Tilbage til HIFI4ALL.DK 24. april 2024 | 05:39   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Forhandlere
 HIFI4ALL Forum : Forhandlere
Emne Emne: ACOUSTIC REALITY-PETER THOMSEN (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 2
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
henrikb
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 13 Maj 2005
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 211
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 11:54 | IP-adresse registreret  

hej igen !

har lige fået den reparations seddel på den første rep. hvor volume pot-meter blev skiftet,samt gainen blev justeret op,pga.at jeg skulle skrue op til stop i højre side (kl. 17) - bare for at friske tingene lidt op blev ar-pre one sendt til rep. fordi den ikke kunne spille ens(lige højt) i begge kanaler når jeg spillede lavt,peter thomsen bekræftede pr. telefon at pot-meteret var usædvanligt skævt,så derfor blev det skiftet til et der var "perfekt" -men det valgte man ikke at bruge fra start ??!! jeg ser mig desværre nød til at viderebringe min reparations seddel i dette forum,det er siteret ordret:

holstrebro d. 19 maj 2005

kære henrik b

hermed følger seddel på at vi har ændret gain(forstærkning) til en højere værdi end det der normalt er standard.

ligeledes skiftede vi et pot-meter til en anden,som er lidt mere præcis ved meget lav lydstyrke.vi har i øvrigt ikke konstateret fejl på det pot-meter,som blev skiftet.

såfrem der skulle være fejl på produktet er du altid velkommen til at sende det til os med en udførlig fejlbeskrivelse,således vi kan få eventuelle fejl rettet.

de bedste hilsner,

peter thomsen - acoustic reality aps - denmark

her er sandheden:

1. p.t. sagde det var min søn`s gamle denon dcd-1650 der havde for lavt output,det er ganske normalt for en ældre cd-afspiller,sagde han,jeg har nu selv købt en primare cd-21 det har samme"lave output" (det er dog kun et problem ved ældre cdèr),men min nuværende forforstærker(denon pma-1560) der er alt som det plejer,fuld udstyring af ar-1001 monoblokkene kl. 12 - 12.30 på volume kontrollen,ingen "skævheder" imellem de 2 kanaler når jeg spiller lavt,er denon forst. god,eller er det noget l... ar laver/monterer. og mon tingene bliver afprøvet tilstrækkeligt hos ar ? kontrolleren som forstærkersæt pre/power,bliver i hvert fald ikke prøvet sammen,den konklution er da inden for rækkevidde,er den ikke ? - hvad med kvaliteten af de enkelte komponenter ? jeg har aldrig oplevet skævheder i pot-metre før,p.t. siger at det ikke kan lade sig gøre at få et "meter" uden skævheder,er det ikke forkert,eller tager jeg fejl,jeg mener at hvis jeg fysisk kan høre forskel imellem de 2 kanaler,ikke måle,men høre, så er det sgu da ikke mig der er galt på den,men med begrundet mistanke have indtryk af at det er noget skrammel det bliver brugt i ar`s produkter,ret mig hvis jeg tager fejl

2. ang. ingen fejl på det skiftet pot-meter,er jeg rystet over p.t`s evne til at omgåes sandheden, et er hvad han selv sagde i telefonen,men benægte det i et brev kan kun skyldes een ting,han har selvfølgelig set forummet her på siden og prøver desperat at fralægge sig ethvert kendskab til ovenstående,for når forbrugerombudsmanden bliver indblandet vil ar vel prøve at stå stærkere,men han er producent,jeg er forbruger - med en stærk sag(pga. hans utroværdighed og direkte løgne),når man spørger til deres produkter,bestiller vare,er alt fryd og gammen,men opstår der problemer,ja så er der ike meget hjælp at hente,kun en masse senden frem og tilbage(udgifter for kunde),men ingen reel afhjælpning af problemerne,han lyver,står ikke ved sine ord, og er dybt utroværdig - en mand med et lavt selvværd er min konklution,for uanset hvad p.t. siger nu er han nød til at holde fast i sine "historier" for ikke at fremstå endnu mere utroværdigt.

3. jeg vil nu igen (for 3. gang) sende min pre one til rep,som dokumentation har jeg heldigvis post dk`s kvitteringer for værdi forsendelse(146,- pr. gang),for tidligere forsendelser, så jeg kan bevise mine ord i denne ufatteligt dårlige behandling jeg har fået,jeg følger op på denne sag til dens afslutning,og det er uanset udfaldet af den,og for dem der har interesse i det.

4. lad nu være med at tro jeg finder det morsomt,at skal "offentliggøre" denne seance, men når løgnehistorier bliver afløst af at peter thomsen benægter det han selv har sagt,så er der ingen vej udenom,det er mærkeligt at han tror dette gavner acoustic reality. man må håbe der sidder en bestyrelse i a.r. der ikke vil være tjent med denne uproffecionelle håndtering,af en direktør vel og mærke, mon det gavner det fremtidige samarbejde og omsætning ? nu hvor de samtidig er ved at sætte priserne op på deres produkter,men der er jo heldigvis flere "digitale" alternativer, også på hifi4all .

gid mig noget feedback

mvh

henrikb

Skrift-type er rettet af moderator!

Til top Vis henrikb's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af henrikb
 
SandSand
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 25 August 2003
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 163
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 11:58 | IP-adresse registreret  

okay, det kan godt være at det du skriver er relevant (har ikke læst det). Men når man kun skriver med store bogstaver, (og samtidig størrelse 1700) så er det altså svært at tage folk seriøst. Det er simpelthen for latterligt det der.

my 50 cent....

Til top Vis SandSand's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af SandSand
 
Kenneth K.
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 13 April 2003
Lokalitet: Odense
Status: Offline
Indlæg: 281
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 12:07 | IP-adresse registreret  

Enig, når man skriver et sådant indlæg med store bogstaver, virker det fuldstændigt hysterisk og barnligt. Relevant eller ej.

henrikb du er svær at tage seriøst og jeg tror du gør klogt i at rette skriften til mere normal type.

edit: Jeg kan se at du nu har fjernet den fede skrift, men store bogstaver er stadig anstrengende at læse og det svarer til at råbe her på forummet...

vh,
Kenneth
Til top Vis Kenneth K.'s Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Kenneth K. Besøg Kenneth K.'s Websted
 
Ronin
Branchemedlem
Branchemedlem
Avatar
Lyd og Billed Vodskov

Bruger siden: 31 Marts 2003
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 7534
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 12:10 | IP-adresse registreret  

Helt ærligt - hvad er pointen???

De har udskiftet dit potmeter, og har ikke fundet fejl på det gamle?

Det er korrekt at der på en del analoge pot-metre kan forekomme en smule niveau-forskel ved lavt niveau - nogle fabrikater er mere præget af det end andre, men når der først bliver skruet en smule op, er problemet som regel væk!

Desuden er det jo ikke unormalt at der ske en glipper i produktionen, men derfra og så til at kalde dem for løgnere, hyklere osv....?

Det er lidt for hurtigt at du truer med både bål, brand, forbrugerombudsmand osv. Prøv lige at hidse dig lidt ned, og find ud af hvad det egentlige problem er - brok-tråde er der rigeligt af på forummet, og i en del af dem viste det sig faktisk at der ikke var langt til en løsning! Dit indlæg virker både fuldstændigt ude af proportion og fuldstændig hysterisk - hvad i alverden vil du blande forbrugerombudsmanden ind i sagen for? Tror du at det gavner sagen?

Det ville være noget andet hvis du sendte den over, og der intet skete - ja, at de slet ikke kiggede på din PRE. Jeg synes godt nok den er tynd......



__________________
Watching "Full House" with the Olsen-twins feels like having a heart attack in slow motion!!
Til top Vis Ronin's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Ronin
 
Jesper Andersen
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 17 Maj 2004
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 957
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 12:10 | IP-adresse registreret  

tja, det ER lidt svært at hitte rede i hvad som er hele omdrejningspunktet i dette her.......og er måske lidt ude af propotioner at beskylde manden for at have et "lavt selvværd"...og forstår at AR HAR udskiftet det omtalte potmeter....

( - og dybest set er det vel ikke AR's skyld hvid potmetret er defekt.......men det virker da som om AR påtager sig sit forhandler ansvar...for du har da ikke måtte betale for rep./ombytning af potmeter, vel ? )

 

mvh

Jesper

Til top Vis Jesper Andersen's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Jesper Andersen
 
André Jensen
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Lukket efter eget ønske!

Bruger siden: 01 September 2003
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 2153
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 12:13 | IP-adresse registreret  

 

Kunne være han skal hæve prisen med en plovmand, og sætte et bedre potmeter i.Så kunne der slåes to fluer med et smæk.A.R ville undgå historier som denne, og ville samtidigt hæve lydkvaliteten.

MVH 

Til top Vis André Jensen's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af André Jensen
 
Sheiken
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 12 Juni 2004
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 310
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 12:14 | IP-adresse registreret  

Synes også at du virker rimelig hysterisk pga din skrift og din måde at drage forhastede konklusioner på, det er da ikke sådan at AR nægter at reparere ?
Til top Vis Sheiken's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Sheiken
 
Toftdahl
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 07 Marts 2004
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 1593
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 12:16 | IP-adresse registreret  

henrikb

Jeg er lidt enig i, at du nok burde ændre skriftsstørrelsen til normalt. Jeg vil nok anbefale du lige hopper ind og retter lidt på det, eller kopierer det og kaster det ind lidt længere nede igen.

Dernæst vil jeg sige, jeg er også lidt ked af at reagere på denne tråd, da enkelte vil stå og vente på at angribe mig for det, da jeg før har påtalt det samme.

Men jeg gør det nu alligevel, idet jeg genkender det du skriver, alt for godt, og jeg har haft kontakt til adskillige andre mennesker / brugere af pågældende produkt eller forhandler - de har oplevet det samme og det der er værre.

Desværre er det en typisk reaktion fra pågældende producent, at alle andres grej og meninger ikke eksisterer i hans begreber. Man bliver beskyldt for alt, hvis det man har købt hos ham, ikke virker - han kan simpelthen ikke lave fejl eller tage fejl. 
Men dit indlæg dokumenterer endnu engang, at hvis man klager over noget reklamerer over noget, så er man bare en idiot og ved intet om noget som helst.

Jeg har selv oplevet det med en trekantet forstærker til 20.000 kroner, som alle kunne høre spillede af H....... til, men hos samme og pågældende forhandler, var det mig og alle andre der var idioter.
Først da forstærkeren blev bragt til en særdeles kendt reparatør og HiFi tweaker igennem en menneskealder - Arne Ludvigsen, blev man lidt lydhør. Denne måtte ringe dem op i Holstebro, derefter blev forstærkeren accepteret som returgods, og der blev også fundet fejl i den.

Men tag den lige lidt med ro og kast ikke med de voldsomme udsagn, den slags hjælper ikke ret meget.

Med venlig hilsen

Jørgen Toftdahl

Til top Vis Toftdahl's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Toftdahl
 
Ronin
Branchemedlem
Branchemedlem
Avatar
Lyd og Billed Vodskov

Bruger siden: 31 Marts 2003
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 7534
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 12:18 | IP-adresse registreret  

Jørgen, læg mærke til at AR ikke har nægtet at kigge på forstærkeren - det er en ret væsentlig faktor.

Dog er jeg enig - er man i tvivl, kan man jo vælge at lade en helt anden kigge på tingene for at høre deres vurdering - Arne Ludvigsen er et MEGET godt bud. Derefter kan man vælge at tage det op med producenten igen.

Det var en mulighed, Henrikb....



__________________
Watching "Full House" with the Olsen-twins feels like having a heart attack in slow motion!!
Til top Vis Ronin's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Ronin
 
Toftdahl
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 07 Marts 2004
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 1593
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 12:42 | IP-adresse registreret  

Ronin

Jeg er helt enig med dig i dine betragtninger, og jeg er også enig i, at Henrik er lidt barsk.
Men som jeg påpeger og beskriver det, er det ikke en ualmindelig oplevelse, at pågældene forhandler / producent ender op i disse lidt ophedede konversationer, pga. hans egen talemåde og udfarenhed.

Det jeg glemte at skrive i mit inlæg var, at min forstærker var frem og tilbage flere gange, uden at man afhjalp problemet. Først da Arne Ludvigsen kiggede med og målte på grejet, skete der noget.

Men tiden læger alle sår og lad os nyde denne dejlige solskins søndag. 

Med venlig hilsen

Jørgen Toftdahl 

Til top Vis Toftdahl's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Toftdahl
 
henrikb
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 13 Maj 2005
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 211
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 12:55 | IP-adresse registreret  

hvem er arne ludvigsen, hvor finder man ham,hvad koster det,og til sidst hvorfor skal jeg have en uvildig til at konstatere at det jeg siger er korrekt,det er ikke fordi jeg bare skal have slået nogle timer ihjel,det er mine frustrationer over at være bragt i denne situation,det er sgu som om det er helt iorden at en producent kan slippe afsted med at behandle folk som det passer ham det er jo siden midten af marts måned jeg købte den/det,og en det spiller ikke korrekt endnu, men udover ekstra omkostninger i forbindelse med senden frem og tilbage er det åbenbart holdningen herinde at det er min egen skyld,men moralen må vel også være at når man sælger produkter på denne måde,og det kun kan serviceres et sted i danmark,så skal man vel yde en ekstra indsats for at sikre sig at app. er fuldstændigt uden fejl så kunden slipper for yderligere udgifter til post dk. men også fordi man har interesse i at få en tilfreds kundekreds.

mvh

henrik 

Til top Vis henrikb's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af henrikb
 
Jesper Andersen
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 17 Maj 2004
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 957
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 12:58 | IP-adresse registreret  

Toftdahl, henrikb o.a. ; finder det fint at man blotlægger evt. "mangelfuld" forståelse fra en producents side f.s.v. angår reklamation. 'Håber så blot at når det specifikt drejer sig om AR at man "holder tungen lige i munden", og glemmer sine egne subjektive meninger om manden Peter Thomsen, og fokuserer objektivt på "problemstillingen"".

For oprigtig talt så tror jeg at der er mange som er trætte af at læse om "menigmandes" opfattelse af Peter Thomsen som person - og at at læse om hvordan andre "ICE/"bæst-fabrikanterer" ( fik du den hr. Toftdahl  ) er meget bedre, såvel produktmæssigt, som markedsføringsmæssigt.

- Men klart, hvis AR laver noget skidt, skal de have "ørerne i maskinen", som alle andre..........og med disse ord, skal JEG nok ( prøve )  ikke at afspore denne tråds mere end højst nødvendigt, og vil i stedet som Toftdahl i stedet nyde det gode vejr - vil du med ud i solen hr. Toftdahl ?

 

mvh

Jesper/Oldhifinut

Til top Vis Jesper Andersen's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Jesper Andersen
 
henrikb
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 13 Maj 2005
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 211
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 13:14 | IP-adresse registreret  

hej jesper !

jeg er da vist ikke den første der føler sig dårligt behandlet i.f.m. ar - peter thomsen,det er jo ham der er personen udadtil når man ringer til ar. så det er jo i mange tilfælde hans valg af løsning der ligger til grund for den måde ar(peter thomsen) tackler at løse de forskellige situationer på,men p.t. skulle da tage og gribe tastaturet og deltage sagligt(og troværdigt) i dette forum.

vedr. toftdahl synes jeg det er en behagelig tone han bruger,og jeg skal selvfølgelig forsøge selv at hæve standarden i min formulering,men grunden til at der skrives om arcoustic reality-peter thomsen er vel fordi diverse personer/kunder måske har haft negative oplevelser med manden/firmaet.

personligt ønsker jeg kun at se det bedste i ALLE mensker,men når jeg bliver mødt med løgn og benægtigelse,så mister man(helt naturligt) respekten for folk

mvh

henrikb

Til top Vis henrikb's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af henrikb
 
henrikb
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 13 Maj 2005
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 211
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 13:18 | IP-adresse registreret  

min egen begrundelse for at melde mig ind i hifi4all,er vel en oplevelse man ønsker at dele med andre,ronin,jesper andersen og toftdahl,hvad er jeres grund ?

er bare nysgerrig

mvh

henrik

Til top Vis henrikb's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af henrikb
 
Toftdahl
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 07 Marts 2004
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 1593
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 13:19 | IP-adresse registreret  

 

Hej igen.

Lad os nu bare nyde det gode vejr - jeg tror vi alle ved hvad det drejer sig om - nogen kan lide moderen nogen kan lide datteren. Fælles for det hele, de får alle det de vil have.
Vi udviser repekt for Hifi4all og bevarer det gode humør samt den pæne tone.
slut herfra.

PS. Arne Ludvigsen er ophørt pga. alder, her ganske for nylig.

Med venlig hilsen

Jørgen Toftdahl

Til top Vis Toftdahl's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Toftdahl
 
music 4 all
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 20 Februar 2004
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 1467
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 13:25 | IP-adresse registreret  

 jeg kan da sagtens forstå frustrationerne når man har købt et produkt der ikke virker efter hensigten,og fabrikanten ikke vil erkende dette(dog efter at have forsøgt rep)din preamp skal naturligvis være iorden.Men man kommer længst med diplomati,tror nu især det gælder Peter AR

Gad vide hvor mange sure opstød der ville komme hvis det var hifiklubben det handlede om og ikke AR?

Til top Vis music 4 all's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af music 4 all
 
ManicMiner
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum
Avatar

Bruger siden: 24 November 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 3488
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 13:39 | IP-adresse registreret  

"3.   JEG VIL NU IGEN (FOR 3. GANG) SENDE MIN PRE ONE TIL REP,SOM DOKUMENTATION HAR JEG HELDIGVIS POST DK`S KVITTERINGER FOR VÆRDI FORSENDELSE(146,- PR. GANG),FOR TIDLIGERE FORSENDELSER, SÅ JEG KAN BEVISE MINE ORD I DENNE UFATTELIGT DÅRLIGE BEHANDLING JEG HAR FÅET,JEG FØLGER OP PÅ DENNE SAG TIL DENS AFSLUTNING,OG DET ER UANSET UDFALDET AF DEN,OG FOR DEM DER HAR INTERESSE I DET."

 

Ved garanti/reklamasjon på en vare kjøpt ved fjernsalg er det vel gjerne selger som skal dekke forsendelsesudgifter? Jeg pleier alltid at få tilsendt en pakkseddel fra selger, men kun hvis jeg spør

Til top Vis ManicMiner's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af ManicMiner
 
Toftdahl
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 07 Marts 2004
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 1593
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 13:42 | IP-adresse registreret  

Manic Miner.

Jeg ved godt jeg skrev slut herfra. Men jeg svarer gerne på dit spørgsmål.
Jeg har aldrig oplevet at få refunderet noget eller få tilsendt pakkesedler fra omtalte producent / forhandler, trods flere returneringer vedr. reklamationer.

Med venlig hilsen

Jørgen Toftdahl

 

Til top Vis Toftdahl's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Toftdahl
 
music 4 all
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 20 Februar 2004
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 1467
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 13:45 | IP-adresse registreret  

kan man ikke kræve handlen ophævet når det er 3 gang den er i stykker indenfor et vist tidsrum?
Til top Vis music 4 all's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af music 4 all
 
ManicMiner
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum
Avatar

Bruger siden: 24 November 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 3488
Sendt: 22 Maj 2005 kl. 13:49 | IP-adresse registreret  

Det er jeg rimelig sikker på at du skal ha.

I Norge er forhandleren forpliktet til det i følge kjøpeloven, og dansk kjøpelov er rimelig lik den norske (med unntak av at vi har 5 års reklamasjonsrett).

Jeg har fått tilsendt pakksedler fra både danske computer og hifi forhandlere, og jeg tror ikke de hadde gjort det hvis de ikke var forpliktet til det.

I dette tilfellet ville jeg krevd å få mine portoutgifter dekket, og måske kjøpet hevet.

Til top Vis ManicMiner's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af ManicMiner
 

Side af 2 Næste >>
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes