HIFI4ALL.DK
Scansonic L-serie
Dantax Radio  [18.12.2023]
Scansonic udvider den populære L-serie

L20 gulvhøjttaleren har tre 6,5" basenheder, der gør denne højttaler i stand til at gengive højere SPL, samtidig med at den kun optager et lidt plads. Designet er klassisk og elegant med en smuk valnøddefinish, og linjerne følger den skandinaviske design tradition. Da det er en 3-vejs højttaler, har den en dedikeret mellemtone. MDF-kabinettet har en ekstra 15 mm frontbaffel, der hjælper med at reducere uønskede vibrationer og resonanser. Det matchende magnetiske frontgitter matcher L-serien og giver den et diskret og elegant look. Terminalerne er solide, der kan bruges til alle slags tilslutninger. Spikes er også inkluderet.

Pris: Euro 1995,-/par.


L10 centerhøjttaleren er designet til at matche L-serierne L7, L17 og L20 og deler den samme teknologi med en 25 mm soft dome-diskant i kombination med to 5,25" bas/mellemtone-enheder. Det slanke kabinet gør det nemt at placere den i en hjemmebiografopsætning, hvor pladsen er begrænset. MDF-kabinettet er forstærket med en 15 mm ekstra frontbaffel for at reducere vibrationer og resonanser. Det matchende magnetiske frontgitter med møbelstof matcher L-serien og giver den et diskret og elegant look.

Pris: Euro 450,-


L12 SUB er det ideelle match til et kraftfuldt hjemmebiografsystem i L-serien. Denne meget kompetente subwoofer når ned til 25 Hz med sin 12" subbas. Den specialbyggede højttalerenhed med lang vandring giver grundlaget for høj lydstyrke og maksimal dynamik. Den en klasse A/B-forstærker med 200 watt. Det elegante MDF-kabinet er lavet med en ekstra 15 mm frontbaffel for at reducere uønskede vibrationer og resonanser. Den er placeret på solide gummifødder, og der medfølger et magnetgitter, som dækker bashøjttaleren.

Pris Euro 1350,-


For yderligere information, kontakt:

Dantax Radio

Web: www.scansonichd.dk/da/byt-til-nyt
Mail: kontakt@scansonichd.dk
Tlf: 9824 7677

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.