HIFI4ALL.DK
HiFi-freaks.dk genopstår
Hififreaks  [22.05.2021]
HiFi-freaks.dk er blevet opkøbt af Best Will LTD, og vil fortsætte som importør med en lang række af de gamle kendte mærker

Dette er bl.a. Quad, Mission, Wharfedale, Audiolab, men også en række nye vil komme til: Leak & Ekco, og en lang række flere er på tegnebrættet, som vil blive præsenteret over de næste par måneder.

HiFi-freaks.dk vil desuden fortsætte direkte-til-dig konceptet, den velkendte gode hjælp på chatten næsten døgnet rundt, hvor du også kan prøve udstyret hjemme hos dig selv.
 
Der er i dette øjeblik 5 containere på vej proppet med varer, og vi forventer at have normal lagerføring på plads i løbet af Juni og Juli måned. Indtil da vil alt blive sendt fra søsterselskabet i Tyskland, så indtil alt er på lager i Danmark igen vil der være 3-5 dages leveringstid.
 
En ny hjemmeside vil blive præsenteret i løbet af et par uger. Af produktnyheder i butikken kan bl.a. nævnes Mission LX MKII og Wharfedale’s nye Diamond 12 serie. Diamond 12 er udviklet af ingen ringere end Karl-Heinz Fink, som er velkendt fra FinkTeam, og kendt for at lave virkelig vellydende højttalere i den helt høje klasse. Wharfedale Diamond 12.1 til 2299,-/sættet har allerede hevet en lang række priser til sig rundt omkring.


For yderligere information, kontakt:

Hififreaks.dk

Web: www.hififreaks.dk
Mail: support@hififreaks.dk
Tlf.: 7219 0045

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.