Tilbage til HIFI4ALL.DK 18. maj 2024 | 02:41   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Analog lyd
 HIFI4ALL Forum : Analog lyd
Emne Emne: Er du til B&O, men ikke 100%? (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 443
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 03 April 2007 kl. 12:17 | IP-adresse registreret  

Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
BeoFan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 20 Juli 2004
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 405
Sendt: 03 April 2007 kl. 12:41 | IP-adresse registreret  

Hej Knoxville

Efter mange år begynder ophænget på højtalerne enhederne at smulre, hvilket er en typisk "fejl" for  tidligere tiders højtalere, og det gælder langt de fleste højtalermærker.

Hvor andre højtalere er blevet kasseret i hundredetusindvis  af samme grund, ja så lever den næsten 30 år (!) gamle  BeoVox serie videre (fra 1978 >), fordi design og kvalitet er enestående, og det kan derfor godt betale sig at skifte enhederne, hvilket du nemt selv kan gøre.

Skift også kondensatorene hvis du kan. De er en meget udsat sliddel og det kan virkelig høres når de skiftes til nogle friske. Læs meget mere her  Få bedre kondensatore i dit delefilter!

BeoVoX cx100 er den nyeste fra 1985 til 2003, (dvs op til  22 år gamle!) og er den sidste passive højtaler B&O fremstillede.  Delefilter og konstruktion er simplere og med en ekstra enhed lyder den væsentligt bedre end forgængeren C75.

Enhederne koster en ca 300 kroner stykket og i BeoVox C100 højttaleren  er ialt fire som skal skiftes. (C75 kun 2 stk)

BeoVox C serien kan være op til 29 år gamle!. Her er den lidt nyere BeoVox CX 100, fra 1985 vist uden frontstof

Ethvert radioværksted eller B&O forhandler kan skaffe enhederne hjem, spørg gerne et par steder for at finde den billigste pris.

Selvom de umiddebart ligner hinanden, så  er tale om forskellige enheder,- 2 basser og 2 mellemtoner,  så skriv  typenumrene bagpå enheden ned, og husk så hvor de skal sidde igen.

 Alternativt kan du få  renoveret enhederne.

 Spørg her http://www.basrep.dk/ eller prøv  at lave en forspørgelse på netop din højtaler hos Martin, som har B&O reparation som hobby. mere info findes her midt på siden.    

I artiklen  som Peter Pan henviser til, omtales lyden fra BeoVoxen som "tynd", men man skal være opmærksom på at disse højttalere er specifikt konstrueret til at stå placeret i en reol eller placeres op mod en væg eller i et hjørne, netop for at få det nødvendige løft i bas området,- og hvis den bare står lidt væk fra væggen, er det klart at den kommer til at lyde lidt tynd i bassen..

Til top Vis BeoFan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af BeoFan
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 03 April 2007 kl. 14:53 | IP-adresse registreret  

TV-verdenens fremtid - vi skal have digitalt tv i høj opløsning! 
 
Det er noget  vi kan se frem til, selv om det i Danmark ikke går så hurtigt som jeg kunne ønske.
 
Er du klar til High Definition?
 
Kunder hos satellitudbyderen Canal Digital har siden efteråret 2005 kunne se film via HD-kanalen ”C MORE HD”. Og dette er kun begyndelsen. I løbet af de næste år vil flere kanaler komme til. 
 
HD udbydere i Danmark lige nu er: TDC Kabeltv / Stofa / Canal Digital med (C MORE HD)  
 
Klar til HD - hvad vil det i det hele taget sige?
High Definition er betegnelsen for høj opløsnings tv. Billedet består simpelthen af mange flere punkter og linjer end på dit normale tv. Det er flere HD-standarder men de mest almindelige betegnes som ”720p” og ”1080i”.
 
Tallene ”720" og ”1080" står for den vertikale opløsning af billedet. Til sammenligning har et almindeligt tv-billede, som vi kender det i dag, kun en vertikal opløsning på 576. Der er altså næsten tale om en fordobling af den vertikale opløsning fra 576 til 1080.
 
Det lille ”p”, i "720p", står for ”progressive” og det lille ”i” i "1080i", for ”interlaced”. ”Progressive” tv-billeder opdateres med hele billeder (alle billedlinjer skiftes hver gang), hvor interlaced opdateres med halve billeder (skiftevis lige og ulige billedlinjer skiftes).
 
Mens interlaced ”1080i” har højere opløsning (1920x1080), mod progressive ”720p” (1280x720), så giver det progressive tv-billede, efter de flestes mening, et mere roligt billede, fordi samtlige linjer bliver skiftet ud ved hver opdatering. Et interlaced tv-billede kan, for nogle mennesker, forekomme at flimre en smule, fordi det kun er halvdelen af linjerne der bliver skiftet ud ved hver opdatering. Hvis vi igen drager en parallel til det tv-billede vi kender i dag, så er den helt korrekte betegnelse ”576i” - altså et interlaced billede, hvor det skiftevis er de lige og ulige billedlinjer der vises.
 
Hvad er så bedst - progressive eller interlaced?
Progressive er der bred enighed om være det bedste signal til action og sport programmer, mens interlaced er bedre til stille film uden de store bevægelser. Så valget mellem ”720p” og ”1080i” er valget mellem, om man vil have roligt billede eller højere opløsning.
 
Sådan finder du ud af om dit fjernsyn/fladskærm/projektor er klar til HD:
 
1: Forbindelser
Er dit tv udstyret med nogle af disse forbindelser? 
Component Video - Component er en ANALOG videoforbindelse, som består af tre forskellige kabler. Component stikkene er typisk rød, blå og grøn. 
 
DVI (Digital Video Input) Folk med en nyere computer kender allerede DVI.-I modsætning til Component er der her tale om en digital videoforbindelse.
 
HDMI (High Definition Media Interface) HDMI minder meget om DVI-forbindelsen, i det der også her er tale om en digital videoforbindelse. Men man får en ekstra bonus oveni. HDMI kan nemlig også levere flerkanals Surround Sound gennem samme kabel.
 
Det velkendte scartstik kan ikke anvendes, da signalerne i scartstikket ikke er hdtv-kompatible. Det samme gælder Composite Video eller cvbs-indgange, der kendes på gule phono-stik.
 
Hvis der anvendes dvi- eller hdmi-indgange, skal disse være forsynet med en teknologi til ophavsretsbeskyttelse, HDCP er et kopibeskyttelsessystem, der skal forhindre folk i at lave perfekte digitale kopier af HD-programmer. HDCP (High-Bandwidth Content Protection) er ikke noget, man kan se på stikket, så man skal f.eks. indhente oplysningen fra producentens informationsmateriale eller brugsanvisningen. Hvis der ikke er hdcp med i det digitale billedsignal, vil de fremtidige hd-produkter som tv-modtagere og blu-ray-afspillere ikke vil vise billede på tv'et.
 
2: Skærm: Du skal sørge for at din skærm eller projektor som minimum understøtter HD standarten ”720p”. Altså at din skærm eller projektor har mindst 720 vertikale linjer.
 
Det kan alt sammen virke forvirrende, men der findes heldigvis en let metode til at finde rundt i denne tekniske jungle. Se efter mærket HD-ready, før du køber nyt tv. Dette logo garanterer, at tv’et opfylder krav til modtagelse af HD-tv-kanaler.
 
Anders Roholt

HD TV Channels
 
 
High definition forum.
 
 
_________________________________________
 
Opdatering.

Klokken er 23.45 Onsdag d. 4-4-07.

Og TDC har åbnet for discovery HD gratis :-)

Den ligger på kanal 84, det ser sku super fedt ud :-) og har også DK under tekst.



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Knoxville
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 30 April 2003
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 1708
Sendt: 04 April 2007 kl. 11:16 | IP-adresse registreret  

Hej Beofan og Peterpan,

Tak for det meget fyldestgørende svar, jeg vil straks gå i gang med at undersøge nærmere. JEg har talt med Basrep, og fået at vide at det koster ca. 225 pr enhed at få dem lavet. Tager kontakt til B&O forhandler i dag, og høre hvad de kan klare.  Melder tilbage her i tråden.

Mine BEOVOX CX 100 er fra midt 90'erne, og jeg opdagede blot fejlen ved det at jeg ville anvende dem som baghøjttalere - de er jo som i siger, unikt designede....

 

 



__________________
Med Venlig Hilsen
Til top Vis Knoxville's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Knoxville
 
BeoFan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 20 Juli 2004
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 405
Sendt: 04 April 2007 kl. 13:00 | IP-adresse registreret  

Akustik-regulering som på BeoLab 5
Dæmpning af uønsket, reflekteret lyd fra gulv loft og vægge, kan du selv udføre ganske enkelt og meget billigt!




Her er vist et enkelt eksempel på  nogle "lydflaps",  som forhindrer lyden i at ramme gulv eller loft, og lyden ankommer derfor direkte til din lytteposition med minimal  forvrængning og forsinkelse  og det eneste du hører er den direkte lyd fra højttalerenhederne uden "farvning" fra rummes akustik.

Du kan nemt selv lave nogle "flaps" som både  er mindre, mere præcist placeret og noget pænere designet...

Systemet sikrer, at højttalerne spreder lyden i et fladt bånd,, så man kun hører den direkte lyd fra enheden. På BeoLab 5 har flapperne  form som  tallerkener,  pga af desigmæssige hensyn.

Eksperimenter også med at sætte noget støjdæmpende materiale op på dine sidevægge, således at sidevæggen heller ikke virker som reflektor.


    

De store tallerkenskiver eller "flapsende", der ikke er en del af den meget tekniske  "ALT" Acustic Lens teknologi, er nemme at efterligne, i forskellige former og størrelser, for deres eneste eneste formål er jo kun at forhindre lyden fra enheden i at blive reflekteret fra loft og gulv.

Her er "flapsende" flot designet  af David Lewis og fint integreret med selve  ALT linsen.

 


Her en anden måde at udforme "flapsene" på, -stadigt  flot designet . Her vist på det nye BeoVison 9 fjernsyn, og her er de ganske små, modsat de store tallerkener på BeoLab 5, men alligevel tjener de sit formål, nemlig at undgå reflektioner fra gulv og loft
 

Til top Vis BeoFan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af BeoFan
 
BeoFan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 20 Juli 2004
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 405
Sendt: 04 April 2007 kl. 14:39 | IP-adresse registreret  

Bang og Olufsen logo gennem tiden, læg mærke til at det nyeste logo er en "genopfindelse"
 
 

                        

  
  Udover det officielle firma  logo har B&O også benyttet andre former for symboler.
 
 Dette sjove og særdeles  farverige B&O symbol, blev f.eks brugt til at illustrere datidens nyeste teknologi,- farvefjernsynet.
 
Symbolet blev sat på TV skærmen, og så  kunne kunderne i forretningen kunne se hvilke TV model, der var i stand til at vise de nye farver, fremfor det almindelige sort/hvid.
 
Til top Vis BeoFan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af BeoFan
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 04 April 2007 kl. 23:02 | IP-adresse registreret  

Opdatering.

På side 44 side 47 skrives om Murano Audio, og deres nye forstærkere baseret på B&O's ICEpower ASP forstærkere moduler, og at ny dansk importør af Murano Audio er fundet.

Sådan er det desvære ikke gået.

brian skrev:

Hej

Jeg har igennem længere tid stået som den danske importør af Murano's produkter. Desværre blive dette samarbejde ikke til noget, da Murano har meddelt mig at de ikke har lyst til at sælge til Europa bl.a grundet udgifter til CE-godkendelse. Det er en useriøs tilgang til tingene og jeg har derfor meddelt dem at jeg ikke agter at starte importen af dem alligevel.

Jeg har bedt dem om at fjerne mig fra deres hjemmeside, men de er meget sløve til at reagere. Jeg har talt med andres af deres "leverandører" i Europa, og det viser sig at ingen af dem sælger Murano og at de også har bedt Murano om at fjerne dem fra siden.

Til de der har kontaktet mig vedrørende Murano, så er jeg ked af at jeg ikke har meldt ud tidligere, men jeg har forgæves forsøgt at få Murano til at ændre deres holdning til Europa.

Mvh Brian
_________________
Branchemedlem
Odyssey
Phonar - Music Hall
Mit Odyssey forum


 



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 04 April 2007 kl. 23:39 | IP-adresse registreret  

Her kan man selvom det vist er lidt besværligt, købe:

MURANO P-1000S PLUS / MURANO P-500S PLUS / MURANO P-200S.

http://www.my3c.net/product/default.asp?gid=191

Og se så lige her, den flotte billede serie af MURANO P-1000S PLUS.

 


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 06 April 2007 kl. 10:29 | IP-adresse registreret  

DeToma X501 Dolby Digital surround AC 3 Decoder, et B&O alternativ findes stadig her.
 
 
 
 
Se tilslutnings panel her.


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Knoxville
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 30 April 2003
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 1708
Sendt: 06 April 2007 kl. 14:06 | IP-adresse registreret  

Som opfølgning på min lille case, har jeg bestilit nye enheder til mine CX100, de kostede 70 kr. mere pr enhed, at få helt nye så det var et nemt valg.Prisen var 295 stk.

Så langt så godt...



__________________
Med Venlig Hilsen
Til top Vis Knoxville's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Knoxville
 
BeoFan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 20 Juli 2004
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 405
Sendt: 06 April 2007 kl. 14:26 | IP-adresse registreret  

Knoxville

Så er prisen ovenikøbet faldet lidt, siden jeg indkøbte mine enheder, der kan man bare se.. 

Spændende at følge dit lille projekt, jeg forstår du vil kigge lidt på kondensatorene og måske enda kablerne internt, mens du alligevel er igang med at renovere dem?

 Tager du et par billeder af delefiltret?

Til top Vis BeoFan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af BeoFan
 
Knoxville
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 30 April 2003
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 1708
Sendt: 06 April 2007 kl. 14:30 | IP-adresse registreret  

det vil jeg gøre - men skal bruge hjælp til at finde den rigtige kondensator.

Jeg har to sæt beovox cx 100. et sort og et i alu . det i alu har jeg ploret op, fjernt den gamle lak m.v. så de skal nok have samme tur ....

kablerne internt er godt nok noget tyndt noget.



__________________
Med Venlig Hilsen
Til top Vis Knoxville's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Knoxville
 
BeoFan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 20 Juli 2004
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 405
Sendt: 06 April 2007 kl. 18:58 | IP-adresse registreret  

Vigtig meddelse !

BeoWorld Logo

Den eksisterende BeoWorld Website har været nede de sidste par dage, hvilket skyldes forhold, som BeoWorld desværre ikke er herre over. 

Selv om serverudbyderen har store problemer (alle deres tilknyttede hjemmsider er gået ned!), er BeoWorld´s helt nye og kraftigt forbedrede hjemmeside, stadig planlagt til at gå i luften mandag d. 16 april.

Bemærk at Beoworld herefter får ny adresse

           Ny adresse!

                        www.beoworld.org 

I en periode på 3 uger herefter, vil siden blive testet med trafik, så evt. fejl kan blive registreret og rettet.

Velkommen til hjemmside lanceringen, hvor i forhåbentlig også vil registrere jer som medlemmer.

I mellemtiden, må I nøjes med at besøge Bang & Olufsen officielle forum. (Husk at registrere dig..)

http://www.bang-olufsen.com/Community

 

Officiel meddelse fra BeoWorld

Beoworld apologises for the down time you are experiencing - I think the server company has been visited by the Inland Revenue or something similar as the whole business has simply disappeared.

We had hoped to post the following message on Monday last, but obviously could not!



Dear BeoWorld Members and Guests

It is with great pleasure that I can announce the launch date for the new BeoWorld Website. After a huge amount of hard work and dedication from the sites Moderating team, and the skill of Van and the team at Firebrand ? we will finally be ready for launch on Monday 16th April. A time is yet to be set, but expect sometime mid-morning/lunchtime.

As the new site goes live, we will probably close the main BeoWorld website, and reduce the BeoWorld Forum you are currently on to the ?General Forum? and Language Forums only. This is in order to answer any queries or technical/user issues that may arise on the new Forum ? and this will remain in place for a period of approximately 3 weeks.

I would sincerely like to thank everyone for their patience in waiting for the new site, and I am sure all will agree it has been worth waiting for. We are currently fervently working through the new site editing, refining and perfecting as we go along.

Please remember though, that it is a completely new site and totally untested in the volume of traffic that we will be putting through it. Problems may occur, but be assured they will be rectified as soon as they happen, as we will have the programming team on standby should anything fundamental happen. We have beta-tested as much as we can, and although we will hopefully have ironed everything out ? saying it will be faultless will curse us! LOL

All that remains to say is ?Welcome? when the new BeoWorld launches, and hopefully you will all join as Gold Members!

See you there!!

Kind regards

Lee, BeoWorld

The launch will go ahead as planned and we are all working away on the new site making sure it works as well as we can manage. In the meantime I would suggest availing ourselves of the lovely forum that B&O have provided and for once you will not have to put up with the stroppy English moderator!


Best wishes
Peter, BeoWorld 

Til top Vis BeoFan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af BeoFan
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 06 April 2007 kl. 21:30 | IP-adresse registreret  

Væg og gulv Konsoller for Bang & Olufsen, ejer og  entusiaster.

http://www.stbbrackets.co.uk/

 



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 07 April 2007 kl. 20:53 | IP-adresse registreret  

Jeg er ikke god til at tegne kyllinger :-D, så det blev til dette. Verdens bedste TV.
Fortsat god Påske.
 
 
 


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 08 April 2007 kl. 08:25 | IP-adresse registreret  

Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
BeoFan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 20 Juli 2004
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 405
Sendt: 08 April 2007 kl. 13:22 | IP-adresse registreret  

Det er godt nok en fin lille sag du har fundet frem til, og til 13500 kroner blander den sig i det fine selskab.

 Det jeg først lægger mærke til, er at den virker naturstridig på stort set  alle områder, hvilket skyldes den kraftige forstærker effekt på 2700 watt (mon ikke det svarer til RMS 500 watt ..?),- (Bob Carver forstærker teknologi), og en deraf følgende dyb frekvensgang på helt ned til 18Hz.! 

Den megen effekt betyder ydermere også at kabinettet kan blive på størrelse om en lille PC subwoffer.  Det er tydeligt ved at se på data ,  at den store forstærker effekt bliver udnyttet til fullde,- i lighed med B&W PV1 (500W RMS) og  BeoLab 2 (850W RMS) der kunne være alternative valg

 Bonus må være equalising-delen med den  fine målemikrofon, der gør det mulig at justerer forholdene i lytterummet ved fire frekvenser, automatisk (eller manuelt.)

Designet er desværre ikke særligt inspirerende, og det kan nok få mange B&O ejere til fravælge den til fordel for de tidligere nævnte subwoofere, der begge er smukt designet.  Det eneste som kan kaldes design  er bassen, som minder meget om enheden fra BeoLab 2

  • Enheder: 10" 1 stk. aktiv + 1 stk. slave
  • Forstærker: 2700 watt
  • Delefrekvens 30-100Hz
  • Fase 0 - 180 grader
  • Automatisk eller manuel kalibrering af EQ i 4 bånd med medfølgende målemikrofon, kalibreringen justerbar i effekt fra 0-100 %
  • Justeringer: 110db 18-100Hz
  • Indgange: RCA, XLR og højttalerkabel
  • Udgange: 1 sæt RCA med highpass filter på 70Hz til satelitthøjttalere
  • Mål: B:35 x H:35cm x D:35cm

     

  • Til top Vis BeoFan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af BeoFan
     
    beomedia
    Forum Bruger
    Forum Bruger


    Bruger siden: 08 Februar 2007
    Lokalitet: Stor-København
    Status: Offline
    Indlæg: 252
    Sendt: 08 April 2007 kl. 23:58 | IP-adresse registreret  

    Hej Peter Pan,

    Jeg vil gerne købe en X501 men så vidt jeg kan se på dit link er den ikke tilgængelig, eller ser jeg galt?

    Kender du til et andet sted den kan købes/bestilles for så vidt jeg kan forstå er den taget ud af produktion.
    Mvh og Tak

    Peter Pan skrev:
    DeToma X501 Dolby Digital surround AC 3 Decoder, et B&O alternativ findes stadig her.
     
     
     
     
    Se tilslutnings panel her.
    Til top Vis beomedia's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af beomedia
     
    Peter Pan
    Forum Bruger
    Forum Bruger
    Avatar

    Bruger siden: 04 Februar 2005
    Lokalitet: Nordsjælland
    Status: Offline
    Indlæg: 20276
    Sendt: 09 April 2007 kl. 00:41 | IP-adresse registreret  

    beomedia skrev:
    Hej Peter Pan,

    Jeg vil gerne købe en X501 men så vidt jeg kan se på dit link er den ikke tilgængelig, eller ser jeg galt?

    Kender du til et andet sted den kan købes/bestilles for så vidt jeg kan forstå er den taget ud af produktion.
    Mvh og Tak

    Du må prøve at ringe til MP3gear på tlf  45 94 06 60 og spørge. På en Tysk hjemmeside, stod at x501 var udsolgt hos dem.



    __________________
    Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
    Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
     
    Peter Pan
    Forum Bruger
    Forum Bruger
    Avatar

    Bruger siden: 04 Februar 2005
    Lokalitet: Nordsjælland
    Status: Offline
    Indlæg: 20276
    Sendt: 09 April 2007 kl. 12:33 | IP-adresse registreret  

    iPod for Bang & Olufsen integration.

    This forum is about the iPod dock modification for Bang & Olufsen integration.

    http://home.swipnet.se/ridax/ipod.htm

    iPod - Audio Analyzer test.

    http://www.audiosense.org/results/portable/iPod.htm

    Mini Jach til 5 polet DIN adapter i guld kan købes her.

    http://www.lifestyle-av.co.uk/product_list.asp?sectionId=4     



    __________________
    Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
    Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
     

    << Forrige Side af 443 Næste >>
      Indryk indlægOpret nyt emne
    Printervenlig udgave Printervenlig udgave

    Skift forum
    Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
    Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
    Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
    Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
    Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
    Du kan ikke stemme i dette forum

    Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes