HIFI4ALL.DK
SVS Ultra Evolution
AV-Connection  [27.03.2024]
Ny højttaler-serie fra SVS

Efter flere års omfattende udvikling er SVS nu endelig klar med den nye Ultra Evolution højttaler serie, der bygger videre på de værdier som så mange elsker ved det amerikanske højttalerbrand. Den nye serie skal nemlig udfordre high-end segmentet, som et prisstærkt alternativ der tør bokse over sin egen prisklasse - nøjagtig som vi kender det fra deres populære subwoofere.

SVS er da heller ikke bange for at tænke nyt, hvilket i den grad ses på designet af den nye Ultra Evolution serie. Det unikke design har da også vigtige akustiske funktioner som gør, at lyden fra alle enhederne rammer dig på præcis samme tid – SVS kalder dette ”Acoustically centered time alignment”. Praktisk betyder det, at diskanten er placeret i midten, med både en mellemtone og basenhed over og under sig i en let buet kabinet-konstruktion.

Alle komponenter er nyudviklede for serien, med en særlig nyhed i diskantenheden, som nu er diamantbelagt for at udvide frekvensgangen til 40.000 Hz, hvilket er højere end det menneskelige øre kan opfange, men fører til en ubesværet, luftig og klar gengivelse af de høje toner.

Serien omfatter syv nye typer højttalere, inklusive gulv- og kompaktmodeller samt en dedikeret center og højde/Dolby Atmos højttaler. De kommer i tre farver; højglans sort og hvid, samt sort ask finér, hvilket betyder at vi også for første gang ser hvide gulvmodeller fra SVS.

Priser pr. sæt:
Elevation: Kr. 7999,-
Nano: Kr. 7999,-
Bookshelf: Kr. 10.999,-
Center: Kr. 7499,-
Tower: Kr. 13.499,-
Titan: Kr. 18.499,-
Pinnacle: Kr. 22.499,-


For yderligere information, kontakt:

AV-Connection

Web: www.av-connection.dk
Mail: info@av-connection.dk
Tlf: 74421078

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.