HIFI4ALL.DK
Ny distribution af Pathos
Radioactiv  [22.02.2021]
Radioactiv har overtaget distributionen af Pathos i Danmark

Pathos er kendt og værdsat over hele verden, som producent af forstærkere af høj kvalitet og et unikt design. Pathos historie startede i 1994 med en "tilfældighed". Gianni Borinato havde en idé om et nyt forstærkerkredsløb, og han bad sine to venner Paolo Andriolo og Gaetano Zanini om at hjælpe ham med at udforske mulighederne for denne teknologi. Så de fremstillede den allerførste prototype. Og da Gaetano ejede en high-end butik i Vicenza, havde de de bedste muligheder for test.

Først troede de tre pionerer, at forstærkeren de brugte som reference var defekt - men faktum var, at det nye kredsløb havde fremragende lydegenskaber lige fra den allerførste prototype. Først var der tvivl om den videre fremfærd, men denne forstærker var for god til ikke at blive produceret! Med andre ord blev Pathos født til at udvikle og sprede et nyt forstærkningskredsløb kaldet INPOL (Inseguitore a Pompa Lineare = Linear Pump Tracker). INPOL er Pathos ejendom og kredsløbet har et Worldwide Patent. INPOL kredsløbet har "udviklet sig", og stadig ingen er kommet med en bedre tilgang til forstærker-teknik. INPOL-kredsløb er lavet til at formidle lyden på den bedst mulige måde.

INPOL har en forstærkningsfaktor på 1, når der er strøm, så den "kopierer" det signal, der modtages fra indgangen, uden at ændre det harmoniske indhold og holder signalets "naturlighed" uændret. INPOLs eneste opgave er derfor at levere den nødvendige strøm til at drive højttalerne perfekt.

Modellerne i dag omfatter såvel traditionelle integrerede forstærkere, og for- og effektforstærkere i klasse A/B (forforstærkerdelen kører ren klasse A) og forstærkere med INPOL teknologi i ren klasse A. Næsten alle fås med indbygget DAC som tilvalg. Desuden omfatter programmet eksterne dacs, riaa mm/mc og hovedtelefon-forstærker. Desuden fås forstærkerne både med den karakteristiske træ-front (patouk wood) eller sorte fronter og forskellige kabinet-farver.


For yderligere information, kontakt:

Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.