Tilbage til HIFI4ALL.DK 2. maj 2024 | 16:25   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Analog lyd
 HIFI4ALL Forum : Analog lyd
Emne Emne: Problem med hyl i Vincent Pre (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Vingborg
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar
Tidl. HV Fidelity

Bruger siden: 12 Juni 2011
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 152
Sendt: 12 April 2012 kl. 21:20 | IP-adresse registreret  

Hej med Jer.

Jeg har en historie som jeg meget gerne vil dele med alle som har lyst til at læse med og måske komme med kommentarer, konklusion, Facit..m.m.

Historien er lang, men spændende så jeg håber I hænger på.:o)

Jeg anskaffede mig for lidt over 1 år siden Vincent SP-T800 monoblokke via DBA. Blokkene arbejder perfekt og der er stadig garanti på dem.

For at følge stilen købte jeg kort tid efter købte jeg så hos Audio Consult Vincent's SA-T8 forforstærker og det hele ser godt ud og spiller helt perfekt: Meeeen; snart skulle det vise sig at efter et par timers brug begyndte SA-T8 at hyle svagt i diskanten. Fænomenet var periodisk, men blev mere hyppigt samtidig med at styrken af hylet tog til. Et forsigtigt dask på siden eller låget fik den til at tie.. Hylet lyder som ca. 8 kHz og svinger lidt op og ned. Primært i venstre kanal, men kan forekomme i højre ligeså.

Min storebror er en meget dygtigt tekniker, havde en fornemmelse af at det kunne være ocilering i rørene pga. defekte rør - dårlige lodninger/løs forbindelse ect.

Pga. garantien ville vi ikke selv åbne den så jeg kontaktede Anders hos Audio Consult. Anders gav mig den forklaring at den skulle bare have skiftet alle rørene og at den skulle ud til Dan hos Dan's Hifi & TV på Amager fordi han var importøren af Vincent. Ok jeg drager ud til Dan's og giver ham forklaringen og han mumler modvilligt, men smilende at han vil kigge på den..

Dagen efter ringer han og den er klar efter han har skiftet et rør. ( Forstærkeren er fuldt ballanceret og har syv rør ialt) Fantastisk tænkte jeg og kommer hjem med den, men efter et par dage er den gal igen. Dan bliver telefonisk kontaktet og han forklarer mig at jeg skal give den noget tid til at blive spillet til på hvorefter jeg mistroisk lader den så tændt i 3 uger og lytter ind imellem på den. Ingen forandring : Den hyler stadig og nu er det så slemt at høres uden problemer i sofaen 4 meter fra højttaleren og virker generene når der er stille passager i musikken!! En af dagene lagde jeg et cd cover lidt hårdere end blødt på toppen af maskinen, og ja ja, bare et sekund for at skifte cd og så væk igen med det.. SA-T8 flippede helt ud: Den hyllede vildt og med flere toner og højder -- Nå et lille dask og den holdt bøtte igen. Dan i telefon-røret og jeg bad ham skifte alle elektron rørene på én gang da jeg ikke vil kører frem og tilbage til Amager 14 gange. Regningen bliver vel sendt til Vincent i Tyskland.. Han svarede mumlende, tvært, overlegent, sort, men forståeligt at SÅDAN GJORDE MAN I HVERTFALD IKKE!!

Nå afsted igen og denne gang gik der 2 uger før svaret kom at nu havde han skiftet 4 rør og den virkede og var klar. YES SIR tænkte jeg.

Men ak, det skulle vise sig at den begyndte at hyle lidt igen og stadigvæk periodisk, svagt men hørebart.:-(

Nu var det nok, maskinen er sgu da Vincent's topmodel og hvad fanden var det hele for noget.
Ind til Anders hos Audio Consult for der var den jo handlet. Jeg gav ham og hans teknikker historien om mine oplevelser med Dan og manglende forståelse for kunde pleje.

De forstod og ville self. kigge/lytte på den og skifte alle rørene. Fedt men retfærdigt tænkte jeg.
Da jeg fik den tilbage virkede det hele på nær en lysdiode til indgang 2 !?! Det var som saturn tænkte jeg, den slags virker da altid. Nå ring til Anders og han var flink at tage imod den i sit private hjem i Ølstykke, jeg bor i Frederikssund så det var dejligt ikke at køre længere end til Ølstykke.

Jeg hentede den igen og det er i skrivende stund 3 uger siden og den virkede perfekt.:D Control printet var blevet efterloddet. Efter 1 uge begyndte den lige så stille igen med at hyle. Nu kun i venstre kanal og ca. efter 2-3 timers brug. Mønstret er ligesom før - Ændres eller forsvinder ved et lille dask. Alt er prøvet: Forskellige effektrin, ballanceret/uballanceret, ombytning af kanaler, hylet er ikke styret af volumen.

Uhhh ha en lang tekst..

Hvis der er nogen som har oplevet ligende med Vincent hører jeg gerne her eller på pb. Eller hvis nogen skulle have en idé som kan fører mig videre i sagen hører jeg gerne.

Jeg mener faktisk Anders hos Audio Consult har gjort det ok, rørene var blevet skiftet af ham. Oprindeligt sidder der Elektro Harmonix rør i den. Anders har skiftet de 4 stk. 12ax7 rør til CVC Sovtek og de 3 stk. 12au7 rør til Sylvania NOS rør.

Men et eller andet må der jo være forkert i den eftersom det er en periodisk fejl og ikke konstant. Jeg næsten ikke tro at den skal sige sådan for så må der være flere mennesker på kloden som stiller spørgsmål omkring fænomenet i en Vincent SA-T8.

Jeg kan ikke anbefale at besøge Dan's Hifi & TV. Når jeg endelig får opfattet hvad det er manden siger i forbindelse med min forstærker, lyder det som noget vrøvl og i det hele taget ikke særlig service mindet. Jeg ved godt at jeg ikke købte maskinen hos ham, men jeg blev jo beordret ud til Dan da han er importøren. Jeg føler mig kastet lidt rundt med en elektronrørs forstærker som laver lidt kvaler, men vel egentlig burde virke uden hyl og kun lidt almindeligt sus som man kander det.

Hvordan får jeg svar.. Audio Consult hævder at den er fejlfri, men de har heller ikke lyttet intenst på den i flere timer, men måske bare set lidt til den.. Glem Dan's TV der kommer jeg ikke igen!

Jeg beklager denne klagesang. Vincent er et fedt mærke med masser af saft og kraft, lyder og arbejder rigtig godt.:o) Bare ærgerligt at hvis der er en fejl på dem, kan forhandlerne ikke yde den service der skal til hvilket er meget synd for dette lækre mærke.

Jeg håber på god respons, ris og ros.

Med venlig hilsen Henrik Vingborg



__________________
The songs in my mind, creates the sounds in my world

Mit anlæg
Til top Vis Vingborg's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Vingborg
 
Mikkel G
Administrator gruppe
Administrator gruppe
Avatar
Redaktør og Indehaver

Bruger siden: 09 August 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 4558
Sendt: 12 April 2012 kl. 22:10 | IP-adresse registreret  

Tråden lukkes!

Hvis sælger eller importør ønsker at svare på indlægget, så vil tråden blive åbnet igen.



__________________
Mvh, Mikkel
Til top Vis Mikkel G's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Mikkel G
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes