ahhh ctacta, så enkelt er tingene nu ikke helt!
Jeg er en studerende der efterhånden har specialiseret mig godt og grundigt i konkurrrence og immaterielret; både på nationalt plan og på EU plan.
B&O har vundet en del sager og ikke kun en enkelt. Desuden findes der tonsvis af lignende sager med andre produkter.
Uden at starte en større teoretisk diskussion her, kan jeg henvise til Mogens Koktvedgårds udemærkede lærebog i kunkurrenceret.
Heraf fremgår (i meget korte og forenklede træk) at for at der foreligger samhandelspligt skal følgende to kumulative betingelser være opfyldt:
1. Adgangen til leverencer skal være et væsentlig anliggende for den, som ønsker disse. Selvfølgelig skal en tv/radio forhandler kunne føre fjernsyn, men skal han kunne føre alle mærker?
2. Leverandøren skal indtage en dominerende stilling på det danske marked. Retspraksis viser at "dominerende" svarer til ca. 40% af det relevante marked.
Jeg har svært ved at se, at betingelserne er opfyldt i det konkrete tilfælde!
Skulle det dog mod al forventning være tilfældet, tillades der alligevel leveringsnægtelse, hvis der er bæredygtige begrundelser herfor. Og det er netop på dette punkt, at B&O har vundet talrige sager mod bl.a. Bilka, Merlin, FDB, Fona etc. Begrundelserne herfor kan eksempelvis være produktets særlige prestige/omdømme, omkostninger, aftagerens markedsadfærd, etc.
Så hvis jeg var advokat for Thomson ville jeg synes at dette var en herlig sag, der ikke ville vække de store problemer! 
PS. der kan selvfølgelig have været tale om et selektivt salgssystem eller en anden kontraktsretlig relation mellem Hifi-klubben og Thomson. Om der foreligger et brud og om hvad dette medfører er en helt anden diskussion, der dog næppe har betydningen for sagens kerne