Tilbage til HIFI4ALL.DK 19. maj 2024 | 19:36   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Musik og film
 HIFI4ALL Forum : Musik og film
Emne Emne: Er du til heavy? (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 4
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Yoshimura
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Juli 2006
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 404
Sendt: 18 Oktober 2007 kl. 13:15 | IP-adresse registreret  

Meldo:
Tror, NiN betegnes som "industrial", hvis jeg ikke tager helt fejl.

Har mange gange stået med The Downward Spiral i hånden og overvejet at købe den, men den er ikke nået hjem i samlingen endnu


__________________
Pathos Logos // Esound E5 Signature Edition // PURE DRX 702 // GamuT L5 // Analog Research Gold Raincoat Reference RCA + XLR // S.O.S. interconnect // Teflar ell. Xindak ht. kabler
Til top Vis Yoshimura's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Yoshimura
 
hrmand
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske

Bruger siden: 18 Oktober 2004
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 1335
Sendt: 18 Oktober 2007 kl. 14:27 | IP-adresse registreret  

Om jeg er til heavy? Tja, den er næsten kommet ind med modermælken, da Deep Purple, Black Sabbath, Uriah Heep, Led Zeppelin (hmmm ... ikke altid "heavy") og den tids bands indtog vores lytterum og blev nydt til koncerterne (er Alice Cooper heavy?).

Så nogle år med småfolk og deraf følgende daglige pligter, der nærmest ubemærket satte indkøb af musik og koncerter i slæbegear ... og da der endelig skete noget, gik der blues i den for mig. Det område blev afsøgt men de seneste 3-5 år er heavy rocken nærmest kommet snigende igen og nu er der næsten ikke noget andet der dur´. Derfor fyldes højttalerne nu med lyd fra dels heavybands, dels progressive rockbands, der sine steder også betegnes som heavy. Blandt andet disse:

Porcupine Tree
Tool
Transatlantic
Anathema
Corrosion of Conformity
Southern Gentlemen (heavy blues, faktisk)
Within Temptation
Volbeat

Trådens emne - højttalere - ikke at glemme: Hvad de spilles på, fremgår af signatur og ht er medvirkende årsag til, at heavy-stilen har fået et liv her igen ... Skiftet til Q7 fik ørerne op for, hvilken dybde, hvilket pespektiv og hvilken gevinst det er, at musikken har et sæt velvoksne ht at boltre sig med. Meningerne om KEF er delte, men jeg har altid sværget til denne lyd, som ofte bliver betegnet som "engelsk" - de klarer bassen flot, fast og forrygende og der er absolut ingen slinger i valsen ved højere lydstyrker, som det tit er tilfældet her. Jo, der var nok lidt savn af kræfter, da de 2 baght kom til, men af den årsag skaffede jeg effektforstærkeren og så var der i den grad hul igennem. Det pirkede til lysten at skaffe noget musik, som kunne "spille op" til både forstærker og ht. Især har også musik i multikanal fået et pift, både når det er dvd/DTS eller SACD. Men det er blevet en fryd at lytte til bands med skift i både tempo, instrumentering og intensitet - næsten de dyder som klassisk musik består af ... det har jeg ikke noget af ... men en ven har foreslået Metallica sammen med det der symfoniske orkester jeg ikke kan huske navnet på.

Indretningen af vores stue, tillader heldigvis at ht kan stå de godt 20 cm ud fra væggen som fabrikken anbefaler. Der er afkobling mod parketgulv fra KEF reference-serie på fronterne, gummifødder på baght. Møblerne er skind, der er en tyk forligger ved sofaen, og sammen med planter og gardiner har vi alt i alt opnået et harmonisk rum, der klarer gengivelsen af diskanten fremragende. Altså ingen skinger lyd her! Boom-box er valgt fra, da bassen i selve ht sagtens kan tage fra.

Joda, jeg er til heavy



__________________
SONY
TA-DA9000ES   amp
TA-N90ES         effekt
DVP-NS9100ES cd/dvd/sacd

KEF
4 x Q7 + Q9c
Til top Vis hrmand's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af hrmand
 
Rainbow
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske

Bruger siden: 03 December 2004
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 299
Sendt: 18 Oktober 2007 kl. 15:04 | IP-adresse registreret  

Hej!

Jeg har lyttet til heavy i mange år efterhånden. Men ikke det nye snarere fra begyndelsen og frem til starten af 90`erne. Mange bands har været gennem forskellige stereo-setup. Efterhånden som hifiinteressen blev større kunne man godt høre at heavy tit er indspillet på en anderledes måde end de såkaldte referenceplader. Det er garanteret i de fleste tilfælde helt bevidst. Kunsten har så været at få et setup hvor det lyder godt på. Til koncerterne har jeg tit været overrasket over lyden i forhold til pladerne. Jeg har jagtet et setup der kan spille heavy højt uden problemer men også lavt. Det synes jeg er mindst ligeså vigtigt. Jeg har skiftet meget ud og er helt sikkert heller ikke færdig med udskiftninger.

Mit setup nu er:

Forstærker: AVI Labarotory Series 21, integreret forstærker ca. 2x 200 w. i 8 ohm. Spiller lidt til den varme side og dejlig velopløst, lidt tilbagetrukket.

Cd-afspiller: Kenwood L1000D, en klassiker udviklet af Accuphase-ingeniører for Kenwood. Godt løbeværk og en dejlig varm lyd, men den er 15-16 år gammel så tiden har sat sine spor lydmæssigt. DERFOR

DAC: Northstar dac som lige hæver det hele til en nutidig gengivelse med masser af detaljer.

Pladespiller: Lettere(har lavet et tungt kabinet til den som den hviler på) modificeret Rega Planar 3 m. Ortofon MC-3 turbo pickup og en Cambridge riaa. Det spiller rigtig fint.

Højtalere: JBL 240TI, en højtaler udviklet sidst i 80`erne. 3-vejs med en 14-tommer bas. En stor del af løsningen ligger her. Den er stor, nogle vil sige grim men den spiller bare så godt. Detaljeret, nærværende og så med den bas som bare fylder hele rummet. Heavy, jazz, klassisk eller havd det måtte være. Det lyder så godt. De kræver bare meget effekt fordi basenheden skal styres. Til gengæld er de fløjtende ligeglade med hvor højt man spiller. Det står bare rent og klart foran en. Judas Priest, Black Sabbath, Pantera, Iron Maiden, Zeppelin, Deep Purple, Megadeth og Metallica. Det føles lidt som om at de er tilstede i rummet.  

Hvad vil jeg med hele denne smøre. Man skal gå efter at få sammensat et anlæg der passer til ens smag og være forberedt på at der kommer nogle kiks. Men selv heavy kan sagtens komme til at lyde godt, men højtalervalg og derved forstærkervalg er vigtigt. Saft og kraft men hele tiden med kvaliteten for øje. Selvfølgelig lyder heavy for det meste aggressivt, det skal det jo. Når Pantera er på skal man ikke forvente Diana Krall som den store inspirationskilde. Det er vi så nok også en del heavyfans, der er meget taknemmelige for.

Til top Vis Rainbow's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Rainbow
 
octo
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 13 Januar 2004
Lokalitet: Odense
Status: Offline
Indlæg: 336
Sendt: 18 Oktober 2007 kl. 15:22 | IP-adresse registreret  

Uhh heavy, hører næsten ikke andet, dog er det meste nok mere "Heavy" end hvad der ellers er nævnt.

Spiller på BKS audio 128, opera audio consonance cd mrkIII, classic forstærker. Må ellers give jer alle ret, heavy skal ikke nødvendigvis nydes på store unuancerede ht's, man drager ligeså meget gavn af detaljerede højtalere som alt andet musik gør.

Ellers hører jeg:

Cradle of filth, Dimmu Borgir, The Haunted, As We Lay Dying (favorit lige nu), Graveworm, Ill Nino samt det lidt mere afslappede som Korn, System of a Down, Exilia osv..

Har dog lige pt. rum-problemer da jeg lige er flyttet, der skal en masse tæpper og lign. ind før det bliver rigtig godt.



__________________

Til top Vis octo's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af octo
 
rskriver
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 14 November 2006
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 2315
Sendt: 19 Oktober 2007 kl. 07:43 | IP-adresse registreret  

Der kom meget mere respons end jeg havde turde håbe på, super lækkert drenge

Ikke nok med at man fik en masse spændende læsning, har også fået navne på en masse nye bands jeg skal have købt ind til samlingen og lyttet igennem

Har lige købt mig et sæt Wharfedale Valdus 500 hjem for en plovmand, rigtig pæne, ingen ridser o.l. 1ejer, så det bliver spændende om de er noget ved. Dog ligner det nogen der bare vil pumpe en masse mudderbas ud, men nu får vi se her i aften hva det duer til.

Der er plads til nogle flere svar drenge, kom frisk

Til top Vis rskriver's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af rskriver
 
Zorglub
Lukket konto
Lukket konto
Avatar

Bruger siden: 12 Marts 2004
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 2460
Sendt: 19 Oktober 2007 kl. 08:47 | IP-adresse registreret  

Hvis det skal være strictly heavy og de bands/solister som jeg virkeligt brænder for må listen indeholde Iron Maiden, Anthrax, Judas Priest, Megadeth, Metallica, Yngwie Malmsten, Accept, Manowar, Helloween, Stratovarius. Af det mere nutidige er Edguy, Nightwish, Lacuna Coil, Hammerfall, GammaRay, Korn, mf. godt med.

Der er en hel del jeg ikke nævner fordi jeg ikke syntes det er ren heavy nok - f.eks. Dream Theater, Joe Satriani osv.

Hvis jeg skal pege på "mit" metal så er det helt klart det gamle, selvom jeg er fulgt med og køber lystigt af det nye. Dog tror jeg at hvis jeg skulle strande på en øde ø, så ville Iron Maiden og Accepts skiver være et par gode samlinger til at nappe med.

Mht. grej, så er en del af det gamle metal noget slatten i bunden hvis det fyres af på et "hifi" anlæg, så jeg har købt et par subs til at give noget ekstra stortromme brum. Det virker jo også fint til film, og så kan man slukke for dem når der skal spilles noget der ikke har behov for hjælp.

(super tråd i øvrigt! )
Til top Vis Zorglub's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Zorglub Besøg Zorglub's Websted
 
el_serpiente
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 25 Januar 2007
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 546
Sendt: 19 Oktober 2007 kl. 09:03 | IP-adresse registreret  

Jeg vil da lige nævne et par andre navne, i morgen da jeg stod på hørte jeg lidt Bloodbath meget brutalt. Og nu sidder jeg på arbejde og hører Enslaved: ISA. Det er godt.


Til top Vis el_serpiente's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af el_serpiente
 
rskriver
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 14 November 2006
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 2315
Sendt: 19 Oktober 2007 kl. 09:32 | IP-adresse registreret  

Kunne være jeg også skulle give en liste over mine favoritbands..

Som tidligere nævnt Volbeat, men også bands som Sevendust, Soil, Atreyu, Boysetsfire, Chastisement (er du til growl, kan dette band varmt anbefales), Disturbed, Drowning Pool, Element Eighty, Rammstein, Shadows Fall, Soilwork, System of a Down ligger rigtig højt på min hitliste Efter min mening allesammen superfede bands, som jeg selvf. synes alle burde give et lyt
Til top Vis rskriver's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af rskriver
 
Brian321
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 03 November 2005
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 774
Sendt: 19 Oktober 2007 kl. 09:46 | IP-adresse registreret  

Jeg har en temmelig bred musiksmag, men der er dog områder jeg helt har måtte give op på trods flere forsøg på at "se lyset" - og det er klassisk og opera.

Ellers alt lige fra hård techno til pop/rock og hård metal i den anden ende.

Jeg mener højttalerne er det komponent i ens setup der farver lyden mest, så hvis jeg lige skal ridse min højttaler historik op:

Dali 7a->Cerwin Vega AT100->Dali 850->JBL TI5000->JBL TI250 LE

Nu har resten af mit grej jo ændret sig en hel del over tid, så direkte sammenligninger disse højttalere imellem, er ikke helt fair overfor mine tidligere ht. MEN, generelt må jeg betegne Dali'erne som lidt kedelige all-roundere, som kan det meste, men til gengæld heller intet RIGTIG overbevisende.

Jeg er rigtig glad for JBL'ernes måde at spille højt på - imponerende uanstrengt dynamik fra top til bund. Jeg nåede ikke at skyde 250'ere af for fuld skrue inden de skulle opmagasineres, men det gjorde jeg til gengæld med TI5000'erne (med 2 bi-ampede Onkyo effekttrin hver opgivet til 2x200 RMS) - damn det får Korn til at lyde fedt!

Når det så er sagt, så kan jeg sagtens følge dem der siger at titaniums diskanterne kan lyde hårde - helt enig. Men det er nu ikke noget der generer mig ved lyden af en distorted guitar, hi-hatte eller bækken-udfald, men snarere ved vokalers s-lyde, høje/lyse synth-strings og andre krystal/klokke-agtige lyd-effekter i de helt høje toner. Så jeg synes nu absolut stadig at TI JBL'er er at anbefale som gode ROCK ht. Dem jeg har haft spiller endda også med en imponerende detaljegrad, hvor ingen af mine tidligere Dali'er kunne være med.

Til top Vis Brian321's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Brian321
 
hiffer
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 12 Oktober 2005
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 18
Sendt: 19 Oktober 2007 kl. 11:17 | IP-adresse registreret  

Vil gerne tilslutte mig listen over folk der poster herinde, men min liste over bands bliver fandme alt for lang! Dog vil jeg foreslå folk at lytte til disse bands, som bare sparker røv!

 

Persuader = En langt federe udgave at blind guardian

Draconian = Super fedt doom metal

Scar Symmetry = Også voldsomt fedt...et must for metal elskere....

og så til sidst danske Mercenary som bare holder 110 %

 

Jeg spiller på dette anlæg

 

Front: Vienna BCG

Forstærker: Denon AVR 3806

Effektforstærker: Tact SDA2175

Cd/dvd: Denon 2910

Kabel: Vdh CS-122

 

Dette anlæg spiller bare super fedt, masser af lyd og den er bare stram. Bassen også!!

Til top Vis hiffer's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af hiffer
 
el_serpiente
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 25 Januar 2007
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 546
Sendt: 19 Oktober 2007 kl. 21:34 | IP-adresse registreret  

hiffer skrev:

Draconian = Super fedt doom metal



Der fik du mig lige fanget, så hurra for Myspace.

Det er godt at høre at Theatre of Tragedy ikke har levet forgæves

Det lyder umiddelbart ok, dem mandelige sanger burde dog lære at udtale engelsk bedre.

Måske kan du også lide Esoteric der efter min mening giver alle andre Doom bands baghjul.



Til top Vis el_serpiente's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af el_serpiente
 
rskriver
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 14 November 2006
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 2315
Sendt: 21 Oktober 2007 kl. 01:17 | IP-adresse registreret  


Nu vi lige har fat i alle heavy-fansene.. Jeg bor i øjeblikket i et hus med en stue på små 20kvm..
Jeg vil gerne have et par højttalere med en stram bas som samtidig har det punch man kan mærke i brystkassen når trommeslageren fyrer den af på dobbelt stortromme.. Kan det overhovedet lade sig gøre at få et ordentligt lydtryk uden at det bliver for meget i sådan en lille stue?!

Har i evt nogle forslag til et sæt gulvhøjttalere til en rimelig penge (500-3000kr) som kunne passe godt herind?

Lige nu har jeg et sæt KEF Q7 øverst på ønskesedlen, men kunne godt tænke mig at høre om i kendte et fornuftigt sæt, der måske kunne fås en del billigere? (starter på grundforløb efter jul = kein cash )

The old man har foreslået noget JBL, men alt det anbefalede JBL er vintage, og koster på trods af det 5000+

Håber i har noget input, da de Wharfedale Valdus 500 jeg nu har givet et lyt, er i hvert fald efter min mening ikk et hit.
Til top Vis rskriver's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af rskriver
 
Bjørn B
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 August 2003
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 1592
Sendt: 21 Oktober 2007 kl. 03:55 | IP-adresse registreret  

Monster tråd...

Har vel hørt heavy i godt 18år nu, alt fra Ac/Dc til Dismember har interresse, det er ik så tit jeg lytter til det mere og min engang enorme Dødsmetal samling er solgt, har lidt endnu men havde langt over 100cdér for en del år siden.

Det Heavy som bliver lyttet mest til her i huset lige for tiden er Volbeat.. de er altså gode, bringer minder til Danzig på en eller anden måde... og gennemlæsning af denne tråd her har da også medført flere timers brug af YouTube, at gense Dismember´s Dreaming in Red og ParadiseLost´s As i die, eller Death´s Lack of Comprehension, øv jeg skulle have beholdt min dødsamling  

 

Anlægget består af følgene :

Audia - Flight Pre + Flight 100 + Flight CD Two

Focus Audio FS888

Avid Diva - RB300 Arm - Dyna 10x5

 

 

 

Til top Vis Bjørn B's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Bjørn B
 
Rainbow
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske

Bruger siden: 03 December 2004
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 299
Sendt: 21 Oktober 2007 kl. 11:44 | IP-adresse registreret  

Hej Rskriver!

At anbefale højtalere er jo noget subjektivt. Jeg kender mange modeller, men hvad der lige er din smag er lidt svært. Jeg hæftede mig ved fysikken. Du vil gerne kunne mærke musikken og deraf selvfølgelig kunne spille højt. Jeg anbefaler også et par JBL men deres program er jo enormt og ikke alle modeller er lige heldige. Vintage JBL er nok lidt over dit budget. Jeg gav 4500kr. for et par JBL 240TI. De kan det du søger, men spiller samtidig fantastisk ved lave lydtryk. Min kammerat har et par Dali 850. De leverer også god fysik og spiller generelt fornuftigt. Inde på KSB er der en som sælger et par i meget flot stand(ser det ud til) for 3000kr. Det ville jeg ikke tøve med.
Til top Vis Rainbow's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Rainbow
 
rskriver
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 14 November 2006
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 2315
Sendt: 21 Oktober 2007 kl. 12:11 | IP-adresse registreret  

Hej Rainbow

Tak for svaret, du tror ikke de er for voldsomme for en 20kvm stue?

Mvh
Til top Vis rskriver's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af rskriver
 
LouBP
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 29 Oktober 2005
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 2428
Sendt: 21 Oktober 2007 kl. 12:22 | IP-adresse registreret  

Nu har jeg godt nok postet før, men må lige have lidt mere med

Hører jo også meget ældre Heavy, men jeg har dog aldrig rigtigt selv betegnet Led Zeppelin som heavy, selvom de til tider blev kaldt det.

Led zeppelin - Black Sabath - Pantera - Alice Cooper, Deep Purple - Ozzy Ozbourne - Twisted Sisters osv.

 

octo skrev:

Uhh heavy, hører næsten ikke andet, dog er det meste nok mere "Heavy" end hvad der ellers er nævnt.

Spiller på BKS audio 128, opera audio consonance cd mrkIII, classic forstærker. Må ellers give jer alle ret, heavy skal ikke nødvendigvis nydes på store unuancerede ht's, man drager ligeså meget gavn af detaljerede højtalere som alt andet musik gør.

Ellers hører jeg:

Cradle of filth, Dimmu Borgir, The Haunted, As We Lay Dying (favorit lige nu), Graveworm, Ill Nino samt det lidt mere afslappede som Korn, System of a Down, Exilia osv..

Har dog lige pt. rum-problemer da jeg lige er flyttet, der skal en masse tæpper og lign. ind før det bliver rigtig godt.

Jeg have også engang et sæt BKS, dog et andet et, har faktisk glemt havd de hedder? men de er i min tråd, men jeg skiftede dem ud da heavy blev lidt for tamt på dem. Men giver dig ret i at et par detaljede højtalere gør heavy endnu bedre:)



__________________
Mvh. Louis


All Vintage

Billedeupload guide
Til top Vis LouBP's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af LouBP Besøg LouBP's Websted
 
Rainbow
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske

Bruger siden: 03 December 2004
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 299
Sendt: 21 Oktober 2007 kl. 12:30 | IP-adresse registreret  

Til Rskriver!

Jeg ville ikke være bekymret. Min kammerat havde dem stående på 18 kvm. i 3 år. Det gik fint. Du får lidt mere fysik end i et større rum, men det buldrer ikke og det klæder meget heavy-rock. Nu ved jeg ikke hvordan rummet ser ud, men hvis du kan komme til at placere dem på sidevæggene med god afstand til endevæggene ville det formentligt være det bedste. Skal de stå for endevæggene skal de bare rykkes så meget ud fra sidevæg som muligt evt. med lidt toe-in mod lyttepositionen. Kan du komme til at give dem 50 cm. til bagvæg(eller mere!) gør det bestemt heller ikke noget. Jeg ved godt at det normalt er et kompromis fordi man også skal kunne leve der. Giv dem det plads de kan tilkomme og lad være med at putte dem på betonfliser. Sæt dem på dæmpefødder, brug biwire muligheden, fjern frontstoffet og spil.
Til top Vis Rainbow's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Rainbow
 
Ascari
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 19 Juni 2004
Lokalitet: Vestjylland
Status: Offline
Indlæg: 3329
Sendt: 21 Oktober 2007 kl. 13:18 | IP-adresse registreret  

Jeg har mine Dali 850 stående på 16 kvm. Og det spiller fint, bare husk at de skal have en god kraftig forstærker, så kommer der virkeligt god lyd ud af dem.
Til top Vis Ascari's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Ascari
 
MathiasLarsen
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 Maj 2007
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 586
Sendt: 21 Oktober 2007 kl. 13:35 | IP-adresse registreret  

octo skrev:

Uhh heavy, hører næsten ikke andet, dog er det meste nok mere "Heavy" end hvad der ellers er nævnt.

Spiller på BKS audio 128, opera audio consonance cd mrkIII, classic forstærker. Må ellers give jer alle ret, heavy skal ikke nødvendigvis nydes på store unuancerede ht's, man drager ligeså meget gavn af detaljerede højtalere som alt andet musik gør.

Ellers hører jeg:

Cradle of filth, Dimmu Borgir, The Haunted, As We Lay Dying (favorit lige nu), Graveworm, Ill Nino samt det lidt mere afslappede som Korn, System of a Down, Exilia osv..

Har dog lige pt. rum-problemer da jeg lige er flyttet, der skal en masse tæpper og lign. ind før det bliver rigtig godt.



Uha, godt jeg så dit indlæg :) havde helt glemt alt om Graveworm! Må straks se om jeg kan finde mine Graveworm skiver et sted på slottet :P. Dimmu Borgir er også rigtig fed musik
 
Til top Vis MathiasLarsen's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af MathiasLarsen
 
hiffer
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 12 Oktober 2005
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 18
Sendt: 22 Oktober 2007 kl. 10:10 | IP-adresse registreret  

Amon amarth sparker for vild røv!! Klart fedeste dødmetal band for tiden!!
Til top Vis hiffer's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af hiffer
 

<< Forrige Side af 4 Næste >>
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes