Tilbage til HIFI4ALL.DK 25. april 2024 | 17:58   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Udstillinger og messer
 HIFI4ALL Forum : Udstillinger og messer
Emne Emne: Lytteindtryk fra Supertræf 2009 (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 2
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Carsten S Chr
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar
Tidl. Schmidt Audio

Bruger siden: 05 Juni 2003
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 478
Sendt: 14 Marts 2009 kl. 15:22 | IP-adresse registreret  

sydjylland skrev:

Jeg må sige at jeg bliver lidt harm over Davids kritik af Holfi/peak consult..

Det virker lidt på mig som om at du bare ikke kan klare Mr. Holfi, og derfor skal han sables ned.

Jeg var meget imponeret over Holfi/peak lyden,  og må sige er der en jeg har respekt for så er det Peter Holstein, han ved hvad han snakker om.

Jeg vil også sige at lyd-idealer er forskellige fra person til person, derfor mener jeg ikke at man behøver at starte sådan en negativ kritik af folk som virkelig gør et stort stykke arbejde for at behage bla. dig.

Jeg vil defor ikke kåre nogen vinder/taber af messen, men blot sige at det var meget spændende at se/høre hvor forskelligt de forskellige udstillere lød.

En stor tak til Viborg Hifi klub for et KANON GODT træf:

Ps. Jeg afsluttede dagen ved Schmidt Audio, og må sige det var yderst interressant at se og lytte til han meget specielle setup. Hyggelig fyr må man sige. Også tak til ham.

Mvh Lars.

Hej Lars !...... 

Takker mange gange for de rosende ord !..... 

Jeg havde som sagt hentet den "lille" sub dagen før, og havde ikke rigtigt haft mulighed for, at optimere denne særlig meget før dette arrangement - noget der selvfølgelig vil blive rådet bod på i løbet af den næste måneds tid !....... 

Håber ikke at den "lille" sub's noget ubarmhjertige adfærd spolerede indtrykket alt for meget !...... 

Skulle du eller andre have lyst, vil det selvsagt være muligt med en "ommer" når jeg har fået helt styr på min nye sub !....... 

Altid rart at snakke med lidelsesfæller !...... 



__________________
Mvh

Carsten Schmidt Christensen
Til top Vis Carsten S Chr's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Carsten S Chr
 
David
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 06 Maj 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 968
Sendt: 14 Marts 2009 kl. 21:15 | IP-adresse registreret  

sydjylland skrev:

Men undskyld mig hvis du mener du du har så forkromede ører, at alt hvad du mener er korrekt.

Jeg mener dog stadig at hvad man personligt har som lyd-ideal er en subjektiv vurdering.



Jeg er enig i at Avantgarde ikke hang specielt godt sammen, men der var stadig en kontakt til lytteren, som ingen af de andre systemer besad. Jeg skriver jo også, at jeg fik det bedste oplevelse hos Artsound, og at musikvalget havde meget med det at gøre.

Nej, jeg siger ikke at jeg har forkromede ører, det vil jeg aldrig påstå. Men hvis man ligefrem udråber Holfi/Peak til bedste lyd, kan vi roligt konkludere, at denne persons lydideal ligger langt fra mit. :-)

God weekend
Til top Vis David's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af David Besøg David's Websted
 
Tubes
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 02 August 2005
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 74
Sendt: 14 Marts 2009 kl. 22:50 | IP-adresse registreret  

Hej

Det var mit første tref. Jeg kom derfor med "uprøvede" ører .

Jeg tøffede rundt og lyttede. Der var meget godt musik. Jeg kendte et par af navnede på udstyret. Jeg har et par kommentarer.

Artsound. Jo, jeg ved godt at jeres højtalere har en følsomhed på 109dB, men for sa.... skru ned. Jeg gik efter 5-10 min. Det var for at undgå høreskader.

Holfi. OK god lyd men det skal der også være til det beløb.

Thorhauge. Din nye forstærker lyder himmelsk ClapClapClap. Den kan du godt være bekendt. Hvis jeg kan sælge konen eller et af børnene skal jeg have en .

Hvad bliver det næste produkt? En grammofon? Den hjemmebyggede var ikke helt uden ærmer.

Jeg var også en tur hos Schmidt Audio. Spændende højtaler dine plader der. Jeg ville godt have hørt dem uden hjælp fra de 2 andre og skorstenen .

Stor anderkendelse til Viborg HiFi klub. Det må I godt gentage, jeg kommer.

 

Benny

Til top Vis Tubes's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Tubes
 
Kenneth Peterse
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 21 April 2008
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 4
Sendt: 22 Marts 2009 kl. 23:31 | IP-adresse registreret  

Hej

En kommentar til INO AUDIO Pi60s - højttalerne der blev spillet på i loftrummet sammen med udstyr fra Thorhauge.

Jeg blev ganske begejstret for lyden fra disse på mange måder "forkerte" højttalere - skarpe kanter på kabinettet lige under diskantenheden, en 8-tommer bas/mellemtone i en to-vejs konstruktion og tilsyneladende "simple" enheder fra VIFA / Peerless.

Efter en større eftersøgning med vores ven Google - og gennemlæsning af en mængde svenske hifi-fora (Og det er ikke nemt !!), så kom jeg tættere på kilden/konstruktøren Ingvar Öhman. Og rigtigt som der skrives i referatet fra træffet, så har han ingen hjemmeside, men han har en telefon .

Jeg fik fat i ham, og blev gjort opmærksom på, at den første ledige plads på en af hans lytte-sessioner var i september, men når man nu var dansker, kunne der måske laves en undtagelse. Det gjorde vi så og aftalte, at jeg skulle indfinde mig på en adresse i Stockholm lørdag den 14/3 kl. 14.00. Det skal siges, at han KUN sælger højttalere til folk, som har besøgt ham og lyttet på højttalerne og at en handel kræver mindst 2 besøg, da der er relativ lang leveringstid på højttalerne og da han INTET sender - alt skal afhentes personligt. I ugen op til mit besøg var en australsk hifientusiast fløjet ind til Stockholm for at afhente sit sæt Pi60s - han havde været på "lyttebesøg" et halvt år tidligere.

Når man møder Ingvar første gang, er man på ingen måde i tvivl om, at der her er tale om en stor personlighed, som på INGEN måde ligger under for tidens luner og krav - han er HELT sin egen!!

Men hvad med lyden??

I de 5-6 timer besøget varede blev der lyttet på to forskellige sæt højttalere Pi60s og pIP. Der blev brugt ganske gennemsnitligt grej fra Pioneer og Denon forbundet med Ingvar´s egne kabler (Han har også ganske markante meninger på dette område). Som kilde blev brugt både på Ingvar´s udvalgte CDér og mine egne medbragte.

Lad os tage pIP først, der er her tale om en lille to-vejs standerhøjttaler med en 6½-tommer VIFA bas/mellemtone og en diskant, som jeg ikke før havde set - umiddelbart ikke en enhed til brug i en seriøs konstruktion (plastik, lille magnet og intet producentnavn). Men spille musik, det kan denne lille højttaler og uden at skulle kommer ind på en detaljeret beskrivelse, så kan jeg sige, at den spiller med en imponerende luftighed og autoritet for en så fysisk lille højttaler - absolut en spændende højttaler, men jo ikke lige den, som jeg var kommet for at lytte på. Pris som saml-selv i rå MDF er 4800 svenske kroner for et sæt - kabinettet er færdigsamlet, man skal bare samle delefilter og montere enhederne. De kan også fås færdigsamlede med diverse forskellige finértyper.

Så kom vi frem til at skulle lytte på Pi60s. Det er jo altid svært at vurdere lytteindtryk i et fremmed miljø, men lyden over Pi60s i Ingvar´s lytterum var intet mindre end imponerende. Højttalerne spillede i HELE det hørbare frekvensområde med en fantastisk lethed og autoritet - med en stor margin det bedste jeg nogensinde har hørt - og jeg har da trods alt hørt en del i mine efterhånden mange år som entusiast. Selv efter mange timers lytning på kendt programmateriale blev de ved med at imponere. Umiddelbart vil jeg dog tro, at Ingvar´s lytterum naturligvis har en ganske positiv indvirkning på lyden og det jo klart er et minus, at man på ingen måde kan lytte på disse højttalere hjemme i vante omgivelser før et køb. Prisen for et sæt Pi60s er 36000 svenske kroner for et sæt i rå MDF og saml-selv. I lighed med pIP kan Pi60s også fås færdigsamlet i forskellige finértyper. Leveringstiden på et sæt Pi60s som "saml-selv" er ½-1 år.

Man kan kontakte Ingvar på telefon 0046 70 523 32 32.

Jeg er MEGET tæt på at bestille et sæt .

Hilsen

Kenneth Petersen
kenneth.petersen@skolekom.dk

Til top Vis Kenneth Peterse's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Kenneth Peterse
 
David
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 06 Maj 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 968
Sendt: 30 Marts 2009 kl. 06:26 | IP-adresse registreret  

36000,- for et sæt selv-byg højttalere, som man skal tigge og bede om at få til at lov til at købe, og som man oveni købet selv skal afhente i Stockholm?

Til top Vis David's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af David Besøg David's Websted
 
Dolce
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 22 November 2005
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 226
Sendt: 30 Marts 2009 kl. 11:30 | IP-adresse registreret  

Må jeg "røre" ved dine horn, David-stang-buh, eller er du kun til transer Spøg til side, altid fedt at læse dine indlæg her på sitet, uanset om man er enig med dig eller ej, så har du dine menningers mod og står til lyd for dem

Måske, vi her på den danske jävleøen, skulle begynde at samle sammen til supertræf-øst? Det lader til at være en rigtig god oplevelse for både nørderne, forhandlerne og de eksentriske producenter... Hurra for forskellighed


__________________
Stilhed er mere end fraværet af lyd.
Til top Vis Dolce's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Dolce Besøg Dolce's Websted
 
Kenneth Peterse
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 21 April 2008
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 4
Sendt: 30 Marts 2009 kl. 16:30 | IP-adresse registreret  

David skrev:

36000,- for et sæt selv-byg højttalere, som man skal tigge og bede om at få til at lov til at købe, og som man oveni købet selv skal afhente i Stockholm?

Tjaaaaaa....alt jo relativt - men i den sidste ende er det vel en personlig beslutning, der afgør om lyden er pengene værd. For mig er lyden rigelig de små 25000,- danske kroner værd.

Men ja, det er forbistret bøvlet at skulle handle på denne måde og noget som sikkert gør, at man ikke får sat gang i en bestilling.

MVH

Kenneth Petersen

Til top Vis Kenneth Peterse's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Kenneth Peterse
 
David
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 06 Maj 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 968
Sendt: 30 Marts 2009 kl. 19:27 | IP-adresse registreret  

Dolce skrev:
Må jeg "røre" ved dine horn, David-stang-buh, eller er du kun til transer Spøg til side, altid fedt at læse dine indlæg her på sitet, uanset om man er enig med dig eller ej, så har du dine menningers mod og står til lyd for dem

Måske, vi her på den danske jävleøen, skulle begynde at samle sammen til supertræf-øst? Det lader til at være en rigtig god oplevelse for både nørderne, forhandlerne og de eksentriske producenter... Hurra for forskellighed

Det er altid dejligt at blive "rørt", omend transer er dejligere, da der er noget for enhver, uanset hvad man er til ;-)
Til top Vis David's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af David Besøg David's Websted
 
David
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 06 Maj 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 968
Sendt: 04 April 2009 kl. 05:31 | IP-adresse registreret  

Kenneth Peterse skrev:
David skrev:

36000,- for et sæt selv-byg højttalere, som man skal tigge og bede om at få til at lov til at købe, og som man oveni købet selv skal afhente i Stockholm?

Tjaaaaaa....alt jo relativt - men i den sidste ende er det vel en personlig beslutning, der afgør om lyden er pengene værd. For mig er lyden rigelig de små 25000,- danske kroner værd.

Men ja, det er forbistret bøvlet at skulle handle på denne måde og noget som sikkert gør, at man ikke får sat gang i en bestilling.

MVH

Kenneth Petersen



Her er et "billigt" brugt sæt til halv pris:

http://www.hifimagasinet.com/annonsDetalj.asp?annonsID=12192

Så må håbe at håndspålæggelsen stadig kan sikre superlyd på et sæt 4 år gamle guru-højttalere.

Eller skal hvert enkelt sæt velsignes til den "rigtige" ejer, som lægger det fulde beløb for et sæt mdf-kasser og low cost vifa enheder?
Til top Vis David's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af David Besøg David's Websted
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

<< Forrige Side af 2
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes