Her er du: Køb Salg Bytte - det gratis hifi marked! 23. marts 2018 | 16:05   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Navigation  
Forside    Opret profil    Favoritliste    Søg    Log ind
Anthem AVM60 - [SÆLGES]
Annoncør: Lars Produkttype: Surround
Lokalitet: Sønderjylland Annoncetype: SÆLGES
TLF. nr.: Ikke angivet Indrykket: 24-02-2018
E-mail: Privat - Brug formular nederst
SÆLGES:
Anthem AVM60
Pris: 26000 DKK
Anthem AVM60 11.2 surround processor. En high-end AV-processor fra den øverste hylde, Noget af det bedste, der kan købes for menneskepenge, når ikke man har råd til en McIntosh.

Understøtter nyeste video og audio-formater inkl. Dolby Atoms og DTS-X. Der er HDMI 2.0a og HDCP 2.2, hvilket betyder 4K og HDR passthrough.

Anthem er en anerkendt amerikansk hifi-producent, og deres politik er no nonsense med fokus på lyd. De har sparet video-processoren og brugt pengene på gode lydkomponenter istedet. Alle moderne tv har gode scalers indbygget, og så er pass through alligevel at foretrække. Bemærk dog at AVM60 ingen analoge video-indgange har (Component / Composite / SVHS og lign.)

Ttil gengæld er lydkvaliteten helt i top. Dens DAC's spiller stort set op med min tyve tusind kroners Benchmark DAC3 konverter, hvilket jeg ikke har oplevet andre AV processorer være i nærheden af at gøre uanset pris.

Derudover har den Anthems ARC rumkorrektion, der af mange anerkendes som det bedste på markedet sammen med DIRAC. Jeg har haft både Audessey og YPAO og ARC er mere diskret og langt mere konfigurerbart. Der følger en kalibreret mikron og trefod med.

Apparatet er fra november 2017 og fremstår som ny uden en rids. Den koster 35.500 kr fra ny. Jeg sælger den for 26.000 kr.

Fra Tape Connection:

Der er trin, der tager dig opad på trappen til audio-nirvana, og så er der trin så store, at du ikke længere kan se jorden for skyer, og Anthem's AVM 60 må siges at være det helt store trin! Ikke alene er det analoge indhold i processoren uhyre respektindgydende for sin kompromisløse Hi-Fi tilgang til opbygningen, men også det tekniske løsninger såsom Anthem Room Correction (ARC), bringer AVM 60 op i en liga for lydkvalitet, der får dig til at glemme alt om biografens halvslappe lydoplevelse! Og tænk på, hvor meget du sparer på ikke at købe i biografens kiosk – sådan en AVM 60 er lynhurtigt tjent hjem igen!

https://tapeconnection.dk/shop/41-av-processor/696
Øvrige oplysninger om produktet:

Alder: 0 år og 4 måneder
Garanti: Ja
Emballage: Org. emballage haves
Levering: Sendes med Post Danmark
Kvittering: Ja
Manual: Manual haves
Udløber: Annoncen udløber d. 26-03-2018
Der er sendt i alt 1 beskeder
Kontakt annoncør, Lars

Du skal være logget ind/oprettet som bruger for at skrive online e-mail!

   

Dine muligheder
Udskriv annonce
Rapporter annonce
Fra Tilbudsavisen
Perreaux Prisma 350
Kun: 59995 DKK
Audio Classic SE KT1...
Kun: 10900 DKK
Thinksound USP-1 In ...
Kun: 1499 DKK
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2018 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes