ACOUSTIC SIGNATURE DOUBLE X
Annoncør: Blue Cat Audio
Lokalitet: Sydjylland
Kontakt: kontaktbluecataudio.dk
Produkttype: Pladespiller
Annoncetype: Tilbud
Garanti: 0 mdr. og 2 år
Indrykket: 27-09-2019
Udløber: 25-10-2019
 
Tilbud:
Acoustic Signature Double X
Her i sort Makasa træ.
Klassisk når det er aller bedst!
Double X var oprindeligt designet for at tilbyde et produkt til musikelskere, der måske kiggede lidt efter det klassiske og traditionelle design. Den anvendte træfinér er dækket med 10 lag piano lak.

Udover det elegante look, så er Double X spækket med moderne teknologier og idéer. Selve plinten er lavet i en sandwich konstruktion bestående af stål, aluminium og træ. En super smart kombi, der resulterer i høj intern dæmpning og fantastisk ydeevne. Alt sammen kombineret med den prisbelønnede performance, elegance, bekvemmelighed og komfort, der har gjort Acoustic Signature’s serie af pladespillere succesfuld over hele verden.

På den nye Double X kombineres den massive plint på 60 mm med en massiv 50 mm pladetallerken. Alt sammen lavet ved hjælp fra meget præcis laserskæring og fleksibel lim.

Double X leveres med en 11 kg tung pladetallerken, som er fremstillet utrolig præcist. På bagsiden af pladetallerkenen er den belagt med et højt dæmpningsmateriale, for at opnå endnu resultater.

Acoustic Signature mener, at et motorsystem til en pladespiller, skal have nok energi til at sætte farten op på pladetallerkenen, men ikke påvirke den under rotation. Dette opnås ved at bruge en præcisions DC-motor med intern hastighedsstyring.

OBS!
Prisen på pladespilleren er uden tonearm. Dette grundet det kæmpe udvalg af tonearme, som Acoustic Signature tilbyder til deres pladespillere. Klik ind under tonearme, og vælg den tonearm der passer bedst til dit behov.
Øvrige informationer om dette tilbud:
Tilbud oprettet: 27-09-2019
Tilbud udløber: 25-10-2019
Garanti: 0 måneder og 2 år
Pris: 29999 DKK
Double X i sort Makasa med 10 lag piano lak.
 
Kontakt : Blue Cat Audio
Blue Cat Audio
Østerbrogade 15
7200 Grindsted
TLF.: 50450661 eller 31375411
Mail: kontaktbluecataudio.dk
Link: http://www.bluecataudio.dk

Annoncen er udskrevet fra HIFI4ALL.DK d. 20. oktober 2019 kl.: 10:41:49
Copyright © HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes