HIFI4ALL.DK
Glædelig jul & Godt nytår!
Mikkel Gige  [20.12.2023]
Det kan godt være, at Corona satte sit aftryk på 2021/22, men energikrisen og krig i verden har i den grad mærket 2023…

Et annus horribilis kan det vel nærmest kaldes, uden at det er en overdrivelse. Hifi4all har uden tvivl haft det dårligste regnskabsår nogensinde, og i foråret var vi nede på én annoncør. Det er aldrig sket før! Men markedet blev slået fuldstændig i stykker oven på energikrisen og den skyhøje inflation i slutningen af 2022.

Det har hifi-branchen også kunne mærke. Der er meget stille derude, men det er der ikke noget at sige til. Alle holder på deres opsparing, og vi skal lige være helt sikre før vi ”risikerer” noget. Så selv om inflationen er rekordlav, så tager det nok lidt tid inden det ligner sig selv igen. Jeg kan kun opfordre jer læsere til at realisere jeres hifi-drømme, så vi kan skubbe det i gang igen.

Men det begyndte at vende i efteråret, og flere annoncører er kommet til igen - og tak for det! Men hvor jeg tidligere kunne sætte til side til betaling af IT infrastrukturen bag Hifi4all, så er det kun lige med skindet på næsen, at vi går ud af 2023.

Men nu skal det jo ikke være dommedagsprofeti det hele. Og udover at have rundet et halvt århundrede og sendt ynglen ud af reden for at studere medicin, så er 2023 også året hvor undertegnede har realiseret et højtaler-projekt, som i al ydmyghed er endt ret godt ud. Og uden at være forudintaget, så er det noget af det bedste jeg nogensinde har hørt gennem mine +25 professionelle år i hifi-branchen. Hvem havde troet at en mekaniker uden akademisk uddannelse kunne afstedkomme det? Men jeg har også fået hjælp af både læsere og folk med erfaring fra højtalerbranchen. Og de endelige kabinetter vil være at finde under juletræet, så projektet kan afsluttes helt.

Og så har besøgstallet også ændret sig i den gode retning i 2023. På en gennemsnitslig dag kommer der mere end 20.000(!) unikke besøgende forbi denne ”lille” danske hifi-side. Og ja, Danmark er stadig nummer et, men lande som USA, Storbritannien, Frankrig, og Tyskland ligger lige efter, sandsynligvis takket være Google Translate som automatisk oversætter det hele. Og hvor vores skandinaviske naboer tidligere lå nummer 2 og 3, så må de se sig rykket ned af listen. Selv læsere i Singapore kigger forbi Hifi4all. Og til konspirations-teoretikerne, så er det ikke robotter der står for trafikken!

Det var en ordentlig omgang, så nu må jeg hellere afslutte med at ønske alle læsere, annoncører og branchefolk en glædelig jul og et godt nytår. Også tager vi rigtig fat igen i 2024, ikk’?


Glædelig jul & Godt nytår!

Le Redacteur

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.