Tilbage til HIFI4ALL.DK 15. maj 2024 | 15:18   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Analog lyd
 HIFI4ALL Forum : Analog lyd
Emne Emne: Er du til B&O, men ikke 100%? (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 443
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 08 December 2005 kl. 19:19 | IP-adresse registreret  

Bilde av iPod sammen koblet direkte mot BeoLab 5:

Innskannet koblingsskjema fra Håndbog til BeoSound 9000:

Tak  BeoET.



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 08 December 2005 kl. 19:22 | IP-adresse registreret  

Hej.

Måske dette kan interessere nogle?

Jørn Tuxen fra DRs teknologiske stab forudser at HDTV vil blive indført i Danmark i løbet af få år - og at vi skal have en udrulningsplan klar allerede til RCCs frekvenskonference i 2006.

 - Det er to år siden at mine kolleger i Sverige blev opmærksomme på at TV-stationernes billedkvalitet ikke er god nok til de flade skærme, siger Jørn Tuxen, - og de tog derfor emnet op i EBU - European Broadcasters Union.

Tuxen er seniorkonsulent i DRs teknologiske stab og han har i de seneste 28 år arbejdet med test af udstyr og projektering af stationens produktionsanlæg.

- Vi har hidtil regnet med at 2-3,5 Mbit/sek er tilstrækkeligt til satellittransmission. Men på fladskærmene ser det direkte dårligt ud, og vi må derfor regne med at skulle opgradere bitraten til 6 Mbit. 

Markedet driver udviklingen
Det er som bekendt indholdet der driver markedet, for satellit- og kabeloperatørerne har kun en forretning hvis de har et indhold som deres kunder vil se. Man taler om at "Content is King".

Med den nye teknologiske udvikling går Jørn Tuxen skridtet videre og siger at "Consumer is King", for med fladskærmenes indtog er det ikke nok at indholdet er i orden, det skal også have en teknisk kvalitet der matcher skærmenes ydeevne.

- Fladskærmene er progressive mens vores signaler er interlacede, og alene dér har vi et kvalitetsmæssigt problem når der er hurtige bevægelser i billedet, f.eks. ved sportstransmissioner. Desuden har PAL-signalet en opløsning på 720 x 576 pixels og det er for lidt i forhold til de bedste fladskærme som sælges i dag.

Jørn Tuxen påpeger at priserne på fladskærme falder med ca. 20% om året og at kvinderne, der jo står for hjemmets indretning, kan lide den nye type TV.

- Kvinderne vil ha fladskærms-TV på grund af designet, forklarer han, - og mændene sætter pris på det store billede og den høje billedkvalitet. Men når mændene opdager hvordan TV-udsendelserne tager sig ud i den store størrelse så vil de forlange en højere sendekvalitet.

Europas HDTV-format
For virkelig at udnytte de store skærme skal vi derfor have HDTV i Europa, men det er endnu ikke endeligt besluttet om formatet skal være 720 x 1.280 progressive, eller 1.080 x 1920 interlaced, forkortet til 720/50p og 1080/50i. 

- 1080-formatet er bedst til faste billeder, erkender Jørn Tuxen, - men så snart der kommer bevægelse i billederne bliver der problemer med kompressionen af de interlacede halvbilleder. Populært sagt giver 1080i giver en svingende billedkvalitet mens 720p giver en konstant billedkvalitet. 

Tuxen er opmærksom på at der er tanker fremme om et progressivt 1080-format, men han er afvisende overfor ideen:

- 720p rammer lige ind i hjertet på forbrugeren, for der er trods alt en grænse for hvor store fladskærme der er plads til i hjemmene, og praktiske erfaringer i EBU-kredsen viser at man får mere billedkvalitet med 720p end med 1080i.

Afvisningen af 1080p skyldes dog også at et så kraftfuldt format vil byde på store tekniske og økonomiske problemer, alene af den grund at den nuværende HD-SDI-standard kun giver plads til ukomprimeret 720p og 1080i. Et ukomprimeret 1080p vil simpelt hen kræve dobbelt så megen båndbredde og derfor en helt ny standard.

Jørn Tuxen er dog ikke i tvivl om at der vil blive udviklet produktionsudstyr til 1080p, og også til endnu kraftigere formater. Men han mener at disse formater må overlades til filmbranchen, der har "penge nok". Det sidste begrunder han med at overgangen til digital produktion vil medføre store besparelser i filmindustrien. Og desuden er det jo livsvigtigt for filmfolkene at levere et produkt der kvalitetsmæssigt er bedre en TV.

DRs konkrete planer
DRs holdning til HDTV er altså ubetinget positiv. Men der er endnu ikke nogen fast køreplan for indføringen af high definition i Danmark.

- I første omgang skal vi i gang med at producere udvalgte programmer i HD, forklarer Tuxen, - og det vil ske efter en såkaldt Ø-strategi hvor postproduction foregår på isolerede redigeringscomputere der ikke indgår i DRs generelle, netværksbaserede prodktionsflow som vi netop er ved at udbygge.

- Lige nu forholder vi os dog afventende, for et af målene med udflytningen til DR Byen er at vi skal arbejde båndløst, og stort set alt optageudstyr til HD er i dag båndbaseret.

Tuxen understreger dog at DR Byen er forberedt til high definition, for alle de nye videomiksere kan softwareopgraderes til HD, og SDI-nettet er allerede fra starten HD-SDI fordi en efterfølgende opgradering ville være alt for dyr.

- På kamerasiden kan vi se at priserne falder voldsomt, og vi har derfor valgt at vente med indkøb af HD-kameraer, siger han.

- Men til næste år afholder RCC en frekvenskonference hvor alt vil blive taget op til genovervejelse, og til den tid skal vi derfor have konkrete planer klar så Danmark kan stå stærkt i forhandlingerne om den nye frekvensfordeling. Omfordelingen af frekvenser omfatter mastbaseret TV i hele Europa plus dele af Afrika og Asien, og den skyldes digitaliseringen af sendenettet, samt et krav om mere plads til bl.a. mobiltelefoni.

DR satser "jordbaseret"
Sidst på året vil det digitale sendenet kunne tages i brug i Danmark, men det er endnu for tidligt at sende HDTV:

- Med den MPEG-2 kompression vi anvender i dag er der kun plads til en enkelt HDTV-kanal pr. mux, og da vi i første omgang kun har en enkelt mux så vil en HD-kanal lægge beslag på hele kapaciteten, forklarer Jørn Tuxen.

- Men vi går alligevel 100% ind for den mastbaserede transmission, for vi er trætte af at være afhængige af satellitoperatørerne og alle problemerne med modtagekort der ikke fungerer i settop-boksene. Så i fremtiden bliver satellitterne en sekundær transmissionsform for DR.

Begrebet "mastbaseret transmission" er i øvrigt relativt nyt, for traditionelt har man brugt ordet "jordbaseret", som stammer fra den engelske betegnelse "digital terrestrial transmission". Jordbaseret skal naturligvis forstås i forhold til satellitbaseret, men det har vist sig at mange forbrugere misforstår begrebet og tror at de jordbaserede signaler løber gennem jorden. Så hos DR foretrækker man nu at tale om "digital mastbaseret transmission".

Blå bog: Jørn tuxen
Jørn Tuxen har arbejdet 28 år hos DR hvor han bl.a. har været med til at indføre satellittransmission til sendemasterne, satellittransmission af DR2, digitalisering af nyhederne, og netop nu digitalisering af den øvrige programproduktion.

Jørn Tuxen er DRs repræsentant i EBU, European Broadcasting Union. Fra 1. januar fungerer han som formand i EBU TQU, Television Quality Evolution.

Tidligere i ansættelsen har Jørn Tuxen bl.a. været laboratorieleder med ansvar for test af udstyr.

Jørn Tuxen er uddannet civ.ing. med speciale i elektronik. Før han kom til DR arbejdede han syv år hos Storno med produktion af privatradioer.

Fakta om DR og HDTV
Ifølge EBU vil broadcasterne møde HD indenfor 2-3 år. "Mødet" skyldes at forbrugerne investerer i store fladskærme, og at man til den tid desuden vil kunne købe "DVD"-skiver i HD-kvalitet. Afspillerne vil næppe koste mere end 500-1.000 kroner.

Om 2-3 år vil MPEG-4/H-286, kompressionsstandarden være klar til praktisk anvendelse. Dermed vil kravet til båndbredde blive halveret så der er plads til to HDTV-kanaler pr. mux. Der er dog endnu nogle forhold som skal afklares med indholdsleverandørerne (Hollywood etc).

I 2006 afholdes en RCC frekvenskonference hvor frekvensfordelingen i hele Europa plus dele af Asien og Afrika tages op til nyvurdering. DR vil slås for at få plads til HD fra sendemasterne, og stationen skal derfor allerede til den tid kunne producere, gemme og genbruge optagelser i high definition.

DR Byen er forberedt til HDTV: Infrastrukturen er HD-SDI og de nye videomiksere kan softwareopgraderes til HD.

DR går ind for 720p som HDTV-format på basis af tests hos bl.a. BBC, RAI og SVT hvor svenskeren Lasse Haglund har gjort et stort arbejde.

- I løbet af 2-3 år vil broadcasterne i Europa blive mødt af massive forbrugerkrav om bedre billedkvalitet, forudser Jørn Tuxen fra DR. - Det skyldes dels det eksplosive salg af store fladskærms-TV, dels at man til den tid vil have "HD-DVD"-skiver og tilhørende afspillere der næppe koster mere end 500-1.000 kroner.



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 09 December 2005 kl. 10:10 | IP-adresse registreret  

Nok den billigeste måde at få analog surround lyd,via Beo4 lige nu.

Du kan finde et MX 8000 TV her.

Her finder du nyt og brugt B&O grej.
___________________________________________________
 
 
___________________________________________________

 



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 11 December 2005 kl. 22:00 | IP-adresse registreret  

ICEpower 7 channel digital amplifier module, driven by three parallel 650W ICEpower supplies.
 
Worlds first and most powerful digital THX Ultra2 receiver The new AVR3000 from Samsung is the world’s most powerful receiver and the world first digital amplifier to comply with THX Ultra2.
January, 2005
 


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
krabbe74
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 August 2005
Status: Offline
Indlæg: 70
Sendt: 11 December 2005 kl. 22:32 | IP-adresse registreret  

hej igen peter..
jeg har høbt en denon 2105 surrounreciver som jeg ville have tilsuttet beolab8000 og beolab 2 + ikke aktive højtalere til center og bag..min problem er subben og kabel hertil..tænd sluk funtion....på denne via dennon/powerlink..
har du et diagram til et kabel til dette..
dette ville være en kæmpe hjælp
Til top Vis krabbe74's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af krabbe74
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 11 December 2005 kl. 23:41 | IP-adresse registreret  

Hej igen krabbe74.

På side 9 lavede jeg en beskrivelse til dig, kan den ikke bruges nu ?. Jeg vil meget gerne hjælpe, men du må først skære ud i pap hvordan du har tænkt dig at dit set-up skal være. En lille tegning i tegneprogrammet Paint vil fremme forståelsen, vil du stadig styre det hele fra Overture, eller med Denon, eller hvad forestiller du dig. Så ser vi på det i morgen.

PS. Det førete link her under er til DIN kabler, prøv også at se lidt på dem, der er et kabel fra Powerlink til phono med  Trigger tilslutning.



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
krabbe74
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 August 2005
Status: Offline
Indlæg: 70
Sendt: 12 December 2005 kl. 00:18 | IP-adresse registreret  

jeg vil styre det hele fra denon.evt bruge overture til stereo.det vigtigste er surround er fungerer optimalt..
så surround har højeste pirotet..
har du et forslag til tilslutning til dette
Til top Vis krabbe74's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af krabbe74
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 12 December 2005 kl. 21:28 | IP-adresse registreret  

Hej igen Krabbe74

Jeg har nu lavet en tegninger, til en måde du kan forbinde dit grej på.

 

Se bagside på Denon 2105 ved at trykke på billederne i dette link.
 


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
krabbe74
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 August 2005
Status: Offline
Indlæg: 70
Sendt: 13 December 2005 kl. 12:42 | IP-adresse registreret  

Forbindelserne til beolab 8000...
hvorfor deles de om udg på forstærker og vil de på denne måde blive brugt som front og beolab som sub i surround mode
Til top Vis krabbe74's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af krabbe74
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 13 December 2005 kl. 15:09 | IP-adresse registreret  

Hej igen Krabbe 74.

Det er også forkert , så jeg har lavet tegningen lidt om, Der kommer selvfølgelig kun et Phono kabel med + og - fra hver højttaler. Men så ved jeg ikke med hensyn til Beolab 2, hvis der også kun han side et PHONO stik, skal det nok tilsluttes den højre SUB tilslutning i pre-out ( variabel volume kontrol) du må prøve dig frem. Når alt er tilsluttet han du styre volumen på det hele med Denons fjernbetjening. 



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 13 December 2005 kl. 20:32 | IP-adresse registreret  

Det er ikke umuligt at HURTIG kan lave en strømskinne som virker med din Denon
via Denons tigger indgang, hvis TV-strømsparreskinne ikke kan købes mere.
Dem der sælges til USB, dur nemlig ikke til dette formål.
Skriv en privat besked til Hurtig og spørg, på dette link.

http://www.hifi4all.dk/forum/pm_new_message_form.asp?name=Hu rtig

Sammendrag af noget Hurtig skrev et andet sted.

Løsningen er at lave et lille kredsløb, der tænder og slukker forstærkeren, styret af ben
1. ON/OFF i DIN-stikket, der er der til selv samme formål.

Jeg har lavet en del af disse moduler. Moduler jeg laver, kan både bygges ind i forstærkeren,
og benyttes eksternt. Men husk på, at det er 230 volt man leger med. Derfor skal modulet
under alle omstændigheder bygges ind i en lille boks.

Jeg ved at flere af dem jeg har lavet det til, har bygget det sammem med en "forlængerledning"
med flere udtag. På den måde kan de tænde og slukke flere effektforstærkere, Etc.

Afhængig af hvilken stikdåse man anvender til forlængerledningen, er det muligt at montere
modulet inde i denne, så det bare ligner en almindelig strømskinne.

 



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Sapper
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 14 December 2005
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 12
Sendt: 14 December 2005 kl. 10:38 | IP-adresse registreret  

Jeg har med interesse fulgt indlæggene omkring anvendelse af "ukurante" mærker i en B&O opsætning. Jeg er i den situation, at jeg netop har afhændet mit Avant til fordel for en Samsung LE-32M61B fladskærm (iøvrigt ret lækker skærm). Nu er sagen den, at jeg gerne vil have surround (DD, DTS, Dolby Pro Logic) i mit opsæt som pt. består af 2 BL 1 (front), 2 BL4000 (surround), 1 BL2 (sub) samt en Pioneer DVD - og kontrollere det hele via min Beo4.

Med hensyn til at betjene andre mærker har jeg en LinTronic signal konverter (TT455-RT-238) som konverterer signalet fra Beo4 til et eller flere signaler (der er stor fleksibilitet i denne enhed). Her skulle jeg være på plads.

Med hensyn til selve lyden ser jeg følgende muligheder:

1) Købe en surround receiver/forstærker og lade den indgå i systemet.

2) Købe en DeToma X501 surround dekoder (tidligere nævnt i tråden).

Mine 2 krav er: 1) betjening via Beo4 og 2) det skal kunne skjules i min reol (dvs. maks B43,H15,D28 mcm). Maks. dybden på 28cm giver lidt kvaler.

Den eneste receiver/forstærker jeg kan finde med preout på alle kanaler, og som kan være i min reol, er en Linn Unidisc SC som koster 36K...hmm. DeToma´en kan jeg finde på http://dk.mp3gear.com/product.asp?id=334&m1=235&m2=& amp;m3= til kr. 5.899,00 (måske lige heftigt nok for et produkt der er ved at være forældet mht format understøtning).

Jeg kan se der er en masse design/slimline etc. receivere/forstærkere på markedet der understøtter alle de nyeste formater, men ingen har preout til alle 5,1 kanaler - højest til fronterne. Er der nogen der har erfaring med at modificere disse produkter, så man kan "tappe"  deres analoge signaler før de forstærkes? Det kunne være en alternativ løsning, men jeg har desværre ikke selv tilstrækkelig teknisk indsigt til at vurdere, om det kan lade sig gøre - og hvor kompliceret det er. Håber derfor på I kan hjælpe eller give input til andre løsninger.

På forhånd tak

Mvh Sapper

 

Til top Vis Sapper's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Sapper
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 14 December 2005 kl. 18:27 | IP-adresse registreret  

Hej Sapper
 
Det er ikke let for mig, at give dig et svar der ikke virker negativt. Men da du har afskrev dit Avant Tv, afskrev du også nøglen til et B&O set-up.
 
Vedrørende  købe en DeToma X501 surround dekoder, har jeg ikke hørt nyt omkring den så om den er hver at satse på ved jeg ikke. Prøv at se side 18.
 
Nu står du så tilbage med dine aktive BeoLab højttaler og Beo4, + et linksystem, jeg selv har henvist til på denne tråd, men ikke selv har afprøvet.
 
Her mit syn på sagen : Jeg er utrolig glad, for nok verdens bedste fjernbetjening nemlig BEO4, derfor afskriver jeg ikke mit BeoVision Avant 32" TV før det selv står af.
En LCD fladskærm syntes jeg også er meget lægger, men da jeg ser mere tv, end DVD, og det digitale tv nok først er tilgængeligt for alle i år 2011, er det også årsagen til mit valg. Selv har jeg beholdt et sæt BeoVox Penta højttaler, fordi de ikke er aktive, de fødes nu af mit ICEpower 2x500W stereo trin, som får liniesignal fra Avant Tv'ets PowerLink front udgangs bøsning. Til Avant Tv'et er så tilkoblet alle de enheder du kan se på billeder, ved at aktivere link her under "MIT SET-UP". Du vil også der kunne se at min nye Denon foreløbig kun trækker et surround linie signal til mine baghøjttaler, og alt styres med Beo4.
 
Vil du se mere til mit seneste indkøb, en Denon 7.1 AVR-3806 Surround receiver, så aktiver dette link og aktiver billederne på dette link, så ses Dennon både for fra og bag fra.:   http://www.denon.de/site/frames_main.php?main=prod&ver=& amp; amp; amp; amp; amp;MID=3&sub=1&action=detail&Pid=238  
 
Her kan du hente Denon 7.1 AVR-3806 Surround receiver manual, i pdf fil. Ca. (20MB)  http://www.denon.de/site/datadir/pdf/ba/Bed_AVR-3806.pdf  .
 
Når jeg har valgt denne forstærker, er det som afløser for mit Avant TV, den dag det ikke vil mere. Den dag er jeg så mødt til at tilslutte alt mit grej til den, og styre alt med Denons fjernbetjening. Jeg vil kunne beholde mit Beo rum link, fordi jeg har et BeoCenter 9300, det skal så stadig styres med Beo4, også efter at den er tilsluttet Denon. Nu er vi forhåbentlig nået til år 2011, hvor de digitale tv signaler er tilgængelige for alle, og de endelige fladskærme er færdig udviklet. MIne digital lyd og billede vil så via Dennon HDMI bøsninger kunne fordeles til skærm og højttaler.
 
Mit forslag til dig:  
Køb en Denon, den kan alt det du efterlyser 5.1 og 7.1 pre-out, og forbind dine aktive B&O højttaler med phono stik/kabel til pre-out udgangene, lad den stå fremme, så den kan få luft, og glem din Beo4. Eller køb et B&O set-up. 
 
På mine to tråde er der beskrevet mange andre muligheder, men fælles for dem, er det en B&O løsning med Beosound eller et B&O TV som styre enhed, det er sku svært at have et b&o set-up uden at have b&o. Nu håber jeg ikke du bliver sur over mit svar, men det er den virkelighed som jeg ser.

(Opdatering på side 18)



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 14 December 2005 kl. 22:18 | IP-adresse registreret  

Det tyder på at man ikke kan tilslutte Beolab 2 til andet end B&O.

 



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
krabbe74
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 August 2005
Status: Offline
Indlæg: 70
Sendt: 14 December 2005 kl. 23:25 | IP-adresse registreret  

Min B&O foretning siger at det ikke er noget problem med at køre beolab2 på anden forstærker, skulle bare købe et adapter stik/kabel..
Så det haber jeg er sandt,
Til top Vis krabbe74's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af krabbe74
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 15 December 2005 kl. 16:25 | IP-adresse registreret  

Krabbe74.

Prøv det, og husk nu og fortælle os om det fungere, også de andre tilslutninger der er foreslået.



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
krabbe74
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 August 2005
Status: Offline
Indlæg: 70
Sendt: 15 December 2005 kl. 17:26 | IP-adresse registreret  

Har nu fået at vide fra min B&O forhandler at det ikke kan lade sig gøre, men han ville gerne sælge mig et beo7 m surround..
Lavet en post på beoworld.co.uk vedr problemet, har der fået at vide at man i us kan købe en boks specifik til dette.
Så alt kan vel lade sig gøre det er jo trods alt bare en aktiv sub som skal tænde, men det er så lige hvordan..
Ellers er det jo som peter siger at forsøge, men kan nu bedst lide at have bare en lille sikkerhed for at det virker
Til top Vis krabbe74's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af krabbe74
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 15 December 2005 kl. 19:18 | IP-adresse registreret  

krabbe 74.

Ja jeg kan godt se det er et problem, hvad vil du så gøre ?. BeoVision 7-40" er lækkert men dyrt. .

http://www.beoworld.co.uk/forums/index.php?showtopic=7347



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
krabbe74
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 August 2005
Status: Offline
Indlæg: 70
Sendt: 15 December 2005 kl. 20:15 | IP-adresse registreret  

Ja syntes det er alt for dyrt især med den usikkerhed der er omhring HD forsk formater osv..
Men det er også surt at stå med et surround system uden sub pga usikkerhed om stik og tænd sluk, også høre fra flere at i us kan man købe en adapter i B&O butikker der løser dette..
Men den findes iflg danske butikker ikke
Til top Vis krabbe74's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af krabbe74
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 16 December 2005 kl. 06:56 | IP-adresse registreret  

Hej,

Ang HDTV & Digital sendesignal.

DR & TV2 starter 1/4 2006 med at sende digitalt (DVB-T). Pr. 1/4 2009 sendes der kun digitalt tv.
Da der PT ingen TV findes med digital tuner, skal alle ud og finde sig en ekstern digital tuner.
Har du et billedrørs TV skal du også ud at finde en dig. tuner, ellers kan du bare ikke se TV !!!

         Læs dette og meget mere her. 

Fladskærme

Velkommen til en side om fladskærme, som lægger specielt vægt på LCD TFT
skærme og ny fladskærmsteknologi, som mange folk efterlyser informationer om.

http://www.flatpanels.dk/                                 

 



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 

<< Forrige Side af 443 Næste >>
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes