Tilbage til HIFI4ALL.DK 21. juli 2024 | 07:03   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Billeder af mit DIY-projekt
 HIFI4ALL Forum : Billeder af mit DIY-projekt
Emne Emne: Miju’s BSS.3,5-12mk.3 Ht. opdate 26-11-06 (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 6
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 04 April 2006 kl. 09:18 | IP-adresse registreret  

Her er billeder af delefiltrene (1 ordens udgaven) i forsøgs opstilling (der faktisk viste sig at blive en sucess.) som det fremgår af billederne anvendes luksus komponenter selv under eksperimentel stadiet.

Kun de bedste stumper her!...  Jantzen Cross Coil 12 AWG CFAC spole, Mundorf M-Cap Supreme Silver /Oil. bypassed af Mundorf M-Cap Supreme Silver / Gold. kondensatore, Vishay 50 W effektmodstande, Torobar Ringkærne (bas) spoler.

Selv i impedans korrektionen en Vishay 25W effekt modstande og en 1,5 mm. Luftspoler samt der ses her kvalitets Arcotronics MKP. kondensatore. (normalt vil der her bruges Jantzen Cross Cap, men nu havde jeg et par af disse "gule kæmper" liggende i rette værdi.)

Kun i bassens impedans korrektion anvendes alm. keramiske modstande (her en 50W. type) og Mundorf Elko 63V grovfolie 5% kondensatore.

 

Før nogen "hidser" sig op over de stik der er monteret på filtret, skal det siges at disse udelukkende anvendes under udvikling af filtrene for at hurtigt og nemt kunne skifte filter.

De er ikke befordrende for lyden (finere finesser i denne) så de udskiftes med nogle specielle forgyldte kobber skrue terminaler (der faktisk lyder bedre end en lodning da de næsten fungere som en crimping)

De kabel stumper der stikker ud under filtrene med påloddede terminal "øer" er også en midlertidig foranstaltning, det tillader at filtrene kan stå på gulvet hvilende på de håndtag der er bagpå pladen og hvor de rigtige "hjemmelavede" terminaler af ægte udgæødet og uddrejet kobber der er forgyldt sidder.

Kablerne man ser til intern kabelføring er "strippet" 2mm. Taralabs RSC. højtalerkabel, til bassen anvendes her Supra Ply 3,1

Som hardwiring på delefiltret anvendes solid core Taralabs Prisem ledere.

Alt er loddet med sølv. 

Her under ses "mandehullet" til adgang til delefiltret, der dog sidder på pladen der dækker dette, ved siden af ses det passive bas filter der impedans liniarisere bas enheden fra 60 Hz. og opefter og ruller denne ind mellemtonen ved 125 Hz. (dette filter er normalt ikke i brug da jeg ynder at køre elektronisk / aktiv deling mellem bas og mid. men udvikles og på plads skal det dog være som en option også for de jeg laver lignende systemer til der ikke køre bi-amping mm. og det fungere ganske fornuftigt.)

Og så lige de nye enheder monteret i midlertidig rå MDF baffl.

ScanSpeak D2905/9700 diskanter & Audiotechnology C-Quenze 18H52. mellemtoner.

En hurtig prøve montage, senere vil der komme en rigtig granit baffl til som tidligere vist med de andre før anvendte enheder........__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
anholt
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 22 Juli 2005
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 77
Sendt: 04 April 2006 kl. 13:54 | IP-adresse registreret  

Hej miju

Det ser ud som du har monteret dine modstande lidt specielt, er det på en køleplade? hvorfor?

Venlig hilsen

anholt
Til top Vis anholt's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af anholt
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 04 April 2006 kl. 15:37 | IP-adresse registreret  

De anvendte modstande er Vishay 50W. induktionsfrie typer. de er lavet med monterings "øre" så de kan skrues fast i en lille alu. køleplade hvorved effekttollerancen og stabiliteten øges væentligt dette er dog ikke gjort på de viste filtre men er gjort i de færdig monterede filtre, her er der en lille alu. køle profil hvor modstandene er monteret på med køle pasta imellem.

Vishay modstandene er monteret i et sort plast hus med en keramisk køleplade/flade nederst.

Nogle vil måske mene at det er overkill?? men jeg mener faktisk at det er en smule hørbart ved høje lydtryk og effekter, modstanden bliver mere "usynlig" i lydbilledet.

I forvejen er disse effektmodstande nogle af de der holder til mest effekt og ligeledes nogle af de mest vellydende (ved at netop ikke at lyde af noget)

mvh.__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 10 April 2006 kl. 00:06 | IP-adresse registreret  

Det endelige delefilter valg er truffet.

Valget er faldet på den viste FØRSTE ORDEN's løsning.

2 ordens løsningen som faktisk jeg har to af, en med relariv høj følsomhed ( 89,5 db. ) og deling til bassen ved 250 - 300 Hz. og en med lidt lavere følsomhed (86 db.) hvor der deles til bassen ved 125 - 150 Hz. lyder ganske godt og måler fremragende.

MEN den nye 1 ordens løsning måler lige så godt (+/- 1 db.) og så lyder den en anelse mere levende og dynamisk, der er ganske enkelt lidt mere "hul" igennem.

Der er lidt mere af den noget subjektive musikalske drive og liv i det hele, mindre monitor og mere kød og blod og ægthed.

Så når det summere og måler praktisktaget lige så godt så er der ingen grund til at ikke bruge denne fine løsning, nu muliggjort af de nye fremragende enheder og deres eksemplariske opførsel.

Den valgte løsning giver en middel følsomhed på mellem 86,5 til 87 db. og en relativ lav bas deling ( 150 Hz.) hvilket giver en smule bedre homogenitet end høj følsomhed / delings løsningen ( 250 - 300 Hz. & 89,5 db) dette gjorde sig også gældende ved den lav følsomme 2 ordens løsning.

Grundet bassystemets følsomhed på hele 89,5 db. kan denne udnyttes til at opnå mere niveau helt nede og få et f-3 ved 32 Hz. istedet for 40 Hz. for løsninge der udnytter hele følsomheden og ikke baffl korirgere mid. (f-3 på 32 Hz. i et lukket system må siges at være ganske respektabelt)

Rent subjektivt virker de 87 db. med 1 ordens løsningen næsten lige så højt spillende som med 2 ordens løsningen på 89 db. ved samme amp. niveau, om dette skyldes mere "hul" igennem og dynamik fra 1 ordens løsningen? skal jeg ikke sikkert kunne sige? men man kan mistænke det.

Jeg kan kun sige ad det virker meget mere dynamisk og kraftigere end 2 ordens løsningen med næsten samme følsomhed (86 db. ) og næsten på højde med de før omtalte 89 db.

Impedansen er liniariseret både på top og bas systemet fra omkring 16 Hz. og op efter,  det samme gælder fasen, hvilket måske også giver forstærkerne bedre arbejdes vilkår? (dette kan måske også være en medvirkende faktor til den oplevede mere dynamik og niveau?)

Filtret tillader diskanten at hæve sig en del fra 5kHz. og op (3 - 4 db. @ 20 kHz) on axis, hvilket dog liniariseres ved reduceret vinkling (toe in) af højtaleren så man lytter omkring 30 grader off axis.

Her er frekvensen liniær +/- 1 db. et godt stykke op over 20 kHz. (et specielt lille kredsløb omkring diskant dæmpningen medvirker til ydderligere niveau op efter over 15 til 20 kHz. så der bliver tilført mere energi og niveau her off axise (mindre dæmpning) så afruldningen over 10 - 15 kHz reduceres betragteligt for diskanten. hvorved gengivelsen er liniær til op over de 20 kHz selv ude på og over 30 greder axen.

Man opnår en lettere faldende frekvenskurve mellem 35 til 45 grader (ingen eller næsten inge toe in/vinkling) off axis.

35 grader = B&K's idiel kurve, men stadig  indenfor +/- 1 - 1,5 db.

Ganske fremragende med en 1 ordens filter løsning. (hvor enhederne faktisk ikke styres så meget!.. det vidner om at enhederne i sig selv er ganske vcelkontrolerede og liniære)

Bassen ruller af opefter med en elektrisk 2 orden Linkwiz Riley og mid. gør det samme bare rent akustisk fra sit lukkede kammer.

Følsomheden er altså på godt 87 db. og delefrekvenserne er 2100 Hz. & 160 Hz. 

Anbefalet lyttevinkel mellem 30 og 40 grader. o


f-3 falder ved 32 Hz. naturligt uden eq. eller andre tiltag.

Med Linkwiz Grainer falder f-3 ved 20 Hz. og det uden at kræve alt for voldsomme effekter fra amp. og excursion fra enheden, i hvertfall ikke mere end de snilt klare

Med den høje følsomhed's løsning og f-3 ved 40 Hz. gav det problemer at prøve at tvinge et f-3 på 20 Hz. frem, høj følsomhed og dyb bas går bare ikke hånd i hånd!! uanset hvad man så end prøver at "trick"

Nu kan jeg så sige at omsider er BSS3,5-12 mk3. systemet færdigt!... (de forgående modeller er med forskellige filter løsninger) og systemet hedder jo nu 3,5 istedet for 3,6 som før da der nu anvendes en 5½" enhed til mid. istedet for den før anvendte 6½".


Endelig FÆRDIG! så kan der atter nydes musik uden at tænke i hifi termer, fejl & mangler, tuning, niveauer og justering mm...  hvor skønt!!... og så er resultatet blevet SÅ! meget bedre end før... fantastisk!!

Kun bitte små tiltag mangler at blive udført hend af vejen, og som man bare kan hygge sig med...

mvh.__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
daniels
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 26 Marts 2004
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 3702
Sendt: 10 April 2006 kl. 00:53 | IP-adresse registreret  

Jamen til lykke!

Det tog jo heller ikke så lang tid...

Kender godt selvbyggerens slagne vej... Den er lang og sej, men sejren er sød.


__________________
DanielS - Alkohol tager toppen af ubehagen ved livet - Der findes ikke dårlige ideer, kun mangel på vilje til at udføre dem!
Til top Vis daniels's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af daniels
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 10 April 2006 kl. 10:43 | IP-adresse registreret  

Tjaaa...  det tog kun 14 år at nå så langt, fra da jeg tænkte DIY. he he hvors svært kan det være!?..  til nu hvor resultatat matcher det bedste.

Den første mindre 2½ vejs der også ses her inde, tog små 7 -8 år. at få på plads.. at konvertere den til det støre system med 12" tog dog kun 1 år.. (at designe udvikle det tog dog længere tid ca. 3 år.)

At få tilpasset de nye enheder i systemet har kun taget få måneder, så det bliver jo lettere med tiden.

Og ja sejren er sgu sød!...   jeg er nu der hvor jeg har en vel fungerende, lydende og målende filter løsning jeg heletiden vender tilbage til som bedste løsning uanset hvad jeg prøver.. (og så er den sgu i "hus")

SÅ! skal der sgu bare høres musik!.. så er det at man begynder fra en ende af med næsten hele sin favoirit samling af cd'r (kun favorit samling, skriver jeg, skulle jeg høre alle 16000 og ja endde kun de deciderede nydelsels lytte egnede 2 - 3000 stk.  sååååååå....  ) jeg har et par hundrede udvalgte absolutte favoritter i høj musikalsk og kvalitets mæssig kvalitet.

mvh.__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 20 April 2006 kl. 17:59 | IP-adresse registreret  

YES!!!

Det er lykkeds mig at flytte delefrekvensen fra 2000 Hz. (som vist) op til 2100 Hz. hvilket har givet en lille smule mere krop i den nedre del af diskant området, og aller øverste mid.

Og samtidig reduceret det lille "bump" ved 2kHz. fra godt 1 db. til under 0,5 db.

Men samtidig bevaret den ganske liniære gengivelse +/- 1 db. og den samlede frekvensgang ser nogenlunde ud som vist her, bortset fra at niveauet mellem 1,5 kHz. og 5 kHz. er kommet lidt under en db. ned.

Resultetet er en endnu mere naturlig og mindre "monitor" præget gengivelse med et stræf at varme og kropslighed, stemmer mm. lyder mere "rigtigt" og knap så meget "in your face" (kun når de SKAL! være det!) en svag tendens til at det omtalte område lød lidt gjaldende ved høje niveauer og for det frekvens afsnit krævende gengivelser er nu pist! væk..

Det er dog meget meget små neuancer her.. men alligevel DET! der lige gør forskellen på godt og sublimt!... (hifi & highend)

Justeringen i filtret ved diskanten er så lille at det er til at grine af! men ikke desto mindre!!..

Den der med nærmeste "standard" værdi holder bare ikke! ikke når man taler om forskelle på under 1 til 0,5 db. på kurven, men som alligevel gør ganske hørbare ting ved den samlede oplevelse (og så når man tænker sig at nogle højtalere operere med hele +/- 3 db. !??   )

Nu lyder det så faktisk utroligt nok endnu bedre..

mvh.__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
daniels
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 26 Marts 2004
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 3702
Sendt: 20 April 2006 kl. 18:47 | IP-adresse registreret  

Når du får lavet målingerne, får du dem så lavet i lytteposition?

For de kan jo måle fint i testopstilling, men måle helt anderledes når de kommer ind i stuen...

Tolerancer under +/-1dB er noget man kan bruge RIGTIGT lang tid på at komme under, men gevinsten kan ligge der.

Og jo, jeg giver dig ret i at +/-3dB ikke er godt nok.


__________________
DanielS - Alkohol tager toppen af ubehagen ved livet - Der findes ikke dårlige ideer, kun mangel på vilje til at udføre dem!
Til top Vis daniels's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af daniels
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 20 April 2006 kl. 23:06 | IP-adresse registreret  

De bliver lavet i et specielt dæmpet rum, 1m. (@1W.) altså ganske upåvirket af rummet..

I lytterummet og i lyttepositionen måles der også, MEN! de målinger pilles der ikke ved højtaleren som følge af!..

Her tunes rummet i stedet i den grad nødvendigt og muligt, for at tilnærme sig målingerne under "optimale" forhold, altså den rene højtaler lyd - rum påvirkning.

Med de anvendte enheder er det faktisk ikke så vanskeligt igen... (dog er det lige at få tæmmet mid. så den ikke laver det lille "bump" ved 2 kHz. i for stor grad.. her drejer det sig om at finde den optimale delefrekvens, der giver bedst ydelse og summering fra enhederne.. )

Og ikke mindst den bedste og mest "rigtige" lyd, og her har X over ganske stor indflydelse, altså at ramme der hvor begge enheder summere bedst og giver bedst ydelse og opførsel. (off axis sprædning, power response, og dæmpning af uønskede bidrag, at undgå at enhederne bliver presset (kommer for tæt på deres respektive grænser for optimal ydelse) og en hel del andre faktore spiller her ind...

Med et 1 ordens filter er det ganske vanskeligt, da der ikke er så meget at få enhederne til at lyster med, men det kan gøres... (og som sagt ISÆR med disse fine enheder)

Selv med tollerence under +/- 1db. er der ganske store rammer for hvordan lyden bliver, alt efter hvordan og hvor de små udsving der her, ligger på frekvens kurven, som følge af den valgte deling og ikke mindst kabinet indvirkning mm. (der er mange faktore der her spiller ind)

Så.... JA! det er noget der kan bruges meget tid på og som ofte er svært at måle, da målingerne her faktisk viser en flot frq. og alt i orden indenfor de opnålige tollerencer, så selv om målingen viser +/- 1 db. eller under i et område siger det ikke alt om hvordan det lyder, her kan kun ørene bruges!! (det er grundet disse bitte udsving der ligger indenfor måle tollerancerne, der giver forskellen på to lige liniære men alligevel forskellig lydende højtalere eller løsninger.

Så at opnå liniaritet og snæver tollerencer er ganske enkelt og hurtigt gjort med gode enheder der opføre sig pænt, (jo pænere opførsel fra enhederne jo simplere filtre kan bruges og jo færre tiltag for at tæmme dem nødvendigt, hvilket kan mene færre eller ingen korrektioner, og lavere ordens filtr typer..) men at samtidig få god lyd / musik ud af det er noget andet..

mvh.__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 21 April 2006 kl. 12:43 | IP-adresse registreret  

****__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
sjonas
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 17 November 2005
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 22 April 2006 kl. 23:55 | IP-adresse registreret  

Hej Miju

Inspireret af flere af dine interessante ht'konstruktions tråde er jeg så småt ved at samle mod og dele til en konstruktion hvor jeg har tænkt mig at anvende 9900 og 8546 i toppen og elektronisk deling til 2 stk 8" sandsynligvis 21w8554.

8546 kender jeg fra DAT's TNT (modded efter AKSA's anvisninger) hvor den faktisk kan lyde godt. Men det ser spændene ud med 18H52C i stedet for 8546. Ligger du inde med et filter for 9900 og 18h52C som du vil dele?

mvh

Sjonas

Til top Vis sjonas's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af sjonas
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 23 April 2006 kl. 06:27 | IP-adresse registreret  

sjonas skrev:

Hej Miju

Inspireret af flere af dine interessante ht'konstruktions tråde er jeg så småt ved at samle mod og dele til en konstruktion hvor jeg har tænkt mig at anvende 9900 og 8546 i toppen og elektronisk deling til 2 stk 8" sandsynligvis 21w8554.

8546 kender jeg fra DAT's TNT (modded efter AKSA's anvisninger) hvor den faktisk kan lyde godt. Men det ser spændene ud med 18H52C i stedet for 8546. Ligger du inde med et filter for 9900 og 18h52C som du vil dele?

mvh

Sjonas

Nej.. ikke 9900...  men 9700.. som du kan se her i indslaget lige før du skrev, så viser jeg to filter løsninger til 18H52 & 9700 eller en 6600

9900 kan ikke umidelbart anvendes på samme måde som eks 9700 & 6600 kan bruge samme filter, dette grundet at 9900 opføre sig markant anderledes end 9700 og især den ekstrem liniære 6600, derfor skal den deles på en helt anden måde, det er aldrig lykkeds mig at få den til at summere godt og liniært med mid. med andet end et 2 ordens filter.. (hvilket da også er glimrende)

Men jeg har altså ikke fået nogen løsning jeg mener jeg kan stå inde for med 9900 og 18H52.

mvh.__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
sjonas
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 17 November 2005
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 23 April 2006 kl. 14:48 | IP-adresse registreret  

Ok

jeg tror jeg vil forsøge mig med filterforslaget i din tråd om BGR. 2,6-7 mk.3

Mvh.

 

Til top Vis sjonas's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af sjonas
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 23 April 2006 kl. 19:51 | IP-adresse registreret  

DET! er lavet til kombien 8546 og 9900 og passer helt perfekt til denne..

Det fungere faktisk også med en 8545, men heller ikke andre enheder, man kan ikke umidelbart her indsætte en 18H52..

mvh.__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 05 September 2006 kl. 22:03 | IP-adresse registreret  

Nye opdaterede billeder og infi pr. 05-09-06.

Sådan ser de ud nu......

mvh.__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 12 November 2006 kl. 16:38 | IP-adresse registreret  

Opdate pr. 12-11-06.

Nye billeder af delefiltre og "fod" til "top" højtalere.__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 14 November 2006 kl. 15:34 | IP-adresse registreret  

Mærkeligt kan ik komme ind og rette noget lige nu?? får en og anden fejl mælding? 

iedw.exe - programfejl

Det lykkedes ikke at initialisere programmet korrekt (0xc000007b)

Klik ok for at afslutte programmet.

 

Og så kommer jeg ikke vidre.

Når jeg klikker ok for at afslutte, ryger jeg HELT! ud af H4a og nettet.??

Hvad kan det skyldes..?? er det MIN pc. errer noget her på siden?

p***e iriterende!.. jeg skulle ind og rette nogle billeder og sætte nye ind af noget.

Nogen der ved noget?...

mvh.__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
daniels
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 26 Marts 2004
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 3702
Sendt: 15 November 2006 kl. 00:23 | IP-adresse registreret  

Hvor synes du de C-Quenze 18 har deres største styrke i forhold til 18W8546?

Har tænkt på at prøve de C-Quenze 18, men jeg vil kun bruge dem fra 1200Hz og ned. Men hvordan rammer de under 1200Hz? Er det ikke i overgangen til diskanten de har deres største styrke i forhold til 18W8546?


__________________
DanielS - Alkohol tager toppen af ubehagen ved livet - Der findes ikke dårlige ideer, kun mangel på vilje til at udføre dem!
Til top Vis daniels's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af daniels
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 15 November 2006 kl. 09:24 | IP-adresse registreret  

miju skrev:

Mærkeligt kan ik komme ind og rette noget lige nu?? får en og anden fejl mælding? 

iedw.exe - programfejl

Det lykkedes ikke at initialisere programmet korrekt (0xc000007b)

Klik ok for at afslutte programmet.

 

Og så kommer jeg ikke vidre.

Når jeg klikker ok for at afslutte, ryger jeg HELT! ud af H4a og nettet.??

Hvad kan det skyldes..?? er det MIN pc. errer noget her på siden?

p***e iriterende!.. jeg skulle ind og rette nogle billeder og sætte nye ind af noget.

Nogen der ved noget?...

mvh.


sh*t problemet ligger i min pc.. øv!!!... 

Der er gået ged i noget softwhare i XP'n

Format C. og OM igen!!!
mvh.


__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 
miju
Lukket konto
Lukket konto
Avatar
Eget ønske!

Bruger siden: 31 Oktober 2003
Lokalitet: Øvrige Skandinavien
Status: Offline
Indlæg: 2652
Sendt: 15 November 2006 kl. 09:28 | IP-adresse registreret  

daniels skrev:
Hvor synes du de C-Quenze 18 har deres største styrke i forhold til 18W8546?

Har tænkt på at prøve de C-Quenze 18, men jeg vil kun bruge dem fra 1200Hz og ned. Men hvordan rammer de under 1200Hz? Er det ikke i overgangen til diskanten de har deres største styrke i forhold til 18W8546?


De er generelt mere liniære, de er hurtigere og mere dynamiske, opløsningen er også klart bedre...

Afruldningen opefter er mere problemfri og uden "knaster"

Faktisk er det en bedre enhed på næsten alle områder.

8546 er fremragende, men en ældre sag, og den udvikling samt den generelle ekstreme kvalitet Audiotech liggerfor dagen, gør udfaldet...

Tror helt sikkert den vil klare sig fint og spille fint sammen med næsten hvad somhelset fra 1000 til 4000 Hz.

mvh.


__________________
M.

Til top Vis miju's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af miju
 

<< Forrige Side af 6 Næste >>
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes