| Forfatter |
|
Nizzla Forum Bruger

Bruger siden: 12 December 2006 Lokalitet: København
Status: Offline Indlæg: 5
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 17:21 | IP-adresse registreret
|
|
|
Hej derude,
Jeg er ny bruger og ønsker at høre om der er nogen herinde der har haft nogen erfaringer med et tysk firma "Skyteq"?
Jeg har købt et plasma fjernsyn "Hitachi PD9700", i starten på efterbetaling. Jeg ventede 5 dage, så kontaktede jeg firmaet via mail for at høre hvornår de havde sendt varen og om et tracking nummer.
Jeg blev så ringet op dagen efter med besked om at de ikke sendte til udlandet på efterkrav, men at jeg først skulle indbetale pengene på en konto før de ville sende tv'et.
Det gjorde jeg så, og nu er der gået 10 dage og jeg har ikke modtaget noget endnu.
Jeg har bedt om tracking nummeret på pakken på mail, men de har aldrig skrevet igen.
Er jeg blevet taget ved næsen?
Er der nogen der ved hvad man stiller op hvis man aldrig får det man har betalt dyrt for?
HJÆLP !
MVH
HP
|
| Til top |
|
| |
Milu Udelukket fra forum


Bruger siden: 05 November 2003 Lokalitet: Odense
Status: Offline Indlæg: 4128
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 17:28 | IP-adresse registreret
|
|
|
Jøsses, har du bare overført? Altså ikke brugt Visa f.eks.?
Mvh.
|
| Til top |
|
| |
MonoTovarisj Forum Bruger


Bruger siden: 29 December 2003 Lokalitet: København
Status: Offline Indlæg: 1487
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 17:32 | IP-adresse registreret
|
|
|
Kender ikke firmaet, har du et link ? Hvis de har et telefon nummer så ring til dem, efter 10 dage uden svar når man har overført mange penge, SKAL de svare hvis det er et legalt firma. Jeg ville aldrig personligt overføre mange penge til et firma jeg ikke kendte. Hvis de stadig ikke er til at få fat i, melder man dem til politiet, men ved ikke hvordan det er med et udenlandsk firma, men det er jeg sikker på der er andre herinde der gør.. .. og velkommen til forresten !
__________________ MonoTovarisj
Verden ville være et bedre sted at leve, hvis alle bare overholdt alle standarder!
|
| Til top |
|
| |
Nizzla Forum Bruger

Bruger siden: 12 December 2006 Lokalitet: København
Status: Offline Indlæg: 5
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 17:36 | IP-adresse registreret
|
|
|
Hej,
Tak for de hurtige svar....
http://www.severinhartwig.de/index.php
dette er siden jeg købte fjernsynet på. Fandt det gennem Idealo.de, hvor jeg søgte på tv'et...
Nej, jeg brugte ikke Visa, men overførte bare. Syntes at det så udemærket ud udadtil....
|
| Til top |
|
| |
Milu Udelukket fra forum


Bruger siden: 05 November 2003 Lokalitet: Odense
Status: Offline Indlæg: 4128
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 17:47 | IP-adresse registreret
|
|
|
Hvis du havde brugt Visa og du aldrig hørte fra dem, kunne du gå til din bank og sige du var blevet snydt, og derved fået dine penge retur.
Det kan du ikke hvis du bare har overført til en konto.
Men det kan jo være det hele løser sig, prøv at ringe til dem. Der er vel opgivet tlf. nr. og adresse på deres hjemmeside?
Mvh.
|
| Til top |
|
| |
Milu Udelukket fra forum


Bruger siden: 05 November 2003 Lokalitet: Odense
Status: Offline Indlæg: 4128
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 17:50 | IP-adresse registreret
|
|
|
Jeg lige besøgt siden. Og det ser jo meget prof. ud og der er opgivet adresse og telefonnr. så det skal nok gå i orden.
Mvh.
|
| Til top |
|
| |
Nizzla Forum Bruger

Bruger siden: 12 December 2006 Lokalitet: København
Status: Offline Indlæg: 5
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 17:53 | IP-adresse registreret
|
|
|
Ja der er opgivet tlf nummer, men det er midlertidigt ude af drift, fortæller en automatisk svare mig.
Jeg er virkelig bange for at jeg er blevet snydt, og så lige i juletiden, bittert !
Mvh
|
| Til top |
|
| |
APB1 Forum Bruger


Bruger siden: 05 Marts 2004 Lokalitet: Bornholm
Status: Offline Indlæg: 188
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 18:03 | IP-adresse registreret
|
|
|
hej
Har handlet meget i tyskland, alle gange har jeg betalt forud, ikke en gang er jeg blevet snydt.
Jeg har kigget på siden syntes faktisk ikke den ser så prof ud. Ingen samarbejdspartnere(søgemaskiner)
Ved ikke om det har noget at sige, men jeg handler ikke hvis jeg ikke kan finde dem hos diverse søgemaskiner.
Hvad med ordre bekræftigelse, har du fået sådan en pr. email? __________________ APB1
Min hjemmebio
|
| Til top |
|
| |
Nizzla Forum Bruger

Bruger siden: 12 December 2006 Lokalitet: København
Status: Offline Indlæg: 5
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 18:08 | IP-adresse registreret
|
|
|
Ja, jeg har fået ordre bekræftigelse med mail...
|
| Til top |
|
| |
Nizzla Forum Bruger

Bruger siden: 12 December 2006 Lokalitet: København
Status: Offline Indlæg: 5
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 18:08 | IP-adresse registreret
|
|
|
Med hensyn til samarbejdspartnere, så fandt jeg firmaet på Idealo.de...
Ved ikke om det har noget at sige?
|
| Til top |
|
| |
APB1 Forum Bruger


Bruger siden: 05 Marts 2004 Lokalitet: Bornholm
Status: Offline Indlæg: 188
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 19:11 | IP-adresse registreret
|
|
|
ok.
Så giv det lidt tid endnu, har set der er mange der har bestilt fladskærm har måttet vente længe, ikke for at have noget idet.
De har sikkert ikke fladskærmen på lager, meget typisk.
Ring til dem igen og igen. __________________ APB1
Min hjemmebio
|
| Til top |
|
| |
MonoTovarisj Forum Bruger


Bruger siden: 29 December 2003 Lokalitet: København
Status: Offline Indlæg: 1487
|
| Sendt: 12 December 2006 kl. 23:21 | IP-adresse registreret
|
|
|
Jep ring og skriv en gang om dagen .. de skal som det mindste svarer især når man har betalt forud.
__________________ MonoTovarisj
Verden ville være et bedre sted at leve, hvis alle bare overholdt alle standarder!
|
| Til top |
|
| |
APB1 Forum Bruger


Bruger siden: 05 Marts 2004 Lokalitet: Bornholm
Status: Offline Indlæg: 188
|
| Sendt: 18 December 2006 kl. 21:35 | IP-adresse registreret
|
|
|
Hvordan står det til, har du stadig ikke hørt noget? __________________ APB1
Min hjemmebio
|
| Til top |
|
| |
luis figo Forum Bruger


Bruger siden: 26 Januar 2004 Lokalitet: Stor-København
Status: Offline Indlæg: 456
|
| Sendt: 18 December 2006 kl. 22:00 | IP-adresse registreret
|
|
|
Lidt info, her ser det ud til nogen kommenterer forhandleren positivt (Kan være falske indlæg dog):
http://www.flimmerkisten.de/preise/ShopMeinung/11621.html
De er på en del prissammenligningssider hvilket får mig til at tro at de ikke er korrupte.
Direkte link:
http://www.skyteq.de/
Jeg var jeg nok gået efter en anden mere kendt forhandler hvor jeg kunne betale med VISA/Master osv.
Måske er det en påmindelse til alle om at hente oplysninger om en forhandler herinde eller på nettet inden man begiver sig med køb hos, tja hvilken som helst forhandler specielt med de pengeoverførsler hvor der indbetales til en konto.
Jeg ved ikke om du havde tjekket op på forhandleren? Håber alt falder på plads.
|
| Til top |
|
| |