Tilbage til HIFI4ALL.DK 18. juli 2024 | 08:59   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Billeder af min hjemmebiograf
 HIFI4ALL Forum : Billeder af min hjemmebiograf
Emne Emne: Peter Pan’s digitale hjemmebio Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 60
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Phil
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 28 August 2007
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 24
Sendt: 28 August 2007 kl. 13:17 | IP-adresse registreret Citér Phil

Hej Peter

 

Faldt over denne artikel:http://www.hdtvsolutions.com/BangOlufsenBeoVision7-4 0Review.htm

Kan måske kaste lidt lys over hvad MKIII'eren kommer til at byde på.

Til top Vis Phil's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Phil
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 31 August 2007 kl. 11:29 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

Tak til Phil for en god, men dyr oplysning.

__________________________________________________________

Her ses bagpanelet, og senere en oversættelse.

 

BeoVision 7-40" MK III vil først være at købe i Europa i Nov./Dec. mdr. 2007.

____________________________________________________________

 
BeoVision 7-40" MK III. Teknisk specifications.
 
  
 
 
Udspecificeret priser på BeoVision 7-40" Full HD + tilbehør. 
               __________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 05 September 2007 kl. 19:51 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

Test af Bang & Olufsen Beovison 7- 40" Mk III LCD Full HD TV - US.
 
Sep. 2007 Testet af Hdtv solutions US. Frit oversat.

 

Verdensmesterskaberne i fodbold og Melodi Gran Prix er en begivenheder som er oplagte at se i HD opløsning, og ofte er det grunden til at vi invitere vennerne over for at se med på vores nye HDTV.

 

Med Bang & Olufsen BeoVision 7-40", er det TVét  som er blevet begivenheden ! Du behøver ikke at se VM finalen eller den nyeste udgivelse af  Madonna på DVD som en grund til at invitere til en high definition sammenkomst. Designet og stilen på dette 40” 1080 LCD er tilskyndelse nok!

 

Men BeoVision`s skønhed er ikke kun blot overflade. Billedkvaliteten på dette nyligt lancerede Bang & Olufsen fjernsyn, rangere blandt det bedste vi nogensinde  testet. Selvfølgelig, til en pris på ca. 80.000 kr. kunne man næsten heller ikke forvente det anderledes. Som en ekstra bonus er der en DVD afspiller intrigeret i bunden af skærmen, og selvom den kun kan afspille SD DVD´s er opskaleringen til 1080p næsten fejlfri.

 

Du bør vide at du vil aldrig kunne finde Bang & Olufsen produkter i din lokale supermarkedes TV afdeling. Firmaet blev grundlagt i 1925, og er kendt for i mange år at fremstille audio og video produkter som med sit særegne design, kun sælges gennem deres egne forretninger, som primært er placeret i de større byer.

 

BeoVision 7-40 med BeoLab 7-4 centerhøjtaler

 

Ud af transportkassen

Til at begynde med kan rammen der omkranser skærmen fås i børste metal overflade eller i sort, mørkegrå, rød og blå.. Bagved  frontrammen  gemmer der sig et kurvet sortlakeret kabinet, som rummer video og lyddelen, foruden det omfattende tilslutningspanel.

 

Uden af syne gemmer DVD afspilleren sig. For at loade en DVD trykker du på fjernbetjeningens DVD knap, eller på en knap som er gemt på undersiden af skærmen. En lille aluminiums låge åbner sig, og en belyst aluminiums plade drejer ud, for at tage imod din DVD eller CD. Meget blæret!

 

Hvis du kender æstetiken og designfilosofien  i Bang & Olufsen produkterne  forventer du den form for lækre detaljer. Fornyende design fremstår som en hjørnesten i deres koncept, hvilket er med til at understrege deres vision, og mod til at udfordre det bestående, i en søgen efter overraskende løsninger der holder.”

 

Vores test enhed ankom med en /selvfølgelig) lodret BeoLab 7-4 højttaler, den fremstår som en beundringsværdig mono TV højtaler. BeoLab 7-4 højttaler kan også bruges som centerkanal i en surround sound opsætning. Den anden mulighed som der tilbydes er en beoLab 7-2 vandret stereo højtaler, som vil tjene dig bedre, hvis du ikke går efter et fuldt surround system. Det gælder både for 7-2 og 7-4 at du kan vælge aluminium finish til at matche TVèts ramme

 

Med den anodized aluminnum højttaler monteret på gulvstanden virker det næsten som om at TVét svæver. Denne visuelle illusion bortleder opmærksomheden fra det faktum, at den samlede vægt af hele enheden faktisk er på over 75 kg inklusiv gulvstander.  Dette aspekt betyder at det kræver mindst to mennesker til at pakke fjernsynet ud af sin transport emballage. ( gulvstanden købes som tilbehør) Du undre dig måske over hvad der gør fjernsynet så tungt, indtil man husker at standen er en motoriseret base for skærmen. Med andre ord, det kan bevæge skærmen op og ned og dreje den til venste og højre, blot med et enkelt tryk på fjernbetjeningen Beo4. Hvis du virkelig vil overraske dit publikum, kan du sætte fjernsynet i en ”hvileposion”, modsat synsretningen, når det er slukket.  Når du så tænder fjernsynet, vil standen automatisk dreje skærmen så den placerder sig i den præsis retning som du har bestemt.

Indrømmet, når du nu har ladet dig imponere, så virker det næsten magisk at fjernsynet lydløst finder din ynglingsplads. Man begejstres over den meget gennemtænkte konstruktion. Som kronen på værket, vil du yderlige blive imponeret når det sorte biograflærred åbner sig, og lyden langsomt skrues op. Så begynder du at forstå hvad jeg mener med at dette BeoVision TV er centrum for begivenheden.

 

Tilslutningspanelet  indeholder en lang række tilslutningsmuligheder. Til at begynde med er der 4 HDMI indgange, to Component indgange, en DVI data, en VGA IN,  en S-Video, en Cinema control, fire Composit og 5 S/pdif  In. Antenne ind og ud gange. Bang & Olufsen´s aktive højtalere benytter deres egne Power Link bøsninger, og her er der udgange til en aktiv centerhøjttaler, en til aktiv subwoofer, til front højttaler / surround bag / side højtalere til surround sound system, Dolby digital 5.1/ 6.1 EX, - DTS ES 6.1 -Dolby 7.1 EX - Dolby Pro-Logic II/ IIx - DTS Neo 6. Også et mini jack er indbygget til brug med hovedtelefon.

 

 

BeoVision 7-40" indeholder både en ATSC og en NTSC modtager for OTA signaler. Den ene antenne indgang er til ATSC og den anden  til NTSC. Kanalsøgnings funktionen af almindelig standard , skønt det er muligt at inddele kanalerne i grupper til det enkelte familie medlem, eller f.eks nyheder. Bagpanelet  rummer også mulighed for at forbinde mange andre typer af enheder. F.eks kan du trække en række IR sender derfra og tilslutte den til den indbyggede set-up boks, og kontrollere den direkte fra BeoVisions fjernbetjening Beo4.

 

Som forventet er alle stik mm. skjult bag to aftagelige sorte plader. Dette betyder at du nemt kan montere BeoVision 7-40 på en motoriseret væg holder, for dette HDTV er designet til at være smukt fra alle sider. 

 

Med alle disse valgmuligheder kan Beo4 fjernbetjeningen godt føles lidt skræmmende at gå i gang med.  Men efter at have prøvet at bruge den, måtte jeg igen erkende, at jeg ikke havde at gøre med en almindelig fjernbetjening. Fjernbetjenigen er fremstillet i metal, og føles tung og solid, og ikke som sine andre plastic brødre som andre fabrikanter fremstiller. Dernæst er ikke alle knapper synlige, eller mere korrekt de er ikke mærket, f.eks for at slukke for lyden hurtigt, skal man presse på midten af volumeknappen.

 

Selv om du skulle være født med B&O´s designfilosofi, kræver betjeningen lidt tilvænning, den lille LCD skærm på toppen af Beo4 hjælper til med at forklare hvilken funktion du har valgt, foruden at der på fjernsynskærmen i højre side fremkommer information om f.eks volume, når du trykker på volumeknappen, og kanal nr. Efter at havde benyttet fjernbetjeningen et stykke tid, begynder du at værdsætte filosofien bag betjeningen.

 

Setup

Helt i tråd med denne test var opstillingen også ud over det sædvanlige. Normalt ankommer der bare en kasse til vores test laboratorium, og så må vi klare os selv.

 

BeoVision 7-40" ankom sammen med en B&O tekniker, som var kørt fire time fra den nærmeste B&O shop for at montere ledninger og ind programmere den ønskede A/V opsætning, samt indstille fjernsyns kanaler, med Beo4 fjernbetjeningen. Med alle disse tilslutnings muligheder og den anderledes fjernbetjening, kan opsætningen af et BeoVision TV godt være lidt kompliceret. Derfor var det godt at havde teknikeren ved sin side, specielt efter at jeg opdagede at brugsanvisningen ikke beskæftiger sig meget med opsætningen.

 

Men lad mig igen minde om at dette er et fjernsyn til ca. 80.000 kr, og det er ikke et TV som du bare lægger bag i din bil, også installere det sammen med en ven.

 

Når jeg genlæser min test , føler jeg at det giver det indtryk at BeoVision 7-40" ikke er et brugervenligt fjernsyn. Intet kan være mere forkert ! For i dagligt brug er det meget simpelt,- tryk f.eks. TV på din fjernbetjening og du er kørende. Sender tv stationen HDTV med Dolby digital 5.1 surround sound, tænder de tilsluttede højttaler automatisk op, men med alle disse mange muligheder som der tilbydes, skal du nok forvente at bruge lidt tid på funktionerne, hvis du vil gå i dybden.  

 

Jeg var interesseret i hvordan teknikeren ville kalibrere fjernsynet. Han sagde at det afhænger af kundes smag, og han fandt derfor ikke nogen smarte farve koder og testmønstre frem. B&O´s product chef, Dave Zapfel, fortalte mig at dette TV er omhyggeligt kalibret på fabrikken, hvilket forklare hvorfor billedet ser så fantastisk ud, selv om det lige var kommet ud  af transportkassen. Zabfel ville have det skidt med at kunderne selv skulle justere den slags.

 

I betragtning af at BeoVision 7-40's video processor indeholder en masse muligheder for at justere selve billedkredsløbet, så vil de fleste kunder aldrig beskæftige sig med dette, selv om det  naturligvis er muligt inde i den tekniske set-up menu. Basis muligheden er derfor kun justerings af  lys, kontrast, og farve.

Justering af skarphed, farvetemperatur, billedvalg (movie ,farvemætning) osv. anbefales at overlade til en faguddannet, hvis man ikke er tilfreds.

En anden finesse er at BeoVision 7-40" selv konstant tilpasser sig til rummets belysning, ud fra dine grundindstillinger. Kun meget sjældent observere du dette, justeringen foregår som regel helt ubemærket. 

 

Præstation

I betragtning af det super elegante kunsterneisk udtryk som BeoVision 7-40" har, ville du nok se frem til en ”state at the art” præstation  Dette Bang & Olufsen LCD TV leverer et fyldigt og smukt billede, som til fulde lever op til den skulpturelle ramme det sidder i.

 

Vi havde en ny Toshiba HD inde til test ,og vi afspillede den  fantastiske DVD ”V for Vendatta”  i HD kvalitet  ( http://www.scope.dk/film.php?id=4452  ). Da den hævngerrige V tager Every op under taget og sprænger Old Bayley  i luften, føles det som billedet var i brand. Så smed vi Stars Wars : Episode 2 på ,-også i HD kvalitet og vi  kunne nærmeste smage planetens Tatooine´s grus (http://en.wikipedia.org/wiki/Tatooine) Også Equator HD dokumentar film om chimpanser var sublim. Selv almindelige standard TV udsendelser ser godt ud på BeoVision 7-40", selv om vi aldrig vil påstå at SD ser lige så ”fremragende” ud som Toshiba HD.

 

Det var dog en virkelig fornøjelse at opleve den fremragende præstation fra den indbyggede DVD afspiller. Den kan kun afspille SD DVD'er , men opskaleringen  til 1080p billede som foretages i BeoVisions video processor er bemærkelseværdig  god.  Både naturligheden i farver og støjreduktion i SD materialet er det bedste vi hidtil har set .I filmen ”Return to the King” hvor Arwen støder sammen med Elrond er hudtonerne behagelige, kostumerne er pragtfulde i detaljerne, og skyggerne er fine og bløde. Jeg har aldrig troet på at man skulle kombinere en DVD afspiller med et TV. Jeg har altid sagt at afspilleren vil dø lang tid før TV`et.  Men Bang & Olufsen har designet denne DVD afspiller specifikt til skærmens video processor. Den resulterede billedkvalitet bekræfter at denne tekniske løsning er den absolut optimale.

 

For at du ikke skal tro at alt bare er mælk og honning, ja så opdagede vi at BeoVision 7-40"  ikke ville acceptere 1920 x 1080 signal fra vores Xbox 360 med VGA kabel. Vi havde sat vores Xbox udgang til 1280 x 720 gennem VGA. Vi foretrækker VGA udgangen fra vores Xbox, men da BeoVision 7-40" gør et helt fantastisk arbejde med at intrigere signalerne, så følte vi ikke at vi tabte ret meget ved at forbinde det med component kabel fra X boxen , og føde TVét  med et 1080i signal, faktisk har vi på andre fjernsyn set en lille flimren omkring silhuetter af de kæmpende krigere, i filmen ”The Gears of War. Men vi så aldrig dette fænomen i denne opsætning.

 

BeoVision 7-40" tilbyder også en billed I billed function (PIP) . I modsætning til andre skærme som bevare det originale format, har B&O´s designere valgt at opdele 16-9 formatet, og genskabe det som  to næsten kvadratiske billeder. I normale HD programmer medfører dette en sammenpresning af billedet. Denne ændring af billedet, betyder at denne funktion mest er til bladre igennem kanalerne.

 

Som du vil forvente fra et firma som har en historisk arv at varetage inden for lydgengivelse, så er lydsystemet i BeoVision 7-40" afgjort et meget vigtigt element i TV oplevelsens helhedsindtryk. Den lodrette højttaler Beolab 7-4 er i virkeligheden designet som en ren center højttaler i et surround set-up. For en mono højttaler er den usædvanligt god. Den kan med lethed knuse konkurrenternes under dimensionerede højttalerenheder, deres HDTV normalt leveres med.

 

Hvis du tænker på hjemmebigraf, vil vi forslå at du flotter dig med et sæt på fire BeoLab 5 højttalere. Vi hørte dem på B&O standen ved på Consumer Elektronics Show, og lyden masserede vores trommehinder med fløjls bløde handsker, hvilket de også skulle gøre til en pris af 65.995 kr. pr stk. Husk at du behøver 4 stk. til en hjemmebiograf! BeoVision 7-40" er fremstillet til at ledsage disse højttalere.

 

Selvfølgelig er det ikke alle som har plads til disse højttalere, og til dem vil vi derfor forslå den vandlret liggende højttalere 7-2 i stedet for BeoLab 7-4 . BeoLab 7-2 indeholder et sæt ægte stereo højttalere, og er derfor perfekt til almindeligt TV lyd. Zabfel understreger at 7-2 er en lille smule længere end fjernsynet, hvilket er et bevist valg, da diskantenheder på den måde  kommer længer væk fra hinanden, og dette giver en klart bedre kanal adskillelse.

 

Konklusion’
Efter at havde testet en lang række ensartede HDTV, så fik vi hovedpine da skulle finde et fjernsyn der skilte sig ud fra normen. BeoVision 7-40"  fjernede vores hovedpine med en uforlignelig kombination af design og ydeevne. Hvis vi har en anke må det være størrelsen ,- vi ville gerne have haft en meget større skærm. Bang & Olufsen vær venlig at fremstille et BeoVison 7-47 og et 7-52!

 

Først må vi indse at al karaktergivning er relativt og i forhold til hvornår anmeldelsen  er skrevet. Et indlysende eksempel er værdien, - hvad du kunne anskaffe dig til en pris for to år siden, eller bare to måneder siden, vil altid se ud som en dårlig investering i dag. For det andet,- i hele vores testhistorie har vi kun 2 gange givet 5 stjerner i karakter, og 5 stjerner reservere vi til det ægte  gennemførte hele vejen igennem.

 

Ydeevne: 5 stjerner
Vi kunne godt hænge os I nogle smådetaljer her og der, men totalt set er præstationen eksemplarisk. Hvis vi havde nogen betænkeligheder ved at give det 5 stjerner, så beviser DVD afspillerens opskalering at BeoVision 7-40 har fortjent de 5 stjerner.

 

Udstyr: 5 stjerner
Med en integreret DVD afspiller og en BeoLab 7-4 center eller BeoLab 7-2 stereo højttaler, har B&O formået at samle en komplet  pakkeløsning som vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne. Ønsker jeg ikke et bedre PIP . Egentlig ikke for min skyld. For de video entusiaster som bliver dybt frustreret, hvis de ikke lige kan pille i den tekniske opsætning,- Der tilbyder via menu kontrollen og specielle talkode indtastninger via Beo4, alle de muligheder man  kan ønske sig.

 

Daglig betjening  4,5 stjerner
Denne kategori var egentlig en lille udfordring. Opsætningen af BeoVison 7-40 er ikke nem, men omvendt det er jo ikke dig som skal gøre det, -det er jo B&O´s service tekniker som står for opsætningen. Det har du betalt for når du betaler BeoVison 7-40". Altså,- kan det blive nemmere? Hvis du har flere spørgsmål efter at teknikeren har forladt dig, så er Bang & Olufsen support meget informative og høflige. Fjernbetjeningen har flere multifunktioner, hvilket gør at den ikke er ligeså nem at at betjene, som mange andre fjernbetjeninger, der har  flere knapper. Men med skærmvejledningen og lidt øvelse, føles fjernbetjeningen ganske naturlig at bruge, og den fungere uanset i hvad retning du peger.

 

Samlet Værdi  4.5 stjerner

Hvordan skal vi vurdere om det er pengene værd?  Hvis vi sammenligner det med et høj kvalitets 40” 1080p LCD TV, uden DVD afspiller, og den magtfulde center eller stereohøjttaler, må vi konkludere at man godt kan lave et bedre køb. Men er du ligesom os, der værdsætter vigtigheden af et fremragende design, samt fuld integration, så må BeoVision 7-40", der fremstår som en skulpturel sammensmeltning af moderne kunst og den nyeste højteknologi, siges at være retfærdigt prissat.

 

 __________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
BeoFantast
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 29 December 2006
Lokalitet: Sydsjælland
Status: Offline
Indlæg: 193
Sendt: 07 September 2007 kl. 11:18 | IP-adresse registreret Citér BeoFantast

Hej Peter,

Fin oversættelse af denne test - ved du noget omkring pris på dette tv når det kan købes i DK?

Erstatter det den nuværende model eller hva'.

På genhør.

 

Til top Vis BeoFantast's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af BeoFantast
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 07 September 2007 kl. 13:53 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

Tak BeoFantast. Jeg tror bestemt MK III erstatter den nuværende model. Der er ingen ide i at køre de to modeller sideløbende. Udviklingen går jo videre. 
 
Lidt nyt, kommer tidliger end forvendet.
 
BeoVision 7-40 opdateres til Full HD version.

Fra uge 40/41 starter de med at levere BeoVision 7-40 i en opdateret Full HD version med opløsningen 1920 x 1080. Opdateringen signalerer en styrke i deres vigtigste produkt i video sortimentet. Visuelt er der ingen forskel, med en undtagelse - der er indført et hvidt status display i højre side af skærmen (rødt tidligere).
 
Videoplatformen er nu identisk med BeoSystem 3, som resulterer i en kraftig forbedring i billedoplevelsen. BeoVision 7-40 supporterer nu Full HD indhold, og oplevelsen er bl.a. yderligere blevet styrket med; blændende skærm teknologi. I tillæg til indførelsen af BeoSystem 3 platformen åbnes nu en verden af muligheder for tilslutning af supplerende udstyr, inkluderende 10 BeoLab højttalere og 2 subwoofere, projektor og 4 HDMI indgange for HD kilder etc.
 
BeoVision 7-40 update konceptet er netop lanceret i "the homeland of High definition" USA & Japan.
___________________
 
BeoVision 7-40 Fuld HD vil herhjemme blive positioneret med Beo5, som betyder at Beo4 fjernes fra emballagen.
 
Prisen skulle i vejl. udsalg se ca. sådan ud: 
 
Gulvstand med motor  =  7.395 Kr. - Beo5  =  4.200 Kr - Center BeoLab 7- 4 = 23.995 Kr 
Pris på tilbehør  = 35.590 Kr. - Pris for skærm allene  = 59.075 Kr. - Samlet pris 94.665 Dkr. 
 
Inklusiv DVD /CD afspiller / forforstærker med Dolby digital 7.1, Tyveri sikring og Set-Top-Box Controller indbygget, mm. 
 
For Surround 7.1 setup, kan valget være to BeoLab 9 fronthøjttaler Kr. 27.995 pr. stk. En BeoLab 2 Subwoofer. Kr. 21.995. Til bag og side højttaler fire stk. BeoLab 4000. MK II. Kr. 7.995 pr. stk. Samlet pris: 176.635 Kr. Så er man også godt kørende.
 
Og husk at en Gryphon Antileon Signature M Effektforstærkere brugt, fra år 2000 koster 326.000 DDK.  og så har du ennu ikke købt højttaler.
 
 
 
Læs mere her.


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
BeoFantast
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 29 December 2006
Lokalitet: Sydsjælland
Status: Offline
Indlæg: 193
Sendt: 07 September 2007 kl. 14:15 | IP-adresse registreret Citér BeoFantast

Hej igen

Det tror du ret i med at det bliver en afløser, det har jeg også efterfølgende fået bekræftet fra en pålidelig kilde...

 

Til top Vis BeoFantast's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af BeoFantast
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 13 September 2007 kl. 23:03 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

Mit setup er sammensat af følgende:
 
Beovision 7-40" LCD HD TV med DVD/CD, og DTS/Dolby digital 5.1.
Center højttaler:  Aktiv BeoLab7-4 med 2x 250 W ICEpower trin.
Front højttaler passive: BeoVox Penta,( trækkes af )
JJAZ. IP 205 KV Stainless, 2 X 500w APS ICEpower.
Bag Højttaler: BeoLab 4000 aktiv.
Subwoofer aktiv : Audio Pro Bi-20 Ace-Bass.  
BeoCenter 9300, med pre-out via PowerLink og en 80 watt forstærker:
Centeret har : Radio/CD/ Kassete båndoptager og MasterLink til øvrige rum.
Beocord V 8000. VHS video. 
Nad C 162 Pre-amp forforstærker.
Cayin 257 CDafspiller.
Beogram TX gramofon med MMC 1 Pic-up.
Pioneer F-717 Tuner.
Sagem HD 81 Selector.
Toshiba bærbar P20-103 PC
 
________________________________________________

  __________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Emilos88
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 14 Februar 2007
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 554
Sendt: 15 September 2007 kl. 00:13 | IP-adresse registreret Citér Emilos88

nu kommer den nye fjernbetjening, skal du have den?

__________________
Get HIFI or die trying c",
Til top Vis Emilos88's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Emilos88
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 15 September 2007 kl. 08:02 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

Hej Emilos88

Jeg er meget imod at man er nødt til at betale timeløn i B&O butikken for at få Beo5 ændret hver gang der ændres i ens setup. Det må være muligt for Bang & Olufsen at fremstille et opdaterings program, så folk med nogenlunde kendskab til computer selv kan klare de nødvendige opdateringer. Hvis det sker vil jeg også gerne købe Beo5.

 

Læs om Beo5 her.__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 18 Oktober 2007 kl. 11:21 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

Fri download af skilte for at gøre hjemmebiografen komplet! Her.

http://www.soundpictures.fr/plaques.html

 __________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 22 Oktober 2007 kl. 22:03 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

 __________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Emilos88
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 14 Februar 2007
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 554
Sendt: 24 Oktober 2007 kl. 17:53 | IP-adresse registreret Citér Emilos88

nice skilte, det ser jo møg fedt ud. håber du bliver glad for full hd når du får det.

__________________
Get HIFI or die trying c",
Til top Vis Emilos88's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Emilos88
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 24 Oktober 2007 kl. 22:35 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

Emilos88
 
Ja men det håber jeg også. Jeg har i dag solgt min MK II skærm for 40 K (kun for skærmen) . Køber har betalt, og var villig til at vente med at få skærmen til jeg kan få MK III skærmen. Min B&O forhandler ringer så snart han kender datoen for levering af BeoVision 7-40 Full HD. Han har endnu ikke modtaget forretningens demo version, og først der efter får jeg  mit TV.
 
Her et link til HD clips for download:  http://www.hd-channel.com/  God fornøjelse til jer der allerede kan se de små film i fuld High Definition.
 
   


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 25 Oktober 2007 kl. 18:49 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

 
 
Så tålmodighed er en dyd.
 
Jeg har idag modtaget besked om at mit nye BeoVision 7-40" Mk III Full HD TV,
bliver leveret til min B&O butik den 16-11-07.
 
 __________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
torkild
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum
Avatar
Produktionsteknikker, Dynaudio

Bruger siden: 15 Juli 2004
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 1309
Sendt: 25 Oktober 2007 kl. 22:13 | IP-adresse registreret Citér torkild

Flot af køber at betale 40K og vente på at modtage.

Det ser jo ud til at du får opgraderet for billige penge

Jeg vil antage at du tager nogle billeder ?__________________
Med denne udtalelse repræsentere jeg kun mig selv, og ikke Dynaudio.
Til top Vis torkild's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af torkild
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 25 Oktober 2007 kl. 22:33 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

torkild skrev:
   
 
Flot af køber at betale 40K og vente på at modtage. Det ser jo ud til at du får opgraderet for billige penge

Jeg vil antage at du tager nogle billeder ?

 
 
Hej torkild
 
Et godt køb, er altid vær at vente på.    Det har kostet mig ca. 600 kr pr mdr. i de 18 mdr. jeg har haft det, så det er vel ok.

Billeder, ja det kan du tro, men det er mest stikpanelet der er forskel på. På fronten er der dog et kendetegn. På MK II lyser panelet i højreside op i rød for volume og kanalvalg mm.. På det nye MK III vil dette panel lyse op i hvid. Ellers vil der ikke være nogen synlig forskel.
 
Så ind til efter den 17-11-07, må du hygge dig med de gamle billeder.
 
Tryk på billedet.


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Serholt
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 November 2007
Lokalitet: Sydsjælland
Status: Offline
Indlæg: 2
Sendt: 04 November 2007 kl. 11:47 | IP-adresse registreret Citér Serholt

Hey..

Nu har jeg kikket lidt her.. altså, det vil sige at jeg skal fjerne forstærkeren? er der ikke en lettere måde at gøre det på, så man ikke skal "ind" i selv højttaleren. evt nogle kabler?

Mvh.
Alexander Serholt
Til top Vis Serholt's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Serholt
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 04 November 2007 kl. 13:55 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

Hej Serholt, og velkommen til hifi4all
 
Hvis du ikke har et B&O produkt med PowerLink tilslutnings dåser, er det den bedste løsning. Det er også fordi at bundforstærkerne er en over 20 år gammel konstruktion, som meget hurtigt kan give problemer. Det der ofte sker er at de begynder at suse, og det er ikke billigt at få skiftet div. dele i de gamle forstærkere.
 
På link her under er lidt læsestof med billeder, hvor du kan se hvordan det gøres. Du behøver kun at afkorte de 4 gevind pinde så de kan nå igennem foden, og skære nye gevind, og så har du ingen omkostninger ved det. 
 
Når BeoLab Penta er lavet om til BeoVox Penta er de passive, og du kan bruge din forstærker med normale højttaler kabler, og hvis ellers de 2 x 9 enkelte højttaler enheder er ok, spiller de rigtigt godt,
 
En katastrofe, BeoLab Penta 
 
 

God fornøjelse. Mvh Peter Pan


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Serholt
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 November 2007
Lokalitet: Sydsjælland
Status: Offline
Indlæg: 2
Sendt: 04 November 2007 kl. 14:24 | IP-adresse registreret Citér Serholt

Så det er altså ikke noget der er vildt svært? og er det let at sætte forsærkerne ind i dem igen? tænker på hvis jeg engang skulle sælge dem igen. 
Til top Vis Serholt's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Serholt
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 04 November 2007 kl. 14:38 | IP-adresse registreret Citér Peter Pan

Det finder du ud af når du kommer igang. __________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 

<< Forrige Side af 60 Næste >>
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes