Tilbage til HIFI4ALL.DK 10. august 2022 | 23:17   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Højttalere
 HIFI4ALL Forum : Højttalere
Emne Emne: B&W sub slår sent til? (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Kael-L
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 26 Maj 2022
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 2
Sendt: 26 Maj 2022 kl. 17:49 | IP-adresse registreret  

Hej forum.

Min B&W sub ytrede et højfrekvent “suk”, da den fik lidt volume på min gamle Denon Ceol. Efterfølgende vil den kun give bas,
når der spilles godt højt..ellers er den total inaktiv 😟

Samme opførsel sammen med en B&W soundbar og også med min Sonos Amp.

Har egentlig sat den billigt til salg, men blev rådet af en velmenende kommentator på salgsannoncen til at spørge herinde. Jeg
selv og en hifi-nørd makker har testet alle indstillinger uden held. Måske ICE-modulet er stået af eller blot en dum lodning..ikke
min stærke side.

Nogen herinde med gode idéer??🙏
Til top Vis Kael-L's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Kael-L
 
vaeggemose
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 September 2008
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 104
Sendt: 28 Maj 2022 kl. 09:18 | IP-adresse registreret  

Hej
Det er godt du spørger rundt herinde inden du blot sælger den
Som jeg læser det er problemet det samme ved både din sub, sound bar´en samt ved din Sonos.
Kunne det derfor ikke tænkes at problemet lå i din Denon ?
mvh


__________________
Michael Kristensen
Til top Vis vaeggemose's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af vaeggemose
 
Kael-L
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 26 Maj 2022
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 2
Sendt: 28 Maj 2022 kl. 14:19 | IP-adresse registreret  

Hej Michael



Tak for respons. Problemet ligger helt sikkert i sub’en. Det var Denon’en der først satte den ud af spil. Efterfølgende har jeg haft
sub’en sat til min Sonos Amp - samme resultat. Også det samme, da den blev sluttet til en B&W soundbar. Alle tilslutninger var
via en af de to subindgange.

Vh. Mikael
Til top Vis Kael-L's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Kael-L
 
Gekkofinger
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 03 Februar 2015
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 934
Sendt: 29 Maj 2022 kl. 15:02 | IP-adresse registreret  

Hvis den er dyr bekost en rep. Hvis ikke, køb en ny?
Til top Vis Gekkofinger's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Gekkofinger
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2022 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes