Tilbage til HIFI4ALL.DK 20. juli 2024 | 03:23   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Forum support (Forum låst Forum låst)
 HIFI4ALL Forum : Forum support
Emne Emne: Effektforstærker vil ikke tænde? (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Østdahl
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 09 Juni 2009
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 08 April 2011 kl. 22:04 | IP-adresse registreret  

Hej derude

Jeg har et problem med min ny indkøbte effektforstærker. Da jeg kom hjem i dag og tænde for kontakten til mit anlæg kunne jeg se at min effektforstærker ikke tænde sammen med resten af anlægget. Har prøvet at pille den fra og sætte den til en anden stikkontakt uden held.

Den er koblet til min Harman Kardon arv355 receiver. Det er en Demo/brugt Primare a30.2 som er købt for 7 dage siden ved lydspecialisten i aalborg.

Jeg ved ikke hvad alderen er på eff. forstærkeren.

Hvad kan der været gået galt?

Håber nogen har en idé om det.



__________________
System Audio Ranger hvid satin, Primare Pre30 ,Primare A30.2, hk dvd29 (opsætning lige pt.)
Til top Vis Østdahl's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Østdahl
 
Brok
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 05 Marts 2004
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 3132
Sendt: 08 April 2011 kl. 22:11 | IP-adresse registreret  

Har du tændt på knappen på din Primare?

__________________
Skodgrej og popmusik

Der findes 3 slags mennesker, dem som kan tælle og dem som ikke kan tælle
Til top Vis Brok's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Brok Besøg Brok's Websted
 
Østdahl
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 09 Juni 2009
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 08 April 2011 kl. 22:17 | IP-adresse registreret  

Brok skrev:
Har du tændt på knappen på din Primare?
 

Kan ikke se nogen knapper på den? Den har spillet fint indtil i dag hvor jeg ville tænde for anlægget



__________________
System Audio Ranger hvid satin, Primare Pre30 ,Primare A30.2, hk dvd29 (opsætning lige pt.)
Til top Vis Østdahl's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Østdahl
 
Østdahl
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 09 Juni 2009
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 08 April 2011 kl. 22:20 | IP-adresse registreret  

Østdahl skrev:

Brok skrev:
Har du tændt på knappen på din Primare?
 

Kan ikke se nogen knapper på den? Den har spillet fint indtil i dag hvor jeg ville tænde for anlægget

Knappen i bunden står på on



__________________
System Audio Ranger hvid satin, Primare Pre30 ,Primare A30.2, hk dvd29 (opsætning lige pt.)
Til top Vis Østdahl's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Østdahl
 
StefanR
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 Maj 2008
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 511
Sendt: 08 April 2011 kl. 23:03 | IP-adresse registreret  

Hvad sker der hvis du flipper den lille "remote sw" knap der sidder i midten?

Hvis alt andet kikser, giver du jo bare Lydspecialisten et kald.

/Stefan

Til top Vis StefanR's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af StefanR
 
Østdahl
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 09 Juni 2009
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 08 April 2011 kl. 23:06 | IP-adresse registreret  

StefanR skrev:

Hvad sker der hvis du flipper den lille "remote sw" knap der sidder i midten?

Hvis alt andet kikser, giver du jo bare Lydspecialisten et kald.

/Stefan

Jeg prøver lige at lege lidt med det ellers må jeg ringe til lydspecialisten. Gider bare ikke køre til aalborg fra fredericia igen for at de kan kigge på den



__________________
System Audio Ranger hvid satin, Primare Pre30 ,Primare A30.2, hk dvd29 (opsætning lige pt.)
Til top Vis Østdahl's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Østdahl
 
Østdahl
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 09 Juni 2009
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 08 April 2011 kl. 23:19 | IP-adresse registreret  

Østdahl skrev:
StefanR skrev:

Hvad sker der hvis du flipper den lille "remote sw" knap der sidder i midten?

Hvis alt andet kikser, giver du jo bare Lydspecialisten et kald.

/Stefan

Jeg prøver lige at lege lidt med det ellers må jeg ringe til lydspecialisten. Gider bare ikke køre til aalborg fra fredericia igen for at de kan kigge på den

Stefan det var jo der problemet var. Jeg siger mange tak for hjælpen. Nu spiller det igen



__________________
System Audio Ranger hvid satin, Primare Pre30 ,Primare A30.2, hk dvd29 (opsætning lige pt.)
Til top Vis Østdahl's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Østdahl
 
StefanR
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 Maj 2008
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 511
Sendt: 09 April 2011 kl. 10:09 | IP-adresse registreret  

Super duper.

Det er altid rart når det er de lette løsninger der virker

/Stefan

Til top Vis StefanR's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af StefanR
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette forum er blevet låst af Administrator.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes