HIFI4ALL.DK
Rega Planar 3 50th
Medlyd  [20.09.2023]
Rega fylder 50 år og lancerer speciel jubilæumsmodel

I 1973 satte Roy Gandy sig for at forenkle og forbedre pladespilleren. Han begyndte i det helt nære med at bygge en håndfuld pladespillere til venner. Ud af det blev Rega grundlagt, og er på halvtreds år blevet et verdenskendt brand. Roy Gandy har stadig samme passion for at udvikle og forbedre de bedste produkter. I tæt samarbejde med deres underleverandører, er Rega ikke bleg for at gå nye veje. Hver eneste Rega produkt er designet til at opnå den bedste ydelse og levere livslang musikalsk nydelse til en overkommelig pris.
 
Da deres Rega Planar 3 er klassikeren over dem alle, er det naturligvis den de har valgt til markering af deres jubilæum. Rega Planar 3 50th Anniversary Edition. Den tager afsæt i en Planar 3 her monteret med deres bedste MM pick-up, Exact pick-uppen. Med i jubilæumspakken er deres Neo Psu II strømstyring til motoren i en håndtunet version, på samme måde som det kendes fra de større modeller Planar 6 og 8. Udover at gøre motoren viberationsfri er det enkelt på Neo Psu II, at skifte mellem 331/3 eller 45 omdrejninger.

Ligeledes er den monteret med den nye reference drivrem, der reducerer wow og flutter (hastighedsafvigelser) med over 50%. Motorpullyen er taget fra storebror Planar 6 og er i aluminium, der er CNC drejet til de mindste tolerencer. Planar 3 50th leveres i en flot valnøddefinish med et aluminiumsskilt med Rega 50 Anniversary logo på. Planar 3 50th Anniversary Edition er den bedste Planar 3 i Regas historeie og bliver kun produceret i 2023.

Pris: Kr. 8995,-


For yderligere information, kontakt:

Medlyd

Web: www.medlyd.dk
Tlf.: 7025 3009

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.