Tilbage til HIFI4ALL.DK 18. maj 2024 | 08:44   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Billeder af min hjemmebiograf
 HIFI4ALL Forum : Billeder af min hjemmebiograf
Emne Emne: Minimalistisk vellyd (Update 29.11.06) (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 3
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
LPH.
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 25 Marts 2006
Lokalitet: Aalborg
Status: Offline
Indlæg: 169
Sendt: 19 Oktober 2006 kl. 21:45 | IP-adresse registreret  

jamen jamen jamen hvor er subben?

-LPH



__________________
-LPH
Til top Vis LPH.'s Profil Søg efter andre indlæg skrevet af LPH. Besøg LPH.'s Websted
 
Batemandk
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 22 Januar 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 990
Sendt: 19 Oktober 2006 kl. 22:00 | IP-adresse registreret  

Lestat skrev:

Der var nok en vis tilspilningstid - det er altid svært at vurdere den slags, fordi man også i høj grad tilpasser sig til lyden, men umiddelbart vil jeg sige måske 100-200 timer før de er helt spillet ind, men det er utroligt svært at sige. Lyden var god fra start, men bunden blev nok lidt bedre efter at enhederne var spillet til.

Mht. levering så ventede jeg vist en lille månede, men jeg fik lov til at låne HFK's udstillings modeller i mellemtiden.

Jeg har vist skrevet mine erfaringer med XT4'erne, generelt og det har ikke ændret sig - jeg synes stadig det er fantastisk velspillende højttalere. De er meget tæt på den kvalitet man får fra 703'erne, blot med en anelse svagere bas. Dog skal det ikke tages som at bunden er svag, i forhold til deres størrelse er den faktisk imponerende, jeg har stadig svært ved at fatte at de fik så meget bas ud af så små enheder. :)

L.

Sikke flot at klubben, sådan at udlåne et sæt. Tror da liiiiige jeg skal have et snak med den lokale klub

Jeg forventer dog, at jeg vil opleve et mindre fald i bassen, sammenlignet med de store DALI'er der står i stuen i dag. Men de levere også mere end nok bas. Så et mindre fald er fint med mig. Hvilket musik lytter du til på dem? Jeg selv, er mest rock, gerne hård. Så bas er jo trods alt en factor. .. Må vist hellere få booket en tid til en prøvelytning. Jeg overvejer også bede dem i butikken om at opstille et sæt Helicon 400. Mest af alt for at få damen til at høre disse. Så hun ikke kun dømmer på det ydre... ( Personligt syntes jeg H400'eren er en af de flotteste ht'ere der findes ) Men damen kan godt lide sølvlooket... Og så findes der ikke mange gode alternativer i et retfærdigt prisleje.

Vil prøve at få tid allerede denne weekend  Så forhåbentligt ved jeg mere på søndag..

Mvh Tim



__________________
Noget vellydende :p
Anything in parenthesis can (not) be ignored.
Stuen
Til top Vis Batemandk's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Batemandk
 
Lestat
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 01 Januar 2004
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 456
Sendt: 20 Oktober 2006 kl. 01:46 | IP-adresse registreret  

LPH. skrev:

jamen jamen jamen hvor er subben?

-LPH

Den kommer nok. Lige nu er der vægtet anderledes på økonomien, men der kommer en sub på et tidspunkt. Jeg havde oprindeligt tænkt på PV1 til musikken, men jeg synes egenligt musikken mangler meget lidt i bas fra højttalerne, så nu overvejer jeg i stedet en SVS af en art. Men jeg er stadig i tvivl. Hvis nogen har forslag til en god sub til både musik og film, (gerne af kompakt størrelse hvis muligt, ellers...) og til under 10k, så vil jeg da gerne lægge øre til.

L.



__________________
visit wireframed
Mit setup
Til top Vis Lestat's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Lestat Besøg Lestat's Websted
 
Lestat
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 01 Januar 2004
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 456
Sendt: 20 Oktober 2006 kl. 01:52 | IP-adresse registreret  

Batemandk skrev:
Sikke flot at klubben, sådan at udlåne et sæt. Tror da liiiiige jeg skal have et snak med den lokale klub

Tror han havde ondt af mig mest. :)

Citér:
Jeg forventer dog, at jeg vil opleve et mindre fald i bassen, sammenlignet med de store DALI'er der står i stuen i dag. Men de levere også mere end nok bas. Så et mindre fald er fint med mig. Hvilket musik lytter du til på dem? Jeg selv, er mest rock, gerne hård. Så bas er jo trods alt en factor. ..

Ja, i forhold til Dali skal du nok forvente en lidt "tyndere" lyd. Ikke kun pga. det mindre kabinet rum i XT4 men også fordi B&W generelt er lysere. Jeg foretrækker udtrykket "detaljeret" - XT4'erne har en fremragende diskant som virkeligt er værd at lægge mærke til.

Men i forhold til Dali vil bassen nok synes lidt mere sparsom. Dali er generelt lidt mere "punchy".

Personligt hører jeg meget bredt musik. Lige nu står playlisten på Trentemøller, Nephew, Felix Housecat, Rick Ross, 7 Hurtz og DAD. Så det er både house, lounge, rock og electronica. :)

L.



__________________
visit wireframed
Mit setup
Til top Vis Lestat's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Lestat Besøg Lestat's Websted
 
Hattori Hanzo
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 16 November 2004
Lokalitet: Aalborg
Status: Offline
Indlæg: 1950
Sendt: 20 Oktober 2006 kl. 02:07 | IP-adresse registreret  



Flot gennemført kabelføring


__________________
"Everyone is entitled to their own opinion, but not their own facts"


Til top Vis Hattori Hanzo's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hattori Hanzo
 
TheKingDK
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 December 2003
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 52
Sendt: 22 Oktober 2006 kl. 19:44 | IP-adresse registreret  

nemligja skrev:
TheKingDK skrev:

hey...

jeg har selv bestilt xt serien med xt4 som front og xtc som center og så 2 stk ds6 s3 som bag ht'er og 1 stk pv1'er... havde først købt b&w  dm604 men de var for store til min stue... så valget faldt på xt serien. bestilte dem den 26/1-06 og fik afvide at jeg ville få dem d. 15 feb men nu får jeg dem måske først i marts april måned det er rigtig skidt...  de siger at b&w har haft nogle problemer mht. deres kabineter og derfor har haft svært ved at følge med... det er lidt surt når jeg har forudbetalt det hele....glæder mig så meget til at høre dem hjemme på mit eget anlæg... hvor stor er din forstærker? ville samligne med min det er en:

marantz sr8300

Dolby ProLogic II, Dolby Digital EX Decoder, DTS ES, DTS-Neo:6, Circle Surround II Dekoder
- 6x130 W RMS
- RDS/EON Tuner
- 7.1 Eingang
- 9 Hochpegeleingänge
- 7 digitale Eingänge (6 zuweisbar)
- 4 optische, 3 koaxiale Digitaleingänge
- 1 optischer und 1 koaxialer Digitalausgang
- 6 Videoeingänge (FBAS und S-Video)
- SCART Eingang/Ausgang
- 24 Bit/192 kHz Wandler für alle Kanäle
- Multiroom
- Fernbedienung

iøvrigt et super lækkert og flot setup du har dig... blev selv ret overasket over lyden i xt4'erne da jeg hørte dem i hifiklubben, men til den hamre pris skulle de jo os gerne have lidt at byde på. men det er rart at læse din lille anmeldelse af dem. syntes det har været svært at finde noget videre om dem bortset fra hifiklubbens hp og fra b&w's hp...'

hvis jeg en dag skal have 7.1 setup vil jeg os have xt4'erne til bag ht'er tror det ville lyde genialt... men en dyr invistering...

DU kan ikke rigtig sammenligne de to forstærkere, ihvertfald ikke når vi snakker watt. Marantz'en ser på papiret ud til at have mere power men det er jo hvordan det bliver målt og watt er kun en lille ting. B&W plejer gerne at ville en masse effekt at lege med så lyder de bedst og det kan den H/K ihvertfald give den. Kender ikke den Marantz du har godt nok til at kunne sammenligne ordentligt

jeg har spændt et thule anlæg foran min xt serie så nu mangler der ihvertfald ikke power jeg har seperat effekt trin. skiftede anlæg for at for at gøre stereo delen bedre. men en nået dyre løsning men det spiller os fantastisk. det er fuldt balanceret med gamut's xlr kabler så det lyder kanon i pure audio...  tror ikke jeg kan tvinge bedre lyd ud af xt'erne...

 

du kan se resten her...  http://www.hifi4all.dk/forum/forum_posts.asp?TID=45222&P N=1&TPN=1 

MVH Thomas



__________________
Mvh. Thomas
Til top Vis TheKingDK's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af TheKingDK Besøg TheKingDK's Websted
 
Lestat
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 01 Januar 2004
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 456
Sendt: 29 November 2006 kl. 11:45 | IP-adresse registreret  

Jeg vil lige følge op på opdateringen med mine erfaringer omkring Xbox360'eren, da jeg nemlig bruger den som mediaextender.

Som nævnt er den forbundet til min receiver og derigennem til fjernsynet. Dette er ikke helt optimalt da jeg ved sammenligning med min DVD afspiller kan se at Xboxen over comp. har en del black crush, som jeg også kan læse mig til er et kendt "problem". Det er lidt træls, men VGA forbindelsen som også er mulig har nogle fordele, deriblandt 1:1 pixelmapping og mulighed for upscaling af DVD'er der spilles over Xboxen.

1:1 pixelmapping er interessant især fordi jeg bruger Xbox360'eren som mediaextender. Det er ikke sikkert alle ved hvad dette indebærer, så jeg vil lige uddybe (dem der allerede kender til MCE, MediaExtenders, XBMC osv kan springe videre):

Microsoft har, i deres forsøg på at vinde stuerne, som de fleste nok ved lavet en Xbox spillekonsol (den originale). Et af de enorme succeser denne havde var XBMC, XboxMediaCenter, som var et mediacenter man kunne køre på selve Xboxen og derved få sine film og musik over på fjernsynet, enten direkte via harddisken i Xboxen eller ved at streame fra en server.
MS var naturligt ikke helt begejstret for dette initiativ da det dels giver problemer med at styre copyrights på det materiale man har liggende, og dels fordi de jo også gerne selv vil profittere fra dette, da det er en del af det de gerne vil med Xbox'en - komme fra kontoret ind i stuen hvor der er langt flere penge at hente i det lange løb.

Enter Xbox360 - her har Microsoft så gjort det uhyggeligt svært at lave Xboxen til en egenlig MediaCenter PC, dels pga. den er låst langt bedre ned softwaremæssigt, men også fordi det er en helt anden hardware struktur.
Til gengæld har MS så gjort det muligt at bruge den som Extender til et MediaCenter der allerede er installeret på en anden PC. (Den understøtter faktisk UPnP, hvilket er en åben arkitektur). Det betyder at man kan registrere Xboxen som en extender til en MediaCenter PC, og så får man interfacet over på Xboxen og kan styre det via fjernbetjening eller controller til denne.

Mit setup består så af en Server i kontoret som har et 1TB RAID5 array der indeholder mere eller mindre alt data - lige fra mit 3D arbejde til kunder og kundedata til musik og film.
OS'et på serveren er Vista Ultimate, hvilket som de fleste nok efterhånden er klar over er MS næste generations OS. Ultimate udemærker sig ved at have alle server funktioner (Domain support, RDP support, management features osv), samt MediaCenter indbygget.

Herved kan jeg så extende MCE fra serveren til Xboxen over en 10/100 forbindelse (Xboxen har desværre ikke Gbit LAN) og styre hele MCE oplevelsen fra fjernsynet. Dette er enormt lækkert, og fungerer super-godt, især efter indkøb af MCE fjernbetjeningen til Xboxen. Lidt dyrt, men SÅ meget pengene værd. (og ok, det var også kun 250,-, så SÅ galt var det ikke).
Eftersom selve renderingen af MCE interfacet, med de nye fancy effekter og transitions (masser af bløde fades og Video Overlays) foregår direkte på Xboxen, så har serveren faktisk kun et 2MB 2D grafikkort fra 1996 installeret - det er ikke nødvendigt med et kraftigt 3D kort.

Jeg er enormt glad for dette setup, det har gjort det noget nemmere at håndtere musik til fester fordi det er utroligt nemt at enqueue numre i afspilleren, den viser album art, og man kan let søge (via det nummeriske tastatur på fjernbetjeningen) på musik man vil høre.

Jeg overvejer anskaffelsen af et Xbox tastatur, ligeledes trådløst, for at gøre dette lettere endnu til fester - bare sæt det på sofabordet, og lad folk enqueue. Det er standard handlingen når man vælger musik, så det går let.

Nok om MCE.

Den næste anskaffelse der står på programmet er relativt beskeden - jeg skal have fat i et IR modtager øje til at koble til Zone2 på min HK forstærker. Jeg er lidt træt af ikke at kunne tænde og slukke fra kontoret/soveværelset, og styring af Zone2 på mainremote er lidt kluntet.

Hvis nogen kender et diskret alternativ til HK's egen 800,- løsning, så hører jeg gerne fra jer. :) Ellers må jeg bruge de 800,- det koster og så er det overstået. Nu gider jeg ikke gå og spekulere mere over det.

Ellers mangler jeg en god sub til film (musik klarer XT4'erne som nævnt fremragende, man kan nærmest kun ønske sig meget lidt i det allerdybeste på noget meget dynamisk musik), og en effekt forstærker til at holde styr på XT4'erne, men budgettet er desværre ikke lige til det efter anskaffelsen af TV. :)

L.



__________________
visit wireframed
Mit setup
Til top Vis Lestat's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Lestat Besøg Lestat's Websted
 
Peter VTEC
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 23 Oktober 2004
Lokalitet: Sjælland
Status: Offline
Indlæg: 439
Sendt: 30 November 2006 kl. 19:11 | IP-adresse registreret  

Rigtigt flot og lækkert TV du har købt dig der lestat (har selv et 32V2000), det er et rigtigt lækkert TV med et kanont billede og så synes jeg det passer fint ind i din stillige lejlighed. Jeg vil anbefale dig at aktivere lys sensoren i tvets menu da dette giver et væsentligt mere behageligt billede ved dæmpet belysning i lokalet og et stærkt forbedret sortnivou.

Også nogle rigtigt lækre højttalere dine B&W XT4 en lækker og design mæssigt værdig modstander til Bang&Olufsens ellers uovertrufne lækre højttalere. Jeg overvejer selv disse XT4 som værende mine næste højttalere, nu må vi se har også Bang&Olufsen lidt i tankerne.



__________________
Mmmm VTEC!
Til top Vis Peter VTEC's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter VTEC Besøg Peter VTEC's Websted
 
Lestat
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 01 Januar 2004
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 456
Sendt: 30 November 2006 kl. 19:32 | IP-adresse registreret  

Takker, og ja, det er et godt TV, alt taget i betragtning. Jeg sad og så Terminator 2 Extreme Edition (WMV HD) i går, og var konstant overrasket over hvor god detaljegrad og hvor naturlige farver der kunne opnås med et par timers tweaking. Og HD ser bare super godt ud, selv om det var komprimeret ned til små 7GB for en film.

Mht. højttalerne, så skulle du give XT4'erne et lyt. Jeg tror, selvom det er langt tid siden jeg lagde øre til B&O, at de vil slå alt hvad B&O kan tilbyde i en lignende formfaktor. :)
XT4'erne har en utrolig lyd for så relativt kompakte højttalere - selvom de indre dimensioner nok er større end man kunne tro, eftersom aluminiummet ikke kræver så stor godstykkelse som træ for at være stabilt, og dermed giver større indre dimensioner end tilsvarende træhøjttalere.

L.


__________________
visit wireframed
Mit setup
Til top Vis Lestat's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Lestat Besøg Lestat's Websted
 
DanielSK
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 29 September 2006
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 46
Sendt: 13 Februar 2007 kl. 21:14 | IP-adresse registreret  

Lestat skrev:

 

Hej Lestat!

Jeg er selv lige blevet den lykkelige ejer af et sæt XT4  Med mine højtalere fulgte der spikes til tæppe og små "gummidupper" til hårdt gulv- men ikke den type fødder, som dine højtalere står på. Da jeg også har trægulv, kan jeg ikke bruge spikes uden at lave mærker, og gummidimserne giver ikke samme fede "look" som spikes. Derfor er mit spørgsmål: Fulgte de stålfødder med eller har du købt dem som tilbehør - hvis ja, hvor?

Til top Vis DanielSK's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af DanielSK
 
Lestat
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 01 Januar 2004
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 456
Sendt: 13 Februar 2007 kl. 21:28 | IP-adresse registreret  

De er fra klubben - jeg fik dem med gratis, men ellers koster de vist 40,- for et sæt med 4.

De har et lille hul/fordybning i midten så spiken står fast og med lidt forsigtighed kan man også flytte højttaleren mens den står på fødderne.

L.



__________________
visit wireframed
Mit setup
Til top Vis Lestat's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Lestat Besøg Lestat's Websted
 
DanielSK
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 29 September 2006
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 46
Sendt: 14 Februar 2007 kl. 01:31 | IP-adresse registreret  

Lækkert! Så  må jeg da hellere lige kigge forbi klubben imorgen
Til top Vis DanielSK's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af DanielSK
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

<< Forrige Side af 3
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes