HIFI4ALL.DK
Musical Fidelity M8xTT
Radioactiv  [23.11.2023]
Ny pladespiller fra Musical Fidelity

Antony Michaelsons idé om musik var storstilet, varm og mægtig med detaljer i farver. Hans forstærkerkreationer er et sjældent udtryk for denne lydkarakter. I 2002 bad Antony Mr. Lichtenegger om at hjælpe med et design med alle disse egenskaber. Designet var også meget vigtigt og skulle matche de mekanisk imponerende forstærkere. Musical Fidelity M1 blev født og en stor succes.

Grundideen var at kombinere den inerte masse af metallegeringer med nul resonerende akryl. Motoren blev effektivt afkoblet fra tonearmen og pladetallerkenen med den dobbelte chassiskonstruktion. Den nye M8xTT følger de samme designfilosofier med endnu mere gennemtænkte tekniske funktioner.

10-tommer tonearmen er et komplet nyt ultra lav resonans Musical Fidelity-design med gennemsigtig akryllejering og konisk aluminium tonearmsrør. Tonearmen er fuldt VTA og azimut justerbar og leveres med to kontravægte til brug med pickupper fra 6 til 20g.

Motoren sidder på i et specielt skum i den lavere liggende akrylsokkel for at afkoble den fra pladetallerkenen og tonearmen. Den elektroniske hastighedskontrol muliggør at skifte mellem 33 og 45 omdr./min.

Pris: Kr. 68.995,- (Kr. 58.995,- uden tonearm)


For yderligere information, kontakt:

Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.