HIFI4ALL.DK
Kef LSXII LT
Radioactiv  [02.02.2024]
Den nye tilføjelse til den prisvindende Kef LSX-familie. Samme gode lyd, ny lavere pris

Det æstetiske design af LSXII LT kommer fra fra Michael Young, et af de førende lys i den industrielle designverden. Youngs smarte, nedtonede æstetik, der er berømt for sin sofistikerede tilgang til minimalisme, rammer en god balance mellem form og funktion.

LSXII LT deler de samme nøgleteknologier som LSXII - bare til en markant lavere pris. Stream alt via: AirPlay 2, Chromecast og Bluetooth 5.0. Og de har det identiske 11. generations Uni-Q-driversystem, der fungerer som en enkelt punktkilde for at udvide 'sweet spot' og levere lyden ensartet. Dette sikrer, at alle i rummet kan opleve lyden.

Med LSXII LT kan man tilslutte tv med HDMI ARC, den stationære eller bærbare computer med USB-C og spilkonsol med optisk. Hvis det krævers at film og musik leveres med ekstra bas, er der en dedikeret udgang til at tilslutte en KEF-subwoofer (mulighed for trådløs tilslutning med adapter kit)

LSXII LT er mere end et komplet 200 watt hi-fi-højttalersystem, og integrerer problemfrit i det "smarte hjem" for at gennemse og afspille musik, vælge kilder eller bruge kontroller som afspilning, pause og justering af lydstyrken via smart home-app. Standere, vægbeslag og ministandere til skrivebordet fås som tilbehør.

Farver: Sage Green, Stone White, Graphite Grey.

Pris: Kr. 7695,- pr. sæt.


For yderligere information, kontakt:

Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.