Tilbage til HIFI4ALL.DK 5. maj 2024 | 16:44   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
TV/Projektion
 HIFI4ALL Forum : TV/Projektion
Emne Emne: Projektor til 7.000 kr. (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Wymax
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 08 April 2003
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 3399
Sendt: 01 Juni 2004 kl. 20:35 | IP-adresse registreret  

Jeg overvejer om man skulle have sig en projektor, egentlig primært fordi der snart er EM, men naturligvis også fordi det kunne være lækkert ifm. film.
 
Der er vel ingen grund til at spørge om Kvickly's tilbud i denne uge på en Toshiba S10 til 6.995 kr. er værd at overveje? Mit prisleje ligger omkring 7.000 kr., og jeg ved godt at det ikke er meget, men jeg forventer heller ikke topydelse, blot noget der er til at holde ud at kigge på de næste par år. Den ønskede størrelse på billedet er vel omkring 60".
 
Hvad kunne man eventuelt holde udkig efter på brugtmarkedet?
Til top Vis Wymax's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Wymax
 
krusell
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 04 Maj 2004
Lokalitet: Odense
Status: Offline
Indlæg: 17
Sendt: 01 Juni 2004 kl. 22:49 | IP-adresse registreret  

Jeg har lige købt en Epson TW-10 til 6.900 (kan fåes til 6.800 hos projektorsalg) og jeg er absolut tilfreds med ydelsen, selvfølgelig i forhold til prisen.

Jeg har dog ikke fået mig et lærred endnu og bruger s-vhs kabel, så har ikke brugt den så meget og slet ikke under optimale forhold. Men hvad jeg indtil videre har kunne se mig frem til, kan jeg fra ca. 3,70 m. få et billede på lige omkring de 100" uden større gener. Og vil også starte med at bygge et lærred selv i den størrelsesorden. Når/hvis jeg køber et vil jeg måske nøjes med et på 92" for den lidt bedre billedkvalitet. Men det kan jeg jo først sige, når jeg har testet et stykke tid med mit hjemmelavede.

Det er en 16:9 projektor, men det burde ikke afholde dig fra at købe den selvom den skal bruges til EM. Den kan sagtens vise store 4:3 billeder. Har selv brugt min til at vise lidt fodbold og også lidt alm. tv. Og den er også lys nok, selvom man ikke kan mørklægge helt. Altså til fodbold kampe. Til film skal der være meget mørk. Man kan godt se filmen, men ikke i ordenlig kvalitet. Men det gælder vel alle projektorer.

Nå, det jeg prøver at sige, er at du godt kan få en projektor til dine behov til under 7.000 (du skal dog stadig have lærred og kabler. Minimum er en helt flad, ensfarvet væg. Savsmuldtapet og lign. ødelægger meget)

Det vigtigste er nok, at se selv. Du kan tage kontakt til http://www.ds-display.dk De er distributører af Epson i danmark og er meget flinke. Selvom de ikke sælger til private, kan de lokkes til en fremvisning. Kontakt evt. Henrik Giessing. De er dog ikke et "hjemmebiograf"-firma, så fremvisningen vil ikke være optimal. Men med composit kabel og alm. hvidt lærred. Det skulle dog være nok til at give et godt indtryk af om den lever op til minimums kravene.

 

Held og lykke med det

---

Rettelse:

Nu tænkte jeg mig ikke helt om. ds-display ligger jo på Sjælland. Jeg ved ikke lige, hvor du ellers kan komme til, at se den.

Til top Vis krusell's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af krusell
 
Wymax
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 08 April 2003
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 3399
Sendt: 02 Juni 2004 kl. 08:01 | IP-adresse registreret  

krusell skrev:
Jeg har lige købt en Epson TW-10 til 6.900 (kan fåes til 6.800 hos projektorsalg) og jeg er absolut tilfreds med ydelsen, selvfølgelig i forhold til prisen.

Tak for tippet. Så vidt jeg kan se har den i hvert fald bedre data end den i Kvickly, som jeg syntes så lidt lavt specificeret ud, dvs. sandsynligvis lidt smågammel.

Med 7.000 kr. mente jeg også kun projektor, lærrede og kabler kommer naturligvis oveni

Men jeg kom til at tænke på: Jeg skal sandsynligvis have sat det op på en skråvæg, dvs. lærredet skal kunne monteres på en skråvæg og stadig hænge lodret ned - det skulle vel ikke være noget problem? Værre er det nok at der så er luft bagved lærredet, med mulighed for lysindtrængen bagfra, specielt når der sidder et vindue på hver side af væggen...

Til top Vis Wymax's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Wymax
 
krusell
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 04 Maj 2004
Lokalitet: Odense
Status: Offline
Indlæg: 17
Sendt: 02 Juni 2004 kl. 18:21 | IP-adresse registreret  

Det skulle ikke være noget problem, at hænge det fra en skråvæg. Men som med alle rullelærreder, vil der komme buler i det på et tidspunkt. Jeg gætter på, at det er et rullelærred du skal bruge. Et fastramme kan man også få til at hænge på en skråvæg. Og vil være at foretrække, hvis du har mulighed for det

Det med luften bagved gør ikke noget. Mener ikke, der trænger så meget lys igennem et filmlærred. Det er ihvertfald ikke meningen. Du skal kunne mørklægge fra vinduerne ligegyldigt hvad.

Til top Vis krusell's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af krusell
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes