Tilbage til HIFI4ALL.DK 19. maj 2024 | 17:37   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Andet
 HIFI4ALL Forum : Andet
Emne Emne: Selvudnævnte Musik profeter (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 24
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Skorpio
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum
Avatar

Bruger siden: 11 Februar 2004
Lokalitet: Vestjylland
Status: Offline
Indlæg: 470
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 12:41 | IP-adresse registreret  

Til MIJU:

Enig, DENSEN slår da nemt LInn Clasik , mit problem med DENSEN er bare at de argumenterer for at de ikke alene har opfundet den dybe tallerken, men på den fede måde, men at alle andre dype tallerkner ikke har volume!

Produkterne er i den forbindelse uskyldige gidsler....

 

Til top Vis Skorpio's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Skorpio
 
Jonas bojer
Branchemedlem
Branchemedlem

BIIR

Bruger siden: 31 Marts 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 2657
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 12:42 | IP-adresse registreret  

miju skrev:

 

JA!! NETOP!!  hvad og hvordan er pisse ligemeget!!! bare det spiller godt!!!!!!!!!!

Hvorfor hænge sig i en masse ævl!!

Enten lyder det godt eller ikke!!

Hvis det fungere så er det jo fint!!! og så er teknikken bag ligegyldig!!

Alle teknikker tror jeg fungere under de rette forhold! og alle principper kan spille fint og fungere fint!!........

mvh.

Her er jeg enig, men det andet du skriver omkring den test er noget vrøvl. Alle de test jeg har været til er der enighed omkring hvordan det lyder. Så vi skal selvfølgelige også være enige i denne her test jeg foreslår Ekko.

Hvad er der med jer ? jeg har da også tilbudt dig at komme til Bornholm men i vil jo aldrig noget. Hvis nogle tilbyder mig et lyt eller komme og vise mig noget siger jeg JA på 1 sek for jeg vil ikke lade noget gå min næse forbi i jabten på Musik.

Til top Vis Jonas bojer's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Jonas bojer Besøg Jonas bojer's Websted
 
Oldred
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar
Tidl. red.

Bruger siden: 25 Marts 2003
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 1424
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 12:43 | IP-adresse registreret  

Skorpio skrev:

Kan der ikke koges mere suppe? Når DENSEN har sagt AMEN?

Alle emittermodstande laver modkobling, hvis de er i serie med signalet (en afkobling af modstanden kan ændre på dette AC-mæssigt, men der er stadig DC-modkobling).

DENSEN har måske opfundet nogle "intelligente" modstande der ikke skaber modkobling? Hvis jeg var DENSEN ville jeg patentere dette og øge niveauet på markedsfodtrampen...eller er det bare hot-air factor?

Enig med Thomas, at det går i ring - kunne I evt fortsætte den del af diskussionen privat ?

Til top Vis Oldred's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Oldred
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 12:44 | IP-adresse registreret  

[QUOTE=Jonas bojeer]

GAAABBBB få nu det Bornholmer granit ud af dine øre.

Hvad der lyder godt er op til den enkelte så langt kan jeg strække den,

JA!! og hvad er VIGTIGERE!!!??????

Jeg vil hellere have noget farvet og ukorekt end jeg vil have noget ufrvet og korekt, jeg ikke syntes lyder godt eller rigtigt i mine øre efter min opfattelse!!..

Nu er det bare således at jeg selv nu mener at det jeg opfatter som rigtigt og godt!!  falder nogenlunde sammen med det mange ( som jeg har tillid og respekt for!! baseret på deres erfaringer mm. ) også opfatter som og mener er det rigtige!!....   såååå... ( men det er jo igen bare min opfattelse og mening!! og derfor lige så subjektivt som alle andres og især din!!)

Men når det kommer til rigtigt og forkert så er det en helt anden sag.

JA!!..   virkligheden og det rigtige er der nigen tvivl om!! den er der "ude" lige for næsen af os ( ørene) MEN!! det er ganske subjektivt hvad den enkelte OPFATTER som værende rigtigt og korekt ( neutralt!!) derfor går hele debatten om mest rigtig total op i "AndersAnd"!! for meningerne om hvad der er mest rigtig divergere person til person!...   så det er faktisk en illusion at snakke om!!

Skal man holde sig til noget konkret for at opnå det RIGTIGE!!??  så er der KUN!! målinger at forholde sig til!!  altså lav forvrængning & tab, mest liniaritet!! MEN!! som vi alle ved er der mere end det i god lyd!!  og her spiller den mennesklige faktor ind og den har intet med virkligheden at gøre!! den er gnske subjektiv!!..

Citat fra Rega

1) HIFI hvor spiller det

2) Musik hvad spiller

Jeg bygger lidt videre

1 - ) Noget med perspektiv og klang og andre vigtigt Mike-j faktore , som han alligevel ikke ved er på pladen og i hvilken kvalitet.

PERSPEKTIV & KLANG ER ALT!! AFGØRENDE!!.. "KÆRE" JONAS!! ER DETTE IKKE I ORDEN! FALDER RESTEN PÅ GULVET!! og alt andet kan være bedøvende lige meget!!...  nogen hifi og god realistisk musik oplevelse opnås ALDRIG!!! uden at perspektivet er iorden!!

Hvad angår klang balance!?? så er dette subjektivt!!..  hvad den ene opfatter som for lyst opfatter en anden neutralt og en tredie for mørkt og omvendt!!  såååå... det er ganske op til personlig opfattelse!!.. altså subjektivt!!..

Kun ET! sted! kan man SE! det og gøre noget ved det og det er i højtalerne!! og det er ved at sørge for så udpræget liniaritet som muligt!!

( Derfor duer eks. det meste Linn IKKE!!..)

2- ) Hvem spiller og hvad er forskellen på det forskellige stile er det Macknofler eller Slowhand der svinger guitaren ?

Det kan man sgu da høre over en clock radio!! ( jeg kan!!)

Hvis du snakker forskelle igen!! jonas!! så er der da ik noget at komme efter i mit udstyr!! der er så fine forskelle som kan ønskes eller retter som der NU VITTERLIGT ER! på pladen!!  længere er DEN! ikke!!..

Det radioaktive Bornholmergranit må virkelig have haft godt fat i dine øre eller har din far siddet for meget med rumpen bar på granitten ?  du er jo stærk og du kan baære det

JO!!! den skærper sanserne og hørelsen og opfattelsen! så man ser lidt klare og lidt mere nøkternt på tingene end der over i det "tågede" Jylland!! ( århus ) så vi ved jo bare lidt bedre!!

mvh.

 



__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
Skorpio
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum
Avatar

Bruger siden: 11 Februar 2004
Lokalitet: Vestjylland
Status: Offline
Indlæg: 470
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 12:51 | IP-adresse registreret  

Til Miju:

Jeg tænkte det samme, hvis man ikke kan høre om det er Clapton eller Knopfler i en mobiltelefon...så er problemet andetsteds

Til top Vis Skorpio's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Skorpio
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 12:56 | IP-adresse registreret  

En interessant pointe til DENSEN er vel at selv om LC ikke har erkendt emittermodstandenes betydning (forvrængning, modkobling, etc.), så kan de godt lave vellydende forstærkere (jeg kan lide dem)

BRAVO!!!!!   Jeg kan sige det samme her!!!....    

Hvad de så end laver kan være evigt ligegyldigt!! det FUNGERE!! og det LYDER GODT!!

Jeg har selv LcAudio forstærkere ( faktsik en hel del af dem!!) og de spiller FREMRAGENDE!!..  bedre findes efter MIN! mening ikke i prisklassen!! og et godt stykke over!!.. ( Densen lyder godt!!...  ingen tvivl om det!!..  og jeg ville sikkert godt kunne leve med det hvis jeg ikke havde andet valg end det og så det meste andet i priskalssen minus det jeg har nu!!!.. men Lc`s lyder bare lige en tand mere på den måde jeg finder god og rigtig!! derfor valget af dette!! )

Faktisk forholder det sig således at det der spiller i mine øre bedre og mere rigtigt end Lc`s har jeg ikke råd til og får det helle ikke så længe min lotto kupon ikke er kommet ud med den HELT STORE! gevinst!!...

Og så er jeg på det grundlag ret ligeglad med teknikken bag dette udstyr!! og om der er modkobling eller ej!! eller hvad man kalder det, hvor det sidder og hvad det gør!!...

Og kan man lide Densen!?? så gælder det samme!!........... ( og for alt andet udstyr også iøvrigt!!)

mvh.



__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
Hurtig
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 25 November 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 3070
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 12:58 | IP-adresse registreret  

Thomas Sillesen skrev:

Hej Hurtig,

Det er da rigtigt at det er utroligt simpelt at tage middelværdien af to samples, og på den måde opnå en højere opløsning. Der er bare -så vidt jeg ved- ingen der har gjort det før, og resultatet er vitterligt en højere opløsning af grundmaterialet. Det er baggrunden for at jeg kaldte det genialt. Jeg synes faktisk oftest det er de simple løsninger der er de bedste. Men ok, vi skal ikke strides om ordet "genialt", det væsentlige er vel om produktet kan spille musik.

Med venlig hilsen

 

Nej hr Sillesen. Det passer ikke... Det giver ikke en højere opløsning af kildematerialet. Og nej, der er ikke andre der gør det på den måde... Men jeg tror gerne at man kan høre forskel. Men igen... man kan også høre forksel på, om man sætter digitalfilteret op til at køre 4 eller 8 ganges oversampling. Forskellen minder vel ret meget om PLUSBIT

Men på den anden side... man kan også høre forkel på en SONY op en Denon maskine... dermed ikke sagt, at den ene nødvendigvis er bedre end den anden.

 

Til top Vis Hurtig's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hurtig
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 12:59 | IP-adresse registreret  

Skorpio skrev:

Til Miju:

Jeg tænkte det samme, hvis man ikke kan høre om det er Clapton eller Knopfler i en mobiltelefon...så er problemet andetsteds

JA!! Jonas går meget op i dette!!  jeg foranledes til at formode at han selv har ganske svært ved dette ( både generelt og især på hans udstyr) og derfor går meget op i det!???....

mvh.

 



__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 13:00 | IP-adresse registreret  

Men på den anden side... man kan også høre forkel på en SONY op en Denon maskine... dermed ikke sagt, at den ene nødvendigvis er bedre end den anden.

Lige nettop!!!   

mvh.



__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
obi jon kenobi
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 16 Juni 2003
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 1197
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 13:06 | IP-adresse registreret  

Køb nogen plader, og lav nogen tests selv, og indse at "hvad der spiller godt" er en subjektiv vurdering, mens "hvad der spiller mest rigtigt" er en objektiv vurdering. Og så må man jo vælge....

__________________
Til top Vis obi jon kenobi's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af obi jon kenobi
 
brorlille
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 20 August 2003
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 319
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 14:00 | IP-adresse registreret  

hej

så må vi ha' herman på banen med private indlæg til ekko og skorpio

krydsmads

Til top Vis brorlille's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af brorlille
 
SATMIT
Lukket konto
Lukket konto

Konto lukket efter brugers ønske

Bruger siden: 22 April 2003
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 1226
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 14:20 | IP-adresse registreret  

Det er godt nok utroligt hvad man ska lægge øre og øjne til! Bornholmsk granit i ørene ...

Jeg synes at Sillesens provokation var på sin plads, og man kan da se, at der stadig er nogen der føler sig trådt over tæerne.

Hvis ikke der var fugls føde på provokationen så ville folk næppe fare i blækhuset på den måde.

Der er faktisk en ting at sige - hvis du selv synes det lyder godt så er det fedt, hvis det ikke er hifi og stadig lyder godt - så er det også fedt for dig. Vær glad for din smag, også selvom den er dårlig!

Men det kunne jo være at der var noget der var bedre... noget der spillede mere musik - så derfor skal man være åben. Åben betyder også at man skal lytte til hvad folk som f.eks. Jonas skriver, og så kan man jo lytte til Linn hvis man har lyst, og derefter kan man sige det er noget l**t - hvis det er nu er det man mener.

SATMIT

 

Til top Vis SATMIT's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af SATMIT
 
Jonas bojer
Branchemedlem
Branchemedlem

BIIR

Bruger siden: 31 Marts 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 2657
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 14:21 | IP-adresse registreret  

miju skrev:

Men på den anden side... man kan også høre forkel på en SONY op en Denon maskine... dermed ikke sagt, at den ene nødvendigvis er bedre end den anden.

Lige nettop!!!   

mvh.

Jammen enig de spille lige godt musik eller lige RINGE  men med en Jonas Bojer Tuning kan denon's nye topmodel til surround lyde rimeligt godt

Til top Vis Jonas bojer's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Jonas bojer Besøg Jonas bojer's Websted
 
jdg1
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 18 Juli 2003
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 3792
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 15:08 | IP-adresse registreret  

Jonas bojer skrev:
miju skrev:

Men på den anden side... man kan også høre forkel på en SONY op en Denon maskine... dermed ikke sagt, at den ene nødvendigvis er bedre end den anden.

Lige nettop!!!   

mvh.

Jammen enig de spille lige godt musik eller lige RINGE  men med en Jonas Bojer Tuning kan denon's nye topmodel til surround lyde rimeligt godt

Hvilken "ny" model refererer du lige til her?  

Og hvad indebærer en "Jonas Bojer Tuning" ud over at "tunedempe" (som du godt kan glemme!!)?  

Til top Vis jdg1's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af jdg1 Besøg jdg1's Websted
 
Jonas bojer
Branchemedlem
Branchemedlem

BIIR

Bruger siden: 31 Marts 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 2657
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 15:19 | IP-adresse registreret  

jdg1 skrev:
Jonas bojer skrev:
miju skrev:

Men på den anden side... man kan også høre forkel på en SONY op en Denon maskine... dermed ikke sagt, at den ene nødvendigvis er bedre end den anden.

Lige nettop!!!   

mvh.

Jammen enig de spille lige godt musik eller lige RINGE  men med en Jonas Bojer Tuning kan denon's nye topmodel til surround lyde rimeligt godt

Hvilken "ny" model refererer du lige til her?  

Og hvad indebærer en "Jonas Bojer Tuning" ud over at "tunedempe" (som du godt kan glemme!!)?  

En en eller anden surround sjover der er kæmpe stor og i guld og koster vist nok 35.000kr passer til den nye denon A11 dvd afspiller. Vi biampede fronterne med kanal 6 og 7 da han kun ønskede at benytte 5.1 lyd.

Hvad indebære det ? at alt er afkoblet ordenligt at højtalerens enhedder er efter spændt at alle stik og forbindelser har kontakt. Dette gør vi nørder jo selv men tro mig mange gør det ikke. Jeg tune demmer nok ikke i Linn's forstand jeg er bedre  jeg prøver at få det bedste udaf folks plader og så lære jeg en kæmpe masse ting.

Til top Vis Jonas bojer's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Jonas bojer Besøg Jonas bojer's Websted
 
jdg1
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 18 Juli 2003
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 3792
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 15:56 | IP-adresse registreret  

Hej Jonas,

Så er det nok lige at jeg må korrigere dig.  Der er ikke kommet nogen ny surround-forstærker fra denon.  Det eneste nye der er kommet, er en opdatering til den "gamle" AVC-A1SR.  Denne hedder nu AVC-A1SRA.  De to eneste forskelle er, at den nye model har 3. generation d-link og at den understøtter det nye pro-logic IIx.  Anden forskel er der ikke.

Denne nye model er dog så vidt jeg ved, ikke kommet til landet endnu!?  Så måske var det alligevel den "gamle" A1SR du "tunede" ?

Men *tud* jeg glæder mig ikke til, at min A1SR og A11'er skal sendes til Tyskland og opgraderes

Til top Vis jdg1's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af jdg1 Besøg jdg1's Websted
 
Herman
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 15 Maj 2003
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 39
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 16:17 | IP-adresse registreret  

Til lillebror......

I andre må have mig undskyldt, men dette er et svar til brolille der
synes det er kujon agtigt at jeg skriver privat til ham og
ikke kan forstå det netop er fordi jeg ikke vil skrive her hvis det bare
er en opfordring ti at stikke piben ind hvis han ikk har noget at
bidrage med til selve diskussionen og kun ønsker at svine andre til!!!
så derfor lige et indlæg her til at tilfredsstille ham...

Nej jeg behøver ikke at være "efter" Ekko og Scorpio her, da der er
andre der er det, men det var der selvfølgelig også efter dig i den
anden tråd "hvorfor skal det være så simpelt".!

Men du har ret, der er ikke den store forskel på måden at
argumentere på, bortset fra at Scorpio i det mindste prøver at
komme med nogle kvalificerede indlæg, som dog skifter lidt retning i
ny og næ (nej Scorpio, jeg vil ikk ha´ svar på dette da dette er et
svar til brorlille!!!)
Ekko har vist allerede selv meldt sig ud af kampen da han ikke vil
tage imod de seriøse opfordringer der kommer fra både jonas og
Thomas, til at høre lidt på det han udtaler sig om..    

Men for at gi´ dig et indblik vil jeg endnu engang vise dig det som
Zaka var så venlig at sakse sammen sidst fra den anden tråd...

-------------------
brorlille skrev:
hej thomas
ingen behøver at latterliggøre noget
du og jonas klarer det til fulde
magen til omgang mundl**t skal man lede længe efter
prøv at læse jeres egne indlæg igen og så tænk lige lidt over det i
skriver!!
krydsmads
--------------------------

Zaka skrev:

Undskyld undskyld jeg ved godt at dette ikke bidrager synderligt til
debatten men det krydsmads skriver her provokerer mig i den grad.
krydsmads prøv lige at læse dine egne indlæg igennem en enkelt
gang. Bidrager du med andet end mundl**rt (for at bruge dit eget
udtryk)?

Her er hvad du har bidraget med (sådan ca., jeg skal ikke kunne
afvise at jeg har misset et par indlæg i den lange tråd):

-----------------------------

brorlille skrev:
Sendt: 15 Januar 2004 kl. 08:33

hej
firmaer som ikke er i stand  til at lave ordentlig hifi, som er pengene
værd, er ofte nødsaget til fjerne opmærksomheden fra mangler og
fejl vha. smarte udtryk og diffuse formuleringer!
luftguitarer og luftfrikadeller ;-)
krydsmads

----------------------

Sendt: 15 Januar 2004 kl. 10:58

hej thomas

nå, det er for at gøre mig glad, at du ikke laver hifi?

krydsmads


----------------------

Sendt: 15 Januar 2004 kl. 18:11 | IP-adresse registreret    
hej

sikke en meningsudvekling!
nogle vil ha' "hurtige, musikalske og farvede" systemer og vi andre
vil ha' hifi, som er forkortelse af high fidelity, hvilket betyder høj
troværdighed.
kan i ikke bare lytte til fodtramp og lade være med at prøve at
"omvende" andre?
i er næppe smartere end os andre, men derimod utroligt afklarede
(faktisk lidt som nogle religiøse bevægelser)

mvh krydsmads


----------------------


Sendt: 15 Januar 2004 kl. 19:52
hej
simon spies har (vistnok) engang sagt nogenlunde sådan : "selv
dårlig omtale er bedre end ingen do."
det har acoustic-reality og densen virkelig taget til sig
krydsmads


----------------------
Sendt: 16 Januar 2004 kl. 10:12

hej

til nørd:
ja, du er sikkert forvirret, men også lidt langsom
kan du ikke forstå, at den knaldhamrende begavede thomas s. fra
det geniale og musikalske densen ikke har sagt, at linn kan spille
musik.
du ved så meget om edb, at du burde vide at hans indlæg har været
ramt af en ondartet virus, som på groveste vis har manipuleret med
hans selvfede indlæg.

krydsmads

----------------------

Sendt: 16 Januar 2004 kl. 23:10
hej

"thomas - et barn du ikke kan nå"

krydsmads

------------------
Men bare rolig brorLILLE, eller er det krydsmads!!! jeg vil ikke skrive
mere til dig privat, da det står lysende ud af denne sammenklip
hvilken kaliber du har, og vil derfor ikke bruge mere krudt på dig..

Endnu engang undskyld til jer andre da dette indlæg jo for at bruge
Thomas ord, ikke driver diskussionen fremad.....!

Med venlig hilsen

Herman
Til top Vis Herman's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Herman
 
Fynni
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 30 April 2003
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 139
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 16:31 | IP-adresse registreret  

Skorpio skrev:

Jeg er ny her på dette forum og har læst lidt i diverse tråde. Der står meget interessant og læsbart, men ind imellem må jeg dog krumme tæer.

Værst af alt må efter min mening være Tomas Sillesen og hans forsøg på meningsdannende påvirkning.

På den ene side postulerer han at hi-fi entusiaster ikke kan høre musik (men han kan selv) og underbygger det med 1000-vis at demoer world-wide. Han mener de er teknik/udstyrs fikserede og en billigt konfimandanlæg giver mere fodttramp.

På den anden side sælger han anlæg til en pæn sum uden at der er tale om revolutionerende produkter set fra udeforstående.

Der er tale om ren markedsføreng efter min mening. Hans snak om at hvis der ikke er en filosofi, så kan der ikke skabes musik er ren BS. Forestil dig et firma der laver lokumspapir og ikke har en filosofi andet end profit. Kan man så ikke tørre sin r** i det så godt som det alternative firma der siger: Vores filosofi er rene og bløde numser....

Et andet eksempel er Naim, det er gode produkter med rimelig teknik, ikke noget der stikker ud...det gør deres profilering derimod.....og TS er en disibel i denne trend.....

 

Lige med hensyn til meningsdannelse ser det ikke ud til du er meget bedre .. Der dog mange her ( uden nævne navne ) som er lidt firkantet og kun mener det de siger er det rigtige

Til top Vis Fynni's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Fynni
 
Jonas bojer
Branchemedlem
Branchemedlem

BIIR

Bruger siden: 31 Marts 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 2657
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 16:37 | IP-adresse registreret  

jdg1 skrev:

Hej Jonas,

Så er det nok lige at jeg må korrigere dig.  Der er ikke kommet nogen ny surround-forstærker fra denon.  Det eneste nye der er kommet, er en opdatering til den "gamle" AVC-A1SR.  Denne hedder nu AVC-A1SRA.  De to eneste forskelle er, at den nye model har 3. generation d-link og at den understøtter det nye pro-logic IIx.  Anden forskel er der ikke.

Denne nye model er dog så vidt jeg ved, ikke kommet til landet endnu!?  Så måske var det alligevel den "gamle" A1SR du "tunede" ?

Men *tud* jeg glæder mig ikke til, at min A1SR og A11'er skal sendes til Tyskland og opgraderes

yepper det var A1SR den med det link til dvd afspilleren jeg tunede ;O) han sagde den var helt ny og han have lige fået den. Men også lige meget for godt kom det til at lyde.

Køre du så 7.1 eller biamper du dine fronter for mere kontrol ?

Til top Vis Jonas bojer's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Jonas bojer Besøg Jonas bojer's Websted
 
ekko
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 31 Marts 2003
Status: Offline
Indlæg: 585
Sendt: 20 Februar 2004 kl. 16:43 | IP-adresse registreret  

Ja, Herman har ret, jeg har meldt mig ud af kampen - efter direkte opfordring fra redaktøren. Jeg er ikke helt enig med den gode redaktør, men af respekt for det enorme arbejde og gode intentioner, der ligger bag hifi4all.dk har jeg valgt at følge redaktørens opfordring.

Jeg vil således afstå fra i fremtiden at kommentere forhold vedr. Densen Audio Technologies.

Lige til slut vil jeg gerne gentage, hvad jeg tidligere har sagt:

- Jeg har INGEN tilknytning til den danske hifi-branche, hverken direkte eller inddirekte.

- Jeg har INTET personligt udestående med Thomas Sillesen, mine til tider kritiske indlæg, har udelukkende haft fagligt/teoretisk sigte.

- Jeg anser Densens produkter for at være gode repræsentanter for transistorgrej med gode lydegenskaber og høj industriel kvalitet. - Som Scorpio udtrykker det, så er produkterne blevet taget som "gidsler" i diskussionen.



__________________
ekko
- dokumenteret klogest og sjovest
"There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark."
Til top Vis ekko's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af ekko
 

<< Forrige Side af 24 Næste >>
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes