Her er du: Persondatapolitik 17. december 2017 | 03:18   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Dine personlige oplysninger og brugen heraf
Dine personlige data
Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt, og er kun tilgængelige for dig og de betroede medarbejdere hos HIFI4ALL.DK

HIFI4ALL.DK videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til tredjemand. Enhver undtagelse herfra kan og vil kun ske med din personlige accept. 

Det er dit ansvar, at dine personlige data til enhver tid er korrekte, og du kan altid ændre dine personlige data.

Behandling af oplysninger
Behandlingen af alle personlige oplysninger sker i henhold til Personoplysningsloven. 

Dine personlige oplysninger bruger HIFI4ALL.DK i følgende sammenhænge:

- Når du logger dig ind på HIFI4ALL.DK, så du kan få adgang til vore interaktive tjenester.
- Når du opretter Køb Salg Bytte annoncer
- Når du opretter brugeranmeldelser
- Når du deltager i vores debatforum
- Når du benytter vores chat

Oplysninger som e-mail og telefonnummer tilføjes dine annoncer, men kan til enhver tid skjules. Dog vil din e-mail-adresse altid blive oplyst ved svar på en annonce.

Oplysninger om de handlinger som brugerne foretager på HIFI4ALL.DK, vil blive gemt så længe, som det er nødvendigt for, at HIFI4ALL.DK kan opfylde sine forpligtelser overfor dig og de forpligtelser, som HIFI4ALL.DK er underlagt i henhold til lovgivningen.

Derudover foretager vi statistiske beregninger på baggrund af oplysninger om indlogning og brug af de ydelser, som er stillet til rådighed.
I disse statistiske beregninger er det ikke muligt at henføre data til specifikke personer. Resultaterne af vores statistiske beregninger bruger vi bl.a. i forbindelse med forbedring af HIFI4ALL.DK.

Ajourføring af oplysninger
Vi foretager løbende en kontrol af rigtigheden af de registrerede personoplysninger med henblik på at sikre, at vores databaseserver er fuldt opdateret og kun indeholder korrekte data.

I den forbindelse er du tillige forpligtet til at ajourføre dine personlige oplysninger, hvis der sker ændringer i disse.

Cookies
Cookies er en mindre programkode, som bliver gemt på din computer, så computeren kan huske dig på et senere tidspunkt - f.eks. dit login.

Cookies kan til enhver tid slettes, men såfremt du har indstillet din browser til ikke at acceptere cookies, vil HIFI4ALL.DK ikke fungere korrekt, og du kan muligvis ikke benytte de tilgængelig tjenester.

Indsigelse
Som registreret bruger hos HIFI4ALL.DK  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.
Henvendelse i forbindelse hermed rettes til HIFI4ALL.DK via vores kontaktformular 

Der gøres opmærksom på at HIFI4ALL.DK, under gældende dansk lovgivning, kan pålægges at udlevere oplysninger til politi, domstole og øvrige myndigheder, såfremt der rejses mistanke om ulovligheder.

HIFI4ALL.DK forbeholder sig retten til at videregive oplysninger, såfremt der er mistanke om lovbrud.
Relaterede emner
Copyright
Få mere af viden om copyright på HIFI4ALL.DK, hvad du må og særligt ikke må!
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2017 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes