Tilbage til HIFI4ALL.DK 20. februar 2024 | 22:14   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Digital lyd
 HIFI4ALL Forum : Digital lyd
Emne Emne: IcePower støj? (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
henko
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 08 September 2013
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 30
Sendt: 08 September 2013 kl. 18:31 | IP-adresse registreret  

Jeg har lige købt en icepower forstærker Acoustic Reality eAR 202 ref og har et problem med støj når jeg ikke spiller musik
men forstærkeren er tændt.

mit setup
antenne - tv - hdmi kabel - surround forstærker - rca kabel - eAR 202 ref - højtalere

Jeg har fundet ud af at brummen/støjen forsvinder når jeg enten fjerne antennekablet fra fjernsynet eller hvis jeg fjerner
hdmi kablet mellem surround forstærkeren. Jeg læst at andre også har haft samme problem og at det er et groundloop
problem. Derfor har jeg anskaffet mig en ground loop isolator. Den tager noget af brummen men desværre ikke det hele.

http://www.av-cables.dk/coax-adapter/ground-breaker-galvanic -separator-kabel-0-1-m.html

Er der noget der har erfaring med denne type problem? eller endnu bedre en løsning?
Til top Vis henko's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af henko
 
sigma6
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 07 April 2003
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 1611
Sendt: 08 September 2013 kl. 20:23 | IP-adresse registreret  

Jeg kan ikke se hvad du linker til. Jeg brugte en lille galvanisk skilletrafo på antannekablet, som min radiomand lavede. Jeg
fik at vide det var pga. jeg ikke havde ens stelpotientale (hvad det så end betyder) :-)
Til top Vis sigma6's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af sigma6
 
henko
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 08 September 2013
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 30
Sendt: 11 September 2013 kl. 20:20 | IP-adresse registreret  

sigma6: det er en galvanisk adskiller jeg har brugt, og som jeg linkede til


Jeg har fundet en løsning som dæmper støjen nok til jeg kan leve med den.

Løsning:

-en extra galvanisk adskiller på antenne kabelet syns at dæmpe støjen lidt mere

-jeg har skiftet til jordet stikdåse. og valgt en vægkontakt som ikke gav brum (modsat den der var tæt på anlægget)

-jeg har fået jordet tvet med: http://www.harald-nyborg.dk/p1888/adapter-til-schuko-stik

-samlet tv, surround og effektforstærker i samme stikdåse

-samt byttet rundt på og vendt stikene i stikdåsen indtil der jeg var tilfreds




Til top Vis henko's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af henko
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes