HIFI4ALL.DK
Audio Solutions & Siltech
Audiophile  [07.09.2022]
Efter nogen tids fravær er litauiske Audio Solutions tilbage i Danmark

Virtuoso M, som er en større, 3-vejs højttaler, vil være blandt det nye line-up som bliver præsenteret hos den danske forhandler, Audiophile.dk. Audio Solutions’ stifter, Gediminas Gaedelis har en masse unikke designløsninger, hvor kabinetterne blandt andet er lavet over en effektiv form for folde-løsningen, som gør samling og montering betydeligt lettere. Al produktion og udvikling sker på fabrikken i Litauen.
 
Selve kabinetterne til Virtuoso-serien (teknikken benyttes også i Figaro og Vantage) er lavet med varierende matieraler, tykkelser og geometrier hele vejen igennem. Det giver flere akustiske fordele, blandt øget kontrol med vibrationer og eliminering af stående bølger. Det sker da der heller ikke er parallelle plader nogle steder i konstruktionen.
 
Enhederne er fra danske SB Acoustics, hvor der benyttes Satori M-enheder som laves med Audio Solutions egne membraner i egyptisk træfiber. De er ekstremt stive, lette og har et minimum af egenlyd. Enhederne er en hornladet 30mm silkediskant, en 6” mellemtone og to 7” bas-enheder. 
 
Den nye Classic Legend-serie fra hollandske Siltech er den seneste, der benytter elementer fra den dyre Royal Crown-serie, hvilket blandt andet inkluderer Siltechs egne sølv/guld-ledere med hexagonal geometri, og hvor luft er den bedste isolator i forhold til opbygningen af kablet. Den hexagonale geometri gør, at kablerne er meget lidt følsomme overfor indstråling og statisk elektricitet hvis f.eks. de er placeret på et gulvtæppe. Isoleringen er lavet med udpræget brug af både Teflon og Kapton, og selvom kablerne er tykke, så er de ekstremt fleksible pga den bløde yderskærm. Hele serien kommer komplet med single/bi-wire kabler til højttalere, RCA/XLR til signalvejen, USB og coax samt AES-EBU. Der er tre modelrækker – 380, 680 og 880, og alle modelrækker har et komplet line-up.


For yderligere information, kontakt:

Audiophile.dk

Web: www.audiophile.dk
Mail: info@audiophile.dk
Tlf: 5099 9508

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.