HIFI4ALL.DK
Densen ser grønt: 30 års jubilæum
Densen  [01.03.2021]
Densen fejrer 30 års jubilæum på udviklingen af Densens første forstærker – den nu legendariske DM-10 – med et specielt jubilæms forstærker sæt, Beat Power og Pre

Efter 30 års produktion af Densen forstærkere – og kunde opgraderinger og trade-ins – har vi hos Densen akkumuleret store mængder af ældre, men stadig smukke Densen aluminiums kabinetter. Densen har altid brandet sig selv på sit tidløse design og kvalitets materialer, hvilket betyder at disse kabinetter stadig er i fin stand og sagtens kan genbruges. I stedet for at smide kvalitets aluminium til skrot har vi hos Densen besluttet at puste nyt liv i de gamle kabinetter ved at lave 30 års jubilæumssættet Beat Power og Pre, bygget af disse "refurbished" kabinetter.

Densen Beat Power er på 2x60 watt, konstrueret i et klassisk "refurbished" Densen kabinet – men elektronikken på indersiden er naturligvis ny. Densen Beat Power er baseret på den på den ekstremt populære Densen B-300XS effektforstærker og er på alle måder et design der trækker tråde til Densens oprindelse, ved at holde sig til de gode Densen dyder som zero-feedback, de første watt i klasse-A. Strømforsyningen er på hele 60.000 uF med en imponerende 500VA torodial strømforsyning med dobbelte vindinger.

Densen Beat Pre er en klassisk Densen for-forstærker baseret på den anmelderroste B-250 for-forstærker, og benytter sig af de klassiske Densen kendetegn så som dual-mono udgangstrin baseret på en 6 watts klasse-A forstærker, relæstyret volumen attenuator (med hele 200 trin!) og er desuden kompatibel med den eksterne 1-NRG strømforsyning. Dertil kommer at Beat Pre kan udvides med Densen Dac-boards og DP-phono trin. Beat Pre er ligesom sin søskende bygget i et "refurbished" kabinet.

I anledningen af Densen 30 års jubilæum vil disse forstærkere blive bygget i stærk begrænset antal og tilbudt til en hidtil uhørt lav pris. Derfor er det kun muligt at købe 1 Beat Pre og 2 Beat Power pr. kunde (så man kan biampe med en for- og to effekt-forstærkere)

Densen "refurbished" kabinetter kan have mindre brugstegn.

Pris: Kr. 5250,- pr. stk.


For yderligere information, kontakt:

Densen

Web: www.densen.dk
Mail: service@densen.dk
Tlf: 41 96 14 00

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.