Tilbage til HIFI4ALL.DK 21. maj 2024 | 06:39   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
DIY/Selvbyg
 HIFI4ALL Forum : DIY/Selvbyg
Emne Emne: Icepower 125asx2 wiring (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
PHN2
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 02 April 2003
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 1374
Sendt: 16 August 2021 kl. 08:49 | IP-adresse registreret  

Jeg har et par fungerende btl-blokke med disse moduler. De er samlet vha. et print der bla. summerer xlr til phono.
https://www.ghentaudio.com/kit/rtx.html

Men nu skal jeg bygge en stereoblok med et 125'er og kan ikke få liv i boardet, uden at det er tilsluttet i de førnævnte blokke, så boardet virker.
Jeg bliver ikke klogere af at læse pdf'en til 125'eren fra B&o.
Det har noget med wiring at gøre, kan nogen hjælpe?
Til top Vis PHN2's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af PHN2
 
Basil
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 27 Maj 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 186
Sendt: 16 August 2021 kl. 14:50 | IP-adresse registreret  

Er det ikke fordi dit stereo blok stadigvæk er i btl sync, hvor pin 2 i P102 stikket er tilsluttet signal gnd?
Ved stereo mode skal pin 2 være utilsluttet.
Til top Vis Basil's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Basil
 
PHN2
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 02 April 2003
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 1374
Sendt: 16 August 2021 kl. 15:38 | IP-adresse registreret  

Nej, jeg kan få lyd, når jeg bytter det nye board ud med et der sidder i et btl kabinet.
Når jeg slutter den til i sit eget kabinet, som stereo, da kommer ingen lyd. Pin 2 er IKKE tilsluttet noget.
Til top Vis PHN2's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af PHN2
 
Morell
Forum Bruger
Forum Bruger

Tidl. Neon^

Bruger siden: 28 Februar 2005
Lokalitet: Vestjylland
Status: Offline
Indlæg: 666
Sendt: 18 August 2021 kl. 08:47 | IP-adresse registreret  

Og du er samtidig sikker på at "Enable" pin ikke er tilsluttet noget? Hvis den får nul så lukker modulet. Der skal stå +5V på den.

__________________
Livet er som en barneskjorte - kort og beskidt
Til top Vis Morell's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Morell
 
PHN2
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 02 April 2003
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 1374
Sendt: 18 August 2021 kl. 10:42 | IP-adresse registreret  

+5 på den?
Til top Vis PHN2's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af PHN2
 
Morell
Forum Bruger
Forum Bruger

Tidl. Neon^

Bruger siden: 28 Februar 2005
Lokalitet: Vestjylland
Status: Offline
Indlæg: 666
Sendt: 20 August 2021 kl. 11:31 | IP-adresse registreret  

Sakset fra databladet:

Enable pin
The enable pin can enable/disable the amplifier. If the pin is left unconnected, then the level is high (+5V) and the amplifier is enabled. If the pin is pulled low (0V) externally, the amplifier will be disabled. The enable pin will also be pulled low by the internal protection circuitry if the amplifier temperature becomes too high or a mains under- voltage is detected. This pin is bidirectional.


__________________
Livet er som en barneskjorte - kort og beskidt
Til top Vis Morell's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Morell
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes