HIFI4ALL.DK
Ifi Audio Neo Stream
Medlyd  [27.10.2022]
Ny streamer fra Ifi Audio

Funktionelt og lydmæssigt er Neo Stream til den passionerede musikelsker, der vil have musik fra digitale kilder i en enestående lydkvalitet. Neo Stream er en fuldt balanceret forforstærker, en højkvalitets dac og streamer, hvor man selv kan vælge kontrolapp og musikplatform.

Listen for hvad man kan forvente af features og tekniske løsninger fra en moderne musikstreamer er næsten endeløs, her står den nye Neo Stream fra Ifi Audio ikke tilbage for noget. Den kraftfulde xmos 16-core chip i signalbehandlingen giver den 4 kanals Burr Brown konverter optimale betingelser, hvor alle formater holdes i deres "fødte" format helt frem til d/a konverteringen.

Alt udstyr kan kobles til Neo Stream, alle usb indgangene er født med ifi Audio´s Anc II (active noise cancellation) teknologi kendt fra blandt andet deres strømrensere. Selv lan signalet fra en router tages under kærlig behandling med Neo Stream. For at opnå det mest stabile signal fra en router, er det som hovedregel bedst at kable forbindelsen til sin streamer. Det skaber imidlertid det problem, at streameren og routeren bliver elektrisk forbundet. Da selv de bedste routere er en kilde til støj, bliver støjen en del af det signal streameren skal arbejde med.

For at undgå den støj og forringelse af lydkvalitet, leveres Neo Stream sammen med en Ifi Audio OptiBox, som indsættes mellem router og Neo Stream. OptiBox regenererer, -clocker og -balancerer lan signalet, og ved at koble Opti-Box til Neo Stream med et optisk kabel (følger med), opnås en galvanisk adskilles fra routeren, helt fri for støj.

Pris: Kr. 9995,-


For yderligere information, kontakt:

Medlyd

Web: www.medlyd.dk
Tlf.: 7025 3009

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.