan. Det er et krav, at de har VRDS drev, så derfor ikke pioneer eller cd-rom modeller. Wadia 850 er ikke interessant for mig, da den har CMK 4,0 drev, som lyder fint, men ikke kan bygges om, og jeg allerede har en stak af på hylden, sammen med en stak CMK 3,2 drev. Den er ikke i første række af interessante objekter, men derfor kan den jo godt lyde svine godt ;)

HVad med GNSC fra USA? Selv om de også er lukket, vil jeg gerne spørge til om det er værd, at få en af de GNSC tunede modeller? Giver det meget? Der er vist 3 niveauer af ombygning, Standard, Reference og Statement. Er det kun Statement, som er værd at gå efter, eller er der f.eks. meget lille forskel mellem de 3 niveauer?

Og da jeg kan se, at de er steget i pris næsten overalt, er det lidt af en udskrivning, at købe en sådan. Også fordi de efterhånden er ældre maskiner, som kan have kommende svagheder: kondensatorer o.s.v.

Hvad er Wadia's huslyd, om de har en sådan?

Da Wadia jo for længst er lukket, hvem laver eller reparerer dem i dag? Kan nogen her i DK reparere dem den dag i dag? Jeg tænker ikke på drev, det gøre jeg selv, men evt. elektronikfejl.

Jeg vil også kun have red book maskiner. Ikke noget med sacd og andre formater. Kun evt. HDCD afkodning. Er der stor forskel mellem udviklingen fra 860, over 860x (digi ind/ud, evt. andet?), over 861 til 861SE? Jeg ved jo godt, at SE modellen var et opdateret VRDS 3,2-S drev. Det kunne fået både til 270, 860 og 861, så vidt jeg har forstået. Gave det noget? Hvordan er Wadia's konverterkarakteristik? Jeg kan ikke lide en presserende alt for skinger diskant, som jeg synes mange maskiner har i dag. Jeg kommer ikke til at streame eller andre sjove moderne ting. Det interesserer mig overhovedet ikke. Men digi ind/ud er en udmærket ting at have til andre formål.

Eller er en Audio Research cd-5 eller måske en 8 meget bedre? Jeg er kun en smule interesseret i disse to modeller fra Audio Research, ikke andre modeller. Eller er en Teac VRDS-50 eller måske en Esoteric x25 eller x30 bedre?

Det skal lige siges, at jeg har trevlet nettet tyndt om artikler om emnet her, og har læst det meste, men jeg vile egentlig gerne spørge her om hvad I mener? (Nej, jeg er ikke til nye smarte drev.)

Med venlig hilsen, Redfox.
Til top Vis redfox's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af redfox
 
redfox
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 Marts 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 514
Sendt: 13 Oktober 2021 kl. 19:28 | IP-adresse registreret Citér redfox

Jeg kan tilføje, at jeg også har tænkt lidt i Mark Levinson baner. Krell er udelukket. ML 36/37 er ikke meget bedre, så en 30,5/31,5-6 er for dyr, og en 390s er også lidt pebret. Og deres drev er jeg ikke vild med. De bruger også meget smd, som jeg ikke er enorm tilhænger af.

Skyd løs!

Med venlig hilsen,
Redfox.
Til top Vis redfox's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af redfox
 
jensen
Forum Bruger
Forum Bruger

Tidl. Vassago Hifi

Bruger siden: 01 April 2003
Lokalitet: Fyn
Status: Offline
Indlæg: 6613
Sendt: 13 Oktober 2021 kl. 20:48 | IP-adresse registreret Citér jensen

Pas på med alt det, det er ved at være for gammelt.

ARC CD5 og 8 er ok der kan fåes drev til den endnu til ok penge.

wadia glem dem, og Teac de er alt for dyre at lave noget på det samme med ML..
Til top Vis jensen's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af jensen
 
redfox
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 Marts 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 514
Sendt: 13 Oktober 2021 kl. 22:26 | IP-adresse registreret Citér redfox

Jeg hører hvad du siger Jensen, men arv er lige så dyrt, og selve drevet er jo Philips cdmpro2 som er oldgammelt. Det er ikke noget problem
at få Teac dimser, men mere Wadia specifikke ting, ML ting og ARC ting.

Hvordan spiller en ARC CD5? Både i sig selv, og i forhold til CD8?
ARC CD1, 2, 3, 3mk.II, samt CD7 og 7mk. II er enten for gamle, eller de bliver alt for varme. CD9 er udelukket.

Hvordan spiller en Cd5 eller CD8 i forhold til Wadia 861SE evt. med fuld GNSC Statement opgradering?
Jeg er nødt til at spørge, da det er alt for dyrt at købe dem alle og prøve sig frem. Så noget benarbejde på forhånd er fint ;)

Med venlig hilsen,
Redfox.
Til top Vis redfox's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af redfox
 
Klynk
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 29 Oktober 2006
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 23
Sendt: 16 Oktober 2021 kl. 09:41 | IP-adresse registreret Citér Klynk

Hej.
Jeg kender ret godt de cd afspiller:
Wadia: 581 – 270 med dac 27. 861. Har selv haft dem.
Audio Research Reference cd 8.
Audio Research.cd.5.
For øvrigt, har jeg hørt de cd – maskiner i mange opsæt, og må sige at de klinger bedst i mine øre. Den audio research reference cd.7, er erfter min mening en af de bedste analog lydende maskiner, jeg har hørt.
At cd. 7 er efterhånden en ældre maskine, har ingen betydning – de Philips drev, har audio research næsten aldrig haft problemer med i tidens løb – ikke i den tid jeg har haft følgende: cd.2 – cd.3. cd 3.mk2.cd.5. cd. og kender nogle som har haft cd.7 – 8 – 9. De har aldrig oplevet problemer med disse maskiner. Er du ude efter noget klart bedre,end Audio Research cd. – maskiner, ja så gå til: Metronome Tecnologie Kalista transport og strømforsyning – pris –HØJ.

De audio research cd. 5 og cd 8. Reference, har detaljer, hastighed, musikalitet, og deres lyd vil passe godt ind i forskelige opsæt.
Den audio research reference cd.8; – og cd.5 lyder næsten ens. Audio Research cd 8; - som er med rør, gør rigtig mange gode ting, eks.vis.giver en ekstra blomst til lyden i forhold til cd.5.
Samt audio research 8 har lige det mere af luftige højder, dybe og brede i lydbillede, samt mere blomst, som cd. 5 måske mangler lidt, – men den cd.5 og cd.8. lyder meget ens, hvad angår dynamik og heft, krop til vokal og instrumente.
Jeg syntes at både cd.5 og cd.8 spiller med en ekstremt åben og klart bedre præsentation og med luft, og hastighed i forhold Wadia afspiller.

Om det er den perfekte lyd ?. “Hvad er så den perfekte lyd” ?. Det ved jeg da ikke, – og jeg tror heller ikke det er den perfekte lyd; – men de audio research cd - maskiner svinger for mig, og de bliver aldrig trættende at høre på.

Forsat god efterårsferie.
Til top Vis Klynk's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Klynk
 
BAMBI
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 30 December 2004
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 9
Sendt: 16 Oktober 2021 kl. 11:13 | IP-adresse registreret Citér BAMBI

Hej
Angående wadia, ja vi har jo snakket før, har haft en wadia 302 og har nu en wadia 270 og dac 27 , og  det er jo smag og behag om man kan lide dens lyd , det har jo ,noget at sige med den opsætning det køre i , det er ikke altid at det passer sammen. Wadia 270 er efter min mening stadig et fantastisk god drev, og er bedre en meget andet nyt som findes i dag , det har også meget at sige hvad dac der er på, Jeg ved fra min kammerat som havde den før at med en audio research dac 3 som køre på rør så begynder 270 at synge , sådan en har jeg ikke men har en audio research dac 7 og i wadia har jeg  en 122 og en 521 og en 27 , så hvad det er bedst det må jeg vende tilbage med når de alle er testet. Angående den opgradering , så har jeg hørt en 581 der blev opgraderet, i Amerika og den spillede rent ud sagt af helvede til , hvad der så er gået galt kan jeg ikke give et svar på .
Til top Vis BAMBI's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af BAMBI
 

Hvis du vil besvare dette indlæg skal du først trykke log ind
Hvis ikke du allerede er oprettet skal du først oprettes som bruger

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2021 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes