Tilbage til HIFI4ALL.DK 7. august 2020 | 06:46   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Klubber og foreninger
 HIFI4ALL Forum : Klubber og foreninger
Emne Emne: Bang & Olufsen club (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 1101
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
butkus
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 Oktober 2003
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 172
Sendt: 23 Juni 2008 kl. 22:20 | IP-adresse registreret  

Ja, fik det i lørdags, men glemte at få pin-koden:-(, så har først fået den op og køre i dag.. Er super glad for det og det passer bare perfekt til soveværelset.. Nu skal jeg så bare ha sat det op på væggen og sat noget link til..

Dog har den problemer med at modtage signalet fra fjernbetjeningen:-(, det virker kun hvis man står højest en meter fra.. Så det er p***e irreterende..

Er det noget du evt. kender en løsning på?? det virker mærkeligt at den kun virker fra så kort afstand..

 

Til top Vis butkus's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af butkus
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19752
Sendt: 24 Juni 2008 kl. 06:49 | IP-adresse registreret  

Hej butkus
 
Her er hvad jeg lige kan komme på.
 
TV. Er området foran IR modtageren rengjort .
 
Fjernbetjening. Er området foran IR sender rengjort. Er batterierne på toppen.


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
butkus
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 Oktober 2003
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 172
Sendt: 24 Juni 2008 kl. 12:27 | IP-adresse registreret  

Ja, det er rengjort, og har også prøvet at tage det "øje" af der sidder foran. Men lige lidt hjælper det.. Begge fjernbetjeninger er på toppen, de virker i hver fald til Tv'et i stuen samt anlæg..

SURT!!__________________
Mit udstyr: Beovision 9 | Beovision 5 | Beolab 5 | Beosound 9000
Til top Vis butkus's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af butkus
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19752
Sendt: 02 Juli 2008 kl. 16:26 | IP-adresse registreret  

B&O går til psykolog.

Det skal være slut med at rive sig i håret, fordi indstillingen af kanalerne på tv driller. Slut med febrile tryk på ”Escape” når skærmbilledet fryser uforståeligt fast. Betjeningen af B&Os højteknologiske lyd-, billed-, og kommunikationsprodukter skal være en succesoplevelse for brugeren. Derfor skal betjeningen af firmaets fremtidige produkter gennem et grundigt psykologisk eftersyn. Allerede i koncept-fasen.

 
Målet er, at en fireårig selv kan finde ud af at optage Kaj og Andrea på søndag klokken 18, fortæller ingeniør Søren Bech, der har ansvaret for B&Os perceptionsaktiviteter. ”Okay, måske en kvik fireårig,” modererer han det.
 
For når du har kludder med din dvd, er det ikke, fordi du ikke har forstand på teknik. Det er teknikken, der ikke har forstand på dig. Eller på hvordan den menneskelige hjerne fungerer. ”Teknologi er blevet så abstrakt og avanceret, at den ikke længere overholder de fysiske lovmæssigheder, vi som mennesker kan forstå,” siger psykolog Rune Nørager.
 
Han huserer to dage om ugen i B&Os fabrik i Struer. Ikke for at kurere medarbejdernes traumer, men for at stille diagnoser på B&Os produkter. Rune Nørager skal lave en ph.d. om intuitivt design. Om hvordan vi kan komme til en bedre forståelse med de computere, fjernsyn og mobiltelefoner og andre apparater, der beriger og forpester vores hverdag. Forskningen er finansieret af Aarhus Universitet og Bang og Olufsen i fællesskab.
 
Intuitivt design
 
Det helt store problem er, at den menneskelige hjerne ikke forstår moderne software. For nok er det effektivt og hurtigt at springe direkte fra A til D uden at tage mellemregningerne B og C med. Mennesket fatter bare ikke, hvad der sker. Og så bruger vi ufattelige mængder tid og energi på problemer med computere, kopimaskiner og printere. Problemer som kunne være undgået, hvis designet var lavet, så vi intuitivt kunne løse dem.
 
 
Det bliver kun værre efterhånden som produkterne bliver mere avancerede, og computeren smelter sammen med fjernsynet, dvd’en og køleskabet.
 
”I gamle dage skulle et apparat optage video. Men kompleksiteten stiger. I dag skal det samme apparat ved hjælp af en lille skærm lede i en mp3-samling, tusindvis af cd’er, tv- og radiokanaler – og det bare inden for jazz. Hvordan finder jeg ud af det rimelig hurtigt,” spørger Søren Bech retorisk.
 
Svaret findes blandt andet i forskning om små børns forventninger til den fysiske verdens indretning. Resultaterne kan overføres på, hvordan selv voksne mennesker, der har læst mange år på universitetet, interagerer med moderne softwarebaseret teknologi.
 
”Vi vil have betjeningen til at blive i den basale verden, hvor alt forekommer naturligt,” begrunder Søren Bech, at B&O støtter psykologisk grundforskning.
 
”Vi skal få lavet et system, der følger det løsningsforslag, du intuitivt tænker dig frem til. Det kan sagtens lade sig gøre, hvis vi tænker betjeningen ind helt frem i konceptfasen, hvor intet er fastlagt. Men det kræver et psykologisk teorigrundlag, som ikke eksisterer endnu,” siger Søren Bech.
 
Advokat for brugervenlighed
 
B&O har fremstillet et apparat, hvor der var plads til otte karakterer i displayet. Men tyskerne bruger ikke forkortelser og kan ikke nøjes med otte karakterer.
”Så basale er vores problemer nogle gange. Tidligere fik vi måske en psykolog til at se på brugervenligheden sidst i produktionsfasen. Så sagde vedkommende, at der var det og det i vejen. Surt.
 
Det var faktisk for sent, for apparatet havde deadline og kom til salg, og alle blev sure. Vi fandt ud af, at det ikke nytter noget at vente med betjeningsdesignet til sidst,” fortæller Søren Bech.
Derfor skal psykolog Rune Nørager nærmest være advokat for brugervenlighed. Hans indvendinger bygger ikke på hans fornemmelse for teknologi, men på resultater fra spædbørnsforskning, som han har med sig fra Aarhus Universitet.
 
På gangen står et af B&Os flagskibe: Beocenter 2000, der har radio, cd, dvd og mp3afspiller i et.
”Når jeg leger med menuen, har jeg en ret dårlig fornemmelse af, hvor jeg er henne i menu-strukturen. Menuen er meget tekstbaseret, og jeg skal lære, at et lille ikon skifter form fra en trekant til en firkant, når jeg kommer til en dead-end. Det er uheldigt, at jeg skal ind og lære nogle ting, før jeg kan betjene den. Jeg bliver irriteret og risikerer at få badwill for produktet,” konstaterer Rune Nørager,
 
”Hvis man arbejder på et atomkraftværk, kan man godt forvente, at man lærer sig noget teknologi. Men med såkaldt casual-teknologi skal man ikke forvente, at forbrugeren skal lære for meget,” vurderer Rune Nørager. Han understreger, at Beocenter 2000 ikke er specielt vanskelig at betjene. ”Jeg kunne vise eksempler i alle produkter. Se nu min mobiltelefon. Jeg har lige sendt en sms, men beskeden står stadig på skærmen. Er den så sendt eller hvad? Det er et brud i forhold til de fysiske regler.”
 
I stedet for at bruge en masse ens knapper og tekst, skal teknologien i højere grad benytte sig af de symboler, hverdagen er fuld af, og som vi hele tiden ubevidst afkoder. Når låget ligger ved siden af termokanden, er der ikke mere kaffe. I stedet for on/off tekst, kunne displayet vise to kabler, der var sat sammen eller hevet fra hinanden, eksemplificerer Rune Nørager. 
 
”Tekst og knapper svarer til en meget lille del af et menneskes resurser. Hvordan får vi det overskud af resurser i spil i forhold til betjeningen af B&Os produkter? Indtil nu er teknologi mest en intellektuel udfoldelse. Vi skal gerne frem til, at du oplever, at du kan udfolde dig som menneske sammen med produktet. At betjeningen bliver en succesoplevelse,” siger Rune Nørager.
 
Æstetik i interaktion
 
I et kontor, der flyder med fjernbetjeninger, skærme og computere står et motto på en planche: ”Don’t think beauty in appearance – think beauty in interaction”
Kontoret er Knud Funcks.
 
Han er datalog og har ansvaret for koncept- og teknologiudvikling af betjeningen af B&Os produkter. ”Det, der differentierer vores produkter på markedet, er, at vi tænker æstetik på formen. Målet er, at vi skal have den samme æstetik ind i interaktionen med produktet,” siger Knud Funck. Derfor sidder teknologer, psykologer, kaospiloter og designere sammen i B&Os idéland.
 
”Vi har levet i en meget teknologi-begejstret tid. Men hvis vi teknologer får lov til at bestemme for meget, går det galt. Han sætter en dvd på. Straks toner en menu frem på skærmen med valg lige fra undertekster til lydstyrke. ”Begyndte en biograffilm sådan, udvandrede publikum. Det er ikke starten til en god film-oplevelse,” konkluderer han.
 
På en anden planche er et stort foto af et par hænder, der scratcher en Lp-plade frem og tilbage. Ved siden af er et billede af en cd-afspiller, en firkantet boks, der udelukker enhver sanselig berøring med produktet.
 
”Når jeg bladrer gennem min lp-samling, er det ikke nødvendigvis den mest effektive måde at finde et bestemt nummer på. Til gengæld falder jeg pludselig over en plade fra 80’erne, der får mig til at tænke på en bestemt fest. Det er noget af det samme, vi skal have ind i vores produkter. Det uventede, inspirerende, skægge, associative. Det er den udfordring, vi er på vej til. Men vi er kun lige begyndt,” siger Knud Funck.
 
- af Vibe Halbirk
 
 


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
butkus
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 Oktober 2003
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 172
Sendt: 04 Juli 2008 kl. 15:35 | IP-adresse registreret  

Hej Peter Pan

håber lige du kan hjælpe mig, da jeg kan ikke finde brugsanvisningen til min dvd..

Hvordan får jeg forbundet min dvd med fjernsynet så det er digitalt?? Bla, hvis man skal se Ice age 2 med danske undertekster skal man kunne køre det med dts lyd.. Jeg er total lost..

Jeg kører pt. bare med scart kabel mellem fjernsyn og dvd.. Hvad hedder den indgang på dvd'en og fjernsynet jeg skal forbinde for at jeg kan se feks. Ice age 2 med dts??

Mhv Butkus

 

 __________________
Mit udstyr: Beovision 9 | Beovision 5 | Beolab 5 | Beosound 9000
Til top Vis butkus's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af butkus
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19752
Sendt: 04 Juli 2008 kl. 16:34 | IP-adresse registreret  

Hej igen

DVD-afspiller
Brug et 21-benet kabel til at slutte en DVDafspiller, f.eks. Bang & Olufsens DVD 1, til BeoVision 5. Sæt den ene ende i stikket mærket AV på DVD-afspilleren og den anden ende i stikket mærket AV på BeoVision 5. Forbind stikket mærket DIGITAL OUTPUT på DVD 1 med stikket INPUT 1 på BeoVision 5.
 
 
INPUT 1
Digitalt indgangsstik (S/P DIF) til tilslutning af f.eks. en DVD-afspiller. INPUT 1 er til digitale input fra udstyr tilsluttet AV-stikket på BeoVision 5.

 
INPUT 2
Digitalt indgangsstik (S/P DIF) til tilslutning af f.eks. en DVD-afspiller. INPUT 2 er til digitale input fra udstyr tilsluttet V.TAPE-stikket på BeoVision 5.
 
Downlod manual:  BeoVision_5_Danish.pdf 
 
Side 26 har her et fint oversigt billede af stikpanelet: http://www.hdtvsolutions.com/pdf/BeoVision_5_Englishman.pdf
 
Brug SPEAKER5 mode for surround sound gengivet via alle højttaler der er tilsluttet til dit systemet. Brug denne tilstand, når du ønsker at opleve den fulde virkningen af surround sound, når du ser et program eller en film kodet med analog Pro Logic, DTS ( dts vælges på DVD'en under opstart. Ikke alle DVD film indeholder et dts spor), eller Dolby Digital, eller når du lytter til en CD pre-indspillet med et af de tilgængelige systemer.__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
butkus
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 Oktober 2003
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 172
Sendt: 04 Juli 2008 kl. 17:57 | IP-adresse registreret  

Tak for hjælpen:-)

__________________
Mit udstyr: Beovision 9 | Beovision 5 | Beolab 5 | Beosound 9000
Til top Vis butkus's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af butkus
 
butkus
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 Oktober 2003
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 172
Sendt: 05 Juli 2008 kl. 19:21 | IP-adresse registreret  

Hey Peter..

Så har jeg lige brug for din hjælp igen:-)

Hvor kan jeg finde ud af hvad der er standard settings for: Brilliance, Colour og Contrast på mit Beovision 5??__________________
Mit udstyr: Beovision 9 | Beovision 5 | Beolab 5 | Beosound 9000
Til top Vis butkus's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af butkus
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19752
Sendt: 06 Juli 2008 kl. 06:41 | IP-adresse registreret  __________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
butkus
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 Oktober 2003
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 172
Sendt: 06 Juli 2008 kl. 09:58 | IP-adresse registreret  

Jeg ved godt hvor man indstiller de forskellige ting. Jeg mente hvad der er standard setting fra fabrikkens side.. Hvis du forstår??  Er det som der står på det billed du har sat ind? Brilliance 32 - Colour 32 - Contrast 20

Mvh__________________
Mit udstyr: Beovision 9 | Beovision 5 | Beolab 5 | Beosound 9000
Til top Vis butkus's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af butkus
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19752
Sendt: 06 Juli 2008 kl. 11:51 | IP-adresse registreret  

butkus

Det ved jeg ikke, så juster Brilliance lidt op da jeg mener at
BeoVision tv ab. fabrik har et billede der er lidt for mørkt.__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19752
Sendt: 07 Juli 2008 kl. 21:27 | IP-adresse registreret  

Har dit BeoVision 7-32 nummeret 931x eller 932x er der ikke indbygget HDCP. Her kan du læse hvad HDCP er:
 
 
(Der står. Hvis et display er HD-Ready, så kan det altid dekode HDCP.)
 
Du er altså nødt til at anskaffe et HD-Ready kit, hvis dit TV er en af de to modeller. Det hænger sådan sammen. Dit display er godt nok er HD Ready, men det er den elektronik som B&O lagde ind  ikke, i de første BV7 modeller. Dette gæller også BeoVision 7-40" med nr. 935x.
 
Konsekvensen ved ikke at have HDCP installeret er at du ved overførsel af digitale billede signaler fra eks. DVD afspiller eller en Selector med HDMI eller S/pdif kabel, kun oplever et ca. 4 sek. billede på din skærm, derefter bliver skærmen blå eller en anden farve. HDCP er en kopisikring som giver tilladelse til at åbne for overførsel af digitale billede signaler, fordi dit setup er godkendt. 
 
B&O havde i den allerførste version af BeoSystem 3 også valgte at lancere den uden at indbygge HDCP, B&O blæste altså på hvad HD Ready standarden foreskriver.
 
Jeg ved ikke om du er klar over hvordan HDCP virker, men hvis der er HDCP i dit displayet, så kan du tilslutte afspillere, både med og uden HDCP. Hvis der IKKE er HDCP i displayet, kan du kun tilslutte en afspillere uden HDCP.
 
På dette link kan du se hvad et HD-ready kit er :
 
 
Kontakt en B&O teknikker, han kan så hvis du ønsker det, komme og montere kittet inde i dit BeoVision 7-32, samt indlægge de nødvendige opdateringer.
 
beo1 skrev:
Lidt opklarende info fra en insider; Det er korrekt at man er nødt til at bekoste opdatering af "ældre" Bevision 7 som Peter beskriver , man kan desværre ikke fysisk se en ændring efter opdatering, men scalerboardet bliver skiftet, og software, både fysisk og flash opdateres. Det giver umiddelbart 2 hd-input, dvi-d og component, lyd skal overføres via s/p-dif. MEN, man kan vhj.a. eksternt kit fra Oneremote (2195,00 vejl.) ændre status på dvi-d til 4 stk HDMI input, stadig med lyd via s/p-dif. Boksen bliver styret af Beo4 via Gefen-ir koder, som føger med opdateringen nævnt ovenfor.

Det er også korrekt at det ikke er helt gratis at skulle opdatere diverse flash-sw, men det kræver en tekniker som mig, og jeg arbejder som de fleste andre ikke gratis. I den forbindelse vil jeg dog påpege at det mig bekendt kun er B&O produkter der kan opdateres løbende i kundens hjem, og med tanke på den rivende udvikling på mediefronten, er det vist ikke så tosset endda

Ideen om at man stadig kan nøjes med 1 stk Beo4/5 til at kontrollere hele sin hjemmebio, og mulighed for at gemme alt det grimme isenkram væk er enestående i mine øjne!
__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19752
Sendt: 13 Juli 2008 kl. 10:28 | IP-adresse registreret  

 Matematisk hitliste indgå i et nyt produkt fra B&O

Kan en matematisk formel lave det perfekte soundtrack til dit liv? Det mener Bang og Olufsen,
der har vundet en international konkurrence for algoritmer, der kan analysere musik. 
Når musikken på din harddisk er analyseret, så sætter algoritmen en spilleliste sammen, som
passer til dit humør. Helt automatisk. Ingeniør John Hammer Madsen fra B&O i Struer er
manden bag musikmatematikken. Algoritmen kommer til at indgå i et nyt produkt fra B&O.
_______________________________
 
David Lewis er ansvarlig for nogle af Bang & Olufsen's mest berømte produkter.
Se her hvordan han gør det. Tryk her.
 
 
  


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Morten Weitemey
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 29 November 2005
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 71
Sendt: 17 Juli 2008 kl. 17:35 | IP-adresse registreret  

hej peter pan

Overvejer kraftig at købe et sæt beolab 5. Men før jeg slår til skal de kunne sætte op i mit system.

den måde jeg gerne vil ha det sat op i, er:

Beolab 5 sat til mit Avant 32 DVD med power link, så jeg kan høre lyden fra tv´et.

Når jeg skal høre musik vil jeg gerne dem sat til min CD-afspiller (ikke B&O) med digital kabel. Hvordan kan de sætte op i option, så jeg kan skrue op for musikken når jeg høre cd, og når jeg skal se tv.

jeg ved at hvis de kun er sat til cd-afspilleren, er det ikke noget problem med option. men når jeg også vil ha dem sat til tv´et, hva skal de så sættes op i. Den lokale B&O mand kunne ikke helt svare på det.

på for hånd tak for hjælpen

morten

Til top Vis Morten Weitemey's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Morten Weitemey
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19752
Sendt: 17 Juli 2008 kl. 23:26 | IP-adresse registreret  

Opdateret

Hej Morten Weitemey
 
Du kan download BeoLab 5 userguide Danish pdf fil her.
 
Jeg vil så håbe at du kan finde svar i manualen, for jeg kan ikke.
 
Jeg kan godt se det problem der ligger i at kun et Beosystem kan styres med Beo 4 i option 0, og når du tilslutter højttaleren til et system, der ikke er fra Bang & Olufsen ( din CD via S/pdif IN direkte), skal du ændre Option fra 0 indstillingen til enten 1 eller 4, som beskrevet i ‘Tilpas BeoLab 5 til dit system’ (s. 11). og dermed volumestyre højttalerne direkte med Beo 4. Og det kan jo ikke være rigtigt at du skal ændre på option når du vil afspille en digital CD.
_______________________________________
 
Option 0 (fabriksindstilling): Bruges, hvis højttaleren er tilsluttet et Bang & Olufsen musik eller videosystem.
 
Tilslutning til Bang & Olufsen systemer
Højttaleren kan tilsluttes alle de Bang & Olufsen musik- og videosystemer, der er udstyret med Power Link stik. Den kan også tilsluttes Bang & Olufsen systemer, der har et digitalt udgangsstik. Husk at sætte omskifteren RIGHT–LEFT i den korrekte position på begge højttalere!
POWER LINK tilslutninger
Brug vedlagte Power Link kabler til at tilslutte hver højtaler til dit system. Power Link tilslutningerne kan føres på to måder, som beskrevet på side 8.

VIGTIGT: Brug kun fuldt monterede Power Link kabler – ikke den meget tynde type kabler! Hvis der bruges den forkerte type Power Link kabler, spiller højttaleren ikke.
 
DIGITALE tilslutninger
Hvis dit Bang & Olufsen system har et digitalt udgangsstik, anbefaler vi dig at tilslutte højttalerne direkte til dette stik også. Det sikrer optimal lydkvalitet, når der afspilles digitale kilder (CD’er). Brug phono-kabler, der er godkendt af Bang & Olufsen, for at tilslutte højttalerne til dit system.
__________________________________________
 
Option 1: Bruges, hvis højttaleren er tilsluttet et
system, der ikke er fra Bang & Olufsen. Hvis du
ønsker det, kan du have et Bang & Olufsen
fjernsyn i det samme rum.
 
Option 4: Bruges, hvis højttaleren er tilsluttet et
system, der ikke er fra Bang & Olufsen – og du har
et andet Bang & Olufsen musiksystem i samme
rum.
_______________________
 
Med denne adapter :
 
vil man godt nok kunne snyde BeoLab 5 til at afspille en ikke B&O CD afspiller i option 0, men så mangler man stadig at kunne styre CD afspilleren med Beo 4. Og lyden vil heller ikke være digital.
 
Der er noget der tyder på at Bang & Olufsen kun har haft deres egen BeoSound 9000 ( 6 cd afspiller) som har S/pdif udgang, og kan styres med beo 4 når du trykker CD, i tankerne da de udviklede BeoLab 5. Og det er vel egentligt forståeligt nok.

Er der en her på tråden der har en løsning på Mortens problem


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Pierre
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 28 Januar 2005
Lokalitet: Fyn
Status: Offline
Indlæg: 3554
Sendt: 17 Juli 2008 kl. 23:33 | IP-adresse registreret  

Hej Morten

Det du skal gøre er at tilslutte dine BL5 med powerlink til dit Avant og digital kabel fra din cd til dine BL5. Så er de tilsluttet begge dine produkter, men så skal du ændre options i BL5 alt efter om det er cd eller tv du skal bruge. 0 til tv og 1 til cd. Der er også en anden måde du kan tilslutte det hele men der mister du lyd kvalitet i dine BL5`r ved cdafspilning, så det regner jeg ikke med at du er interesseret i  Husk at forbinde dine BL5 med et sync kabel (mini jack til mini jack) så de kan "snakke" samme under cd afspilning.__________________
Vin & Vinyl
Til top Vis Pierre's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Pierre
 
Pierre
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 28 Januar 2005
Lokalitet: Fyn
Status: Offline
Indlæg: 3554
Sendt: 17 Juli 2008 kl. 23:36 | IP-adresse registreret  

Peter Pan skrev:
_______________________
 
Med denne adapter :
 
vil man godt nok kunne snyde BeoLab 5 til at afspille en ikke B&O CD afspiller i option 0, men så mangler man stadig at kunne styre CD afspilleren med Beo 4. Og lyden vil heller ikke være digital.
 
 
man kan sagtens styre end non B&O cdafspiller med Beo4, det kræver bare en boxfra linktronic som vidre sender ir signalet i den kode som ens cdafspiller har


__________________
Vin & Vinyl
Til top Vis Pierre's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Pierre
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19752
Sendt: 17 Juli 2008 kl. 23:40 | IP-adresse registreret  

Tak Pierre

Så er man altså nødt til at skifter option fra 0 til 1 som jeg også nåede frem til.

Sådan ændrer du Option indstillingen med Beo 4:

Hold knappen • nede, og tryk på LIST.
Slip begge knapper.
Tryk på LIST flere gange, indtil OPTION? vises i
Beo4’s display.
Tryk på GO.
Tryk på LIST flere gange, indtil L.OPT vises i
Beo4’s display.
Indtast det relevante Option nummer
(0, 1 eller 4).
Indikatorlampen slukkes kortvarigt som
bekræftelse på, at det nye Option nummer er
blevet gemt. For at sikre, at alle højttalere er
programmeret til det korrekte nummer, skal du
gentage fremgangsmåden for hver enke højttaler.

Ikke særligt smart vel.__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Pierre
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 28 Januar 2005
Lokalitet: Fyn
Status: Offline
Indlæg: 3554
Sendt: 18 Juli 2008 kl. 08:32 | IP-adresse registreret  

Peter Pan skrev:

Tak Pierre

Så er man altså nødt til at skifter option fra 0 til 1 som jeg også nåede frem til.

Sådan ændrer du Option indstillingen med Beo 4:

Hold knappen • nede, og tryk på LIST.
Slip begge knapper.
Tryk på LIST flere gange, indtil OPTION? vises i
Beo4’s display.
Tryk på GO.
Tryk på LIST flere gange, indtil L.OPT vises i
Beo4’s display.
Indtast det relevante Option nummer
(0, 1 eller 4).
Indikatorlampen slukkes kortvarigt som
bekræftelse på, at det nye Option nummer er
blevet gemt. For at sikre, at alle højttalere er
programmeret til det korrekte nummer, skal du
gentage fremgangsmåden for hver enke højttaler.

Ikke særligt smart vel.

Du har tydeligt ikke prøvet det, for det kræver 4 tryk på Beo4. Det er så nemt og hurtigt at selv min tøs kan finde ud af det  Og det skal ikke gentages for hver højtaler

Der findes som sagt også en anden måde, med en converter box og en masse extra ledninger, men det forringer lyden ved cdafspilning.__________________
Vin & Vinyl
Til top Vis Pierre's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Pierre
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19752
Sendt: 18 Juli 2008 kl. 10:08 | IP-adresse registreret  

Ok Pierre
 
"Sådan ændrer du Option indstillingen med Beo 4" 
 
Er kopieret direkte fra manualen.


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 

<< Forrige Side af 1101 Næste >>
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2020 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes