Tilbage til HIFI4ALL.DK 17. maj 2024 | 13:26   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Billeder af mit Hi-Fi / stereo udstyr
 HIFI4ALL Forum : Billeder af mit Hi-Fi / stereo udstyr
Emne Emne: Mit Hifi anlæg (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Hififreaks
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 24 September 2012
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 6
Sendt: 25 September 2012 kl. 13:37 | IP-adresse registreret  

DALI IKON 8

Højttaleren til dig, der vil have råstyrke og dynamik i spandevis uden at gå på kompromis med hi-fi kvaliteterne. IKON 8 er en ægte IKON, blot med meget mere af det hele!

 

Med IKON 8 opfylder DALI et ønske fra mange musikelskere, som er faldet for IKON-seriens suveræne opløsning og præcision, men som samtidig gerne vil have endnu mere dynamik og dybbas. De to nyudviklede 8”-basenheder og det væsentlig større kabinet i forhold til den tidligere topmodel IKON 7 giver en eksplosiv musikoplevelse, når du åbner sluserne på forstærkeren. Men IKON 8 er ikke en primitiv power-højttaler - den er en ægte IKON, blot med meget mere af det hele!

IKON 8 kan give rock-entusiasten stadionfornemmelser og massivt tryk i mellemgulvet, mens den klassiske musiknyder får et stort orkestralt lydbillede, som lader detaljer og dynamik ånde frit uden kompression og forvrængning. Kombinationen af DALIs efterhånden legendariske dobbelte diskantmodul, en dedikeret mellemtone plus to massive basenheder med ægte træfiber i membranerne giver tilsammen den næsten perfekte universalhøjttaler. Du kan byde IKON 8 næsten alt, uden at den får sved på panden. Samtidig så klangen så velafstemt og præcis, at du med fuldt udbytte kan spille alle slags musik ved alle lydstyrker i både store og små lytterum.

Generelt om IKON-serien
Med introduktionen af IKON-serien sætter DALI nye standarder for, hvor meget ægte audiokvalitet, du kan købe for rimelige penge. Alle modeller i serien giver dig materialer og lydkvalitet, som sagtens tåler sammenligning med produkter til den dobbelte pris eller mere. Om du skal vælge den ene eller anden model er mest et spørgsmål om dynamik, basoutput og lydtryk. De grundlæggende IKON-kvaliteter er nemlig fuldt ud til stede selv i de mindste modeller.Når du har lagt øre til IKON-serien, er vi sikre på, at du også vil tage dig tid til at nyde musik i virkelig topkvalitet.

De mest iøjnefaldende features i IKON-serien er brugen af ægte træfiber-membraner i bas/mellemtone-enhederne samt hybrid-diskanten, der kombinerer en 28 mm letvægts-dome med en bånddiskant til at varetage de allerhøjeste frekvenser. Bas/mellemtone-enhederne til IKON-serien er udviklet helt fra bunden, og membrangeometri, chassis, magnetsystem m.m. er derfor 100 % optimeret til netop disse højttalere. Det solide støbte aluminiumchassis er aerodynamisk udformet og tillader ekstreme membranbevægelser. Samtidig giver den specielle blanding af træfiber og papir en meget let og stiv membran uden resonansproblemer.

Hybrid-diskanten kombinerer dyderne fra dome- og båndprincippet, så du både får stor belastbarhed, meget stor spredning og en silkeblød og utrolig luftig diskantgengivelse - helt op til frekvenser, som kun flagermus er i stand til at opfatte. Selvom du ikke direkte kan høre disse frekvenser, har forskningen vist, at resonanser og forvrængning hinsides høregrænsen alligevel kan påvirke musikoplevelsen i negativ retning. IKON-højttalerne er fri for disse problemer, og det er en af hemmelighederne bag deres utrolige detaljerigdom og naturlighed.

Brugen af bånddiskanter hører normalt til i langt højere prisklasser, og sammenspillet mellem dome og bånd stiller store krav til præcis tuning af systemet - noget, som DALIs udviklingsafdeling har stor ekspertise i efter udviklingen af de eksklusive high-end serier Euphonia og Helicon. IKON kan derfor uanstrengt gengive al information fra højopløste kilder som SACD og DVD-Audio. Når du har hørt en sådan skive gengivet over et godt anlæg med IKON-højttalere, kan du prale med, at du har lyttet til fremtiden!

Delefilter og terminal
Delefilter og terminal er konstrueret med point-to-point (hardwired) komponentmontering og monteret direkte på terminalen for kortest mulige signalvej. Terminalen er nyudviklet til IKON og er optimeret med henblik på lave elektriske tab og stabil forbindelse i mange år frem. Der er anvendt særligt kraftige, elektrisk isolerede terminalskruer, som tillader alle tænkelige typer af kabel-tilslutninger.

Gennemtænkt kabinetdesign
Et solidt kabinet er endnu en forudsætning for god lyd, og IKON-kabinetterne er derfor solidt opbygget i MDF for optimal stivhed og resonansdæmpning. Forpladerne er udført som en sandwich-konstruktion, hvor de to lag er samlet med en speciel, vibrationsdæmpende konstruktionslim, og to tværgående bjælker sørger for at minimere vibrationer i sidefladerne. Gulvmodellerne leveres endvidere med solide spikes, så de kan placeres urokkelig stabilt på underlaget. En lille detalje, der viser, at DALI virkelig har tænkt på alt, er de medfølgende bløde, vibrationsdæmpende fødder, som du kan bruge, hvis du ikke vil udsætte dit trægulv for spikes, men stadig have den fulde fordel af de stabilitetsforbedrende aluminium-fødder.

Made in Denmark!
IKON-serien er håndsamlet i Danmark, hvor DALI både har sin udviklingsafdeling og egen produktion af kabinetter m.m. Dette er faktisk en sjældenhed i dag, og det giver dig en ekstra garanti for optimal kvalitet i alle detaljer!


Specifikationer DALI IKON 8
Er det svært at forstå specifikationerne nedenfor? Du finder forklaringer på mange af ordene i vores leksikon.

Kategori: Gulvhøjttalere
Diskant: Hybrid-diskant (28 mm soft-dome/bånd)
Mellemtone: 6,5” mellemtone
Bas: 2 x 8” basenheder
Frekvensgang (-3dB): 35-30.000 Hz
Frekvensgang (-6dB):
Impedans: 6 ohm
Følsomhed: 90 dB
Bi-wire: Ja
Spikes inkluderet: Alu-supports med spikes og vibrationsdæmpende fødder medfølger
Størrelse: 116 x 24,4 x 41,2 cm (HxBxD)
Vægt: 34,4 kg
Farve: Lys valnød, sort, Wengé


Basrefleks-konstruktion
Delefrekvenser: 490/3000/14.000 Hz

------------------------------------------------------------ -------------------------------------------------------

JBL TL 260 L er en videreudvikling af den legendariske JBL L 250 Ti, en af de mest roste højtalere, der nogensinde er produceret af JBL.

JBL TL 260 L kombinerer de gennemprøvede designkoncepter bag forgængerne med JBL’s sidste nye fremskridt inden for transducer- og kabinet-teknologi, og resultatet er en ekstraordinær akustisk præcision og musikrealisme.

Til opnåelse af den enestående præcise og
naturlige lydkvalitet indeholder JBL TL 260 L, JBL's seneste fremskridt inden for højtalerdesign og teknisk formåen. En af JBL's nøgleinnovationer, der udnyttes i JBL TL 260 L, er en nyudviklet ultrahigh-frekvens transducer, som har en udvidet frekvensrespons på hele 40 kHz.

Driverelementet, der samarbejder med et specielt designet horn med et 60º gange 30º spredningsmønster, anvender en 19 mm Mylar®-kegle, der er monteret direkte på voice coil'en, hvilket resulterer i en blød, åben og detaljeret gengivelse af højtoner – med en mere naturlig rummelig kvalitet over et større lytteområde.

Tekniske Specifikationer:

Maksimalt anbefalet forstærker-effekt: 250 W.
Effekt (RMS/Peak): 125 W/500 W.
Nominel impedans: 8 ohm.
Frekvensgang: 32 Hz - 40 kHz (-3 dB).
Cross-over frekvenser: 280 Hz, 1,2 kHz, 4,5 kHz, 20 kHz.
Dimensioner (H x B x D): 1194 mm x 508 mm x 330 mm (47" x 20" x 13").
Vægt: 38,2 kg (84 lb).
Magnetisk afskærmet.

Til top Vis Hififreaks's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hififreaks
 
Hififreaks
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 24 September 2012
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 6
Sendt: 25 September 2012 kl. 13:53 | IP-adresse registreret  

NAD M3

Med M3 har Bjørn Erik Edvardsen overgået sig selv og skubbet den analoge forstærkerkonstruktion helt ud til den teoretiske grænse. Denne overdådige forstærker beviser, at traditionel stereo lever i bedste velgående - også på højeste niveau!



NAD M3 flytter eftertrykkeligt grænsen for, hvor lækkert og vellydende en analog integreret stereoforstærker kan konstrueres. En definitiv løsning, som med garanti - og i bedste NAD-tradition - vil give konkurrenterne søvnløse nætter. For dit eget vedkommende behøver du blot at læne dig tilbage, nyde musikken og glemme alt om støj og forvrængning. Uanset hvad du forlanger af M3, vil den opfylde dit ønske uden tøven, og du kan med rette være stolt af at eje et produkt i den absolutte topklasse!

Dual Mono for maksimal kvalitet
M3 er en Dual Mono-konstruktion med helt adskilte kanaler for maksimal lydkvalitet. Forforstærkeren er 100 % diskret opbygget med støjsvage J-FET buffer-forstærkere og forseglede højkvalitets relæomskiftere i input-delen. Det totale fravær af støj og forvrængning er resultatet af et meget sofistikeret analogt layout og - ganske overraskende - brugen af digital kontrol. Dette har både forenklet og forbedret funktionen af kritiske reguleringer som volumenkontrol, balance og tonekontroller. Ud over ekstrem præcis funktion har den digitale kontrol også gjort det muligt at gøre signalvejen meget kortere end normalt, fordi signalet ikke behøver at tage omvejen omkring omskifterne på forpladen.

De strømstærke, diskret opbyggede klasse A-indgangsmoduler giver et imponerende ”headroom” og et signal/støjforhold på over 100 dB. Det er lykkedes at klemme hele dette state-of-the-art modul ned i en kompakt ”surface-mounted” enhed med integreret køleprofil. En overdådig løsning, som lyder milevidt bedre end de Op-Amp chips, der ellers er dagens orden. Strømforsyningen er separat reguleret for hver kanal, og intet er sparet for at minimere støj og forstyrrelser i denne kritiske del af forstærkeren. Af samme grund er display og digitale funktioner forsynet med deres egne, separate strømforsyninger for at forhindre interferens med den analoge signalvej. M3 er også forsynet med et sæt balancerede indgange, som du f.eks. kan udnytte sammen med en CD/DVD-afspiller med tilsvarende udgange.

Massiv effektdel med PowerDrive
NAD’s PowerDrive-teknologi får M3 til at lyde endnu kraftigere, end de 2 x 180 watt og de imponerende specifikationer antyder. Med PowerDrive tilpasser forstærkeren og dens strømforsyning sig løbende impedanskarakteristikken i det tilsluttede højttalere, så de kan drives optimalt. I kombination med de massive Hölmgren ringkerne-trafoer (fremstillet specielt til NAD), diskret opbyggede operationsforstærkere og totalt stabile mekaniske løsninger bliver resultatet en enestående åben og uanstrengt musikgengivelse ved alle typer musik, ethvert lydniveau og med alle højttalere. Også de notorisk ”vanskelige” typer med store udsving i impedansen. Tiltroen til M3’s kræfter afspejles også i fraværet af ”Soft Clipping”-funktionen, som ellers findes i så godt som alle NAD-forstærkere. Sandsynligheden for, at forstærkeren bliver drevet ud over sine grænser, er så lille, at funktionen ikke er nødvendig!

En af Bjørn Erik Edvardsens virkelige genistreger i M3 er klasse-A spændingsforstærkeren i effektdelen. Dette patenterede kredsløb fødes af en ekstremt støjsvag strømforsyning, og uden feedback ligger forvrængningen under 0,02 % i hele det hørbare frekvensområde - selv i en 3 ohms belastning, som vil give en normal forstærker alvorlig åndenød. Ved at tilføre små mængder feedback reduceres forvrængningen til mindre end 0,002 % i hele det hørbare område. En bogstavelig talt uhørt lav værdi, som også repræsenterer grænsen for måleapparaturets formåen.

Det bundsolide udgangstrin er udstyret med fire par 150 watts diskrete udgangstransistorer pr. kanal og kan tilsammen sparke 50 amperes spidsbelastning af sig uden at kny. Med denne massive bestykning - og de specialdesignede bølgeformede køleprofiler - er du garanteret mange års tro tjeneste fra din M3.

Intelligente kontroller med ekstrem præcision
Signalvejen i M3 er 100% analog - ingen DSP overhovedet, hverken på volumenkontrol, tonekontroller, balanceregulering eller andet. Volumenkontrollen er baseret på digitalt kontrollerede, kostbare 1 % præcisionsmodstande, som tillader regulering i trin af 0,5 dB. Balancen reguleres i samme intervaller, og denne ekstreme præcision giver en fremragende kanalseparation samt total eliminering af cross-talk mellem kanalerne. Med Mode Control kan du vælge mellem stereo, venstre/højre eller mono-indstilling, hvis du skulle få brug for det.

Tonekontrollerne - som også er tilgængelige fra fjernbetjeningen - regulerer bas- og diskantområdet med op til 5 dB i hver retning. Men herudover får du også NAD’s unikke ”Spectral Tilt” funktion, som på én gang kan hæve basniveauet og dæmpe diskanten - eller omvendt. En genial funktion, som på få sekunder optimerer lyden i forhold til dine præferencer, f.eks. i forbindelse med ældre indspilninger.

Designet til dine behov
Selv i et high-end produkt som M3 har NAD bevaret sit fokus på dine behov. Derfor er der blandt andet tilslutninger til to sæt højttalere. Hvis du kun har ét sæt højttalere, kan du uden negative bivirkninger udnytte de dobbelte tilslutninger til bi-wiring. Med bi-amping funktionen (via Pre-Out 1) kan du få det maksimale ud af et stereo satellit/sub-system. Det variable high-pass filter sparer satellitterne for de dybeste frekvenser, og du slipper for at trække lange, lydforringende returkabler fra din subwoofer.

Det store frontdisplay giver dig hele tiden de oplysninger, du har brug for, og den eksklusive fjernbetjening i aluminium er en drøm både at benytte og at se på, uanset om du er højre- eller venstrehåndet. Zone 2-funktionen fuldender indtrykket af et unikt produkt, som sætter både musikken og brugeren i højsædet.

Generelt om NAD Masters-serien
Det er nu over 25 år siden, at NAD trak tæppet væk under den etablerede hi-fi verden med den legendariske 3020-forstærker. Lige siden dengang har alverdens audiofile og musikelskere spekuleret over, hvad der mon ville ske, hvis man gav 3020’erens far - den lige så legendariske Bjørn Erik Edvardsen - frie hænder til at udøve sit geniale håndværk uden at skele til prisen. Her er svaret: NAD Masters Series!

Masters-serien markerer NAD’s indtræden i det absolutte high-end univers. Intet er sparet for at give dig det allerbedste - både i lydkvalitet, funktion, design og materialer. Når du opdager, at produkterne på alle punkter kan tage kampen op med næsten hvadsomhelst - uanset pris - vil du indse, at miraklernes tid langtfra er forbi. NAD giver stadig enestående ”value for money” - selv i den helt tunge ende. Du skal derfor ikke blive overrasket, hvis anmelderne bliver nødt til at udvide deres karakterskala med en ekstra stjerne!

En ny reference er født
Fra det øjeblik, hvor dit øje første gang falder på et Masters-produkt, er du klar over, at hér er der noget ganske særligt på færde. I modsætning til mange andre high-end produkter, der visuelt hører mere hjemme i et laboratorium end i en dagligstue, er NAD Masters nemlig udviklet i samarbejde med de bedste industrielle designere. Det giver dig et produkt, der er utrolig smukt og velforarbejdet, samtidig med at det har maksimal teknisk ydelse. Kabinetterne er opbygget i en kombination af to millimeter tykke stålpaneler, formpresset aluminium og støbte zink-elementer. Det giver en ekstremt stabil konstruktion, som forhindrer vibrationer og andre forstyrrelser af de følsomme musiksignaler. Selv fødderne er specialudviklet til dette formål, blandt andet gennem omfattende anvendelse af siliconegummi og præcis tilpasning til apparatets vægt. Frontens elegante ”Grigio”- finish er lånt fra bilindustrien (Alfa Romeo).

Hele vejen igennem har NAD anvendt udsøgte elektroniske komponenter fra de bedste leverandører, og det samlede resultat giver langt dyrere udstyr kamp til stregen - ikke kun på fantastisk lydkvalitet, men også designmæssigt. Med et produkt fra Masters-serien kan du se frem til mange års glæde og stolthed over at eje noget af det absolut bedste, penge kan købe. Alt, hvad du kan ønske dig fra et produkt, hvor prisen er uden betydning, er inkluderet - bortset fra prisen. Det er jo NAD!


Specifikationer NAD M3
Er det svært at forstå specifikationerne nedenfor? Du finder forklaringer på mange af ordene i vores leksikon.



Integreret stereo-forstærker
2 x 180 watt i 8 eller 4 ohm (kontinuerlig effekt, begge kanaler samtidigt, < 0,03 % forvrængning, 10-20.000 Hz)
280 watt i 8 ohm (dynamisk effekt - IHF)
480 watt i 4 ohm (dynamisk effekt - IHF)
785 watt i 2 ohm (dynamisk effekt - IHF)
Forvrængning: 0,004 % (THD 20-20.000 Hz)
Dual Mono-opbygning
PowerDrive
Hölmgren ringkernetrafo
Diskret opbygning med klasse A-gainmoduler
7 x Line-In, inkl. 1 balanceret input
Forgyldte tilslutningsterminaler
Pre-Out/Main-In
Bi-amp funktion via Pre-Out 1 (delefrekvens 40/60/80/100 Hz)
Ekstra Pre-Out til subwoofer eller effektforstærker
Rec-Out
Tonekontroller med Spectral Tilt-funktion
Tone Defeat (frakobling af tonekontroller)
Relæomskifter til signalkilder
A/B højttaleromskifter
IR in- og output
Udgang til Zone 2
RS-232 interface
Zone 2 fjernbetjening (ZR 3)
12V Trigger udtag
Fjernbetjening medfølger
Mål: 43,5 x 14,7 x 43,7 cm (BxHxD)
Vægt: 23,5 kg
Farver: Grigio/titanium
Til top Vis Hififreaks's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hififreaks
 
wildstyle
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 04 Januar 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 2249
Sendt: 25 September 2012 kl. 14:56 | IP-adresse registreret  

Er det ikke lidt tamt bare at copy/paste beskrivelserne af de forskellige komponenter fra Hifi-Klubbens hjemmeside? Det havde
da været mere interessant, at høre din egen mening om dit grej.
Til top Vis wildstyle's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af wildstyle
 
mx jelle
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Maj 2009
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 773
Sendt: 25 September 2012 kl. 15:17 | IP-adresse registreret  

Fint grej, men det første jeg tænkte var "hifigalleri" . Der inde poster man alle de fabriksinformationer man kan finde om
tingene, hvorfor ved jeg ikke. Her inde ved folk godt hvad de forskellige komponenter er, så skriv noget mere personligt om dit
anlæg og få startet en hyggelig tråd

Ellers velkommen til

__________________
Mvh. Mx jelle
Mit Anlæg
Til top Vis mx jelle's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af mx jelle
 
Mathew
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 11 Marts 2009
Lokalitet: Sønderjylland
Status: Offline
Indlæg: 211
Sendt: 25 September 2012 kl. 15:47 | IP-adresse registreret  

Hvad er Spectral Tilt-funktion?
Til top Vis Mathew's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Mathew
 
rskriver
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 14 November 2006
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 2315
Sendt: 25 September 2012 kl. 16:32 | IP-adresse registreret  

Nu har du vel ikke begge sæt højttalere koblet til samtidig?
Til top Vis rskriver's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af rskriver
 
Hififreaks
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 24 September 2012
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 6
Sendt: 25 September 2012 kl. 17:32 | IP-adresse registreret  

Hejsa med jer

Det som jeg kan fortælle om mit hifi gear og hvorfor jeg har valgt det gear jeg her

er fordi jeg godt kan li lyden i dali ikon 8 og dens gengivelse af bas og mellemtone og diskant når jeg høre blues og blød rock så som dire straits pink floyd eric clapton gary moore walter trout og i den stil det lyder kanont i dali ikon 8 kan varmt anbefale dali ikon 8 spiller kanont godt til prisen


og når jeg snakker om jbl tl 260 og hvorfor jeg valgt sådan et par store konkler er det fordi at jeg godt kan li den 12" bas enhed der sidder i dem og mellemtonerne og diskanterne jbl tl 260 har en  meget meget detaljeret lyd og egner sig godt til techno hårdrock heavymetal og har aldrig hørt i mit live sådan en detaljeret bas enhed bland tandet så det er det jeg bruger dem til


NAD m3

fordi jeg har valgt en NAD m3 forstærker er at den spiller kanont godt og har en velspillende lyd og på mellem tone området og diskant om rådet stikker den alt i den pris klasse men på bas om rådet har den en blød bas men kunne godt være bedre til jbl tl 260 men til dali ikon 8 passer det fint til de 2 8" basser der sidder i dali ikon 8

men jeg har i dag den 25 september fået en  NAD C275BEE effektforstærker på prøve som skal kobles på mine jbl tl 260 12" basser så må jeg høre hvad jeg får ud af det ss  
Til top Vis Hififreaks's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hififreaks
 
Hififreaks
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 24 September 2012
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 6
Sendt: 25 September 2012 kl. 18:45 | IP-adresse registreret  

Til top Vis Hififreaks's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hififreaks
 
Strand
Forum Bruger
Forum Bruger

Tidl. mr nash

Bruger siden: 13 September 2008
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 531
Sendt: 25 September 2012 kl. 18:51 | IP-adresse registreret  

Jamen fint ser det ud, lidt vildt med 2 højttaler ved siden af hinanden, stå de altid sådan? Lad os høre om resten af dit setup, kabler, musik kilde osv
Til top Vis Strand's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Strand
 
1966
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Maj 2008
Lokalitet: Sydjylland
Status: Offline
Indlæg: 241
Sendt: 25 September 2012 kl. 22:50 | IP-adresse registreret  

et lille vink de jbler skal der flyttes om på så de skrå sider vender ud ad. 1966
Til top Vis 1966's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af 1966 Besøg 1966's Websted
 
Hififreaks
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 24 September 2012
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 6
Sendt: 26 September 2012 kl. 17:28 | IP-adresse registreret  

Nu har jeg fået NAD C275BEE effektforstærker koblet til min 12" basserne på jbl tl 260 det giver en helt anden bas og jeg skal da lige love for at der kommer gang i dem og de sparker røv nu så fedt  
Til top Vis Hififreaks's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hififreaks
 
hkknudsen
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 11 August 2007
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 113
Sendt: 26 September 2012 kl. 18:46 | IP-adresse registreret  

Du kan også prøve at stille dem på hovedet, det skulle være rock'n roll
Til top Vis hkknudsen's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af hkknudsen
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes