Tilbage til HIFI4ALL.DK 28. april 2024 | 11:01   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Afstemninger - Polls
 HIFI4ALL Forum : Afstemninger - Polls
Emne Emne: B&O (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 10
Spørgsmålet: Er B&O HIFI ?
Poll valg Stemmer Afstemningsresultat
63 [3,97%]
656 [41,39%]
30 [1,89%]
703 [44,35%]
133 [8,39%]
Dette emne er lukket; der kan ikke stemmes

Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Restek
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 14 April 2003
Lokalitet: Fyn
Status: Offline
Indlæg: 63
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 15:47 | IP-adresse registreret  

Var også selv en gang til B&O. Har prøvet rigtigt meget af deres grej. Men med årene vågner man op. Den Penta Peter Pan viser, har jeg haft - endda i de to udgaver den blev lavet i. Den spiller mildets talt rigtigt dårligt. Bassen har et voldsomt hæv omkring 70-80 hz for at det skal lyde som om, konstruktionen spiller bas. Lyden får derved et noget indeklemt præg. Diskanten i den første version er meget tilbageholdende uden den saft og finkornethed, som kendetegner rigtigt gode konstruktioner Det er en slem svær konstruktion at trække for forstærkeren og den Beolab 150/200, som sad i bunden, besidder slet ikke de fornødne kræfter. At lave en ordentlig forsyning vil sikkert også fylde meget mere end B&O's designere giver plads til. Beosound 9000 (6 cd-skifter) har jeg også haft. Her blev jeg rigtigt skuffet. Lyden kan bedst beskrives som Hifi & Elektronik gjorde det, da de testede det i 1996: lettere flad og kedelig. Kender man lidt til elektronik vil man også hurtigt bemærke, at det er forholdsvis billige ingredienser, der bruges. Enhederne i B&O's højttaler konstruktioner er meget billige. Man finder ikke Scan Speak enhder her.Jeg tror måske snarere, at B&O-tilhængerne skal ud og høre andet grej i samme prisklasse. Går man primært efter lyden, er man rigtigt dårligt stillet med B&O. Men til baggrundsmusik sikkert helt fint. 
Til top Vis Restek's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Restek
 
kaso
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 August 2005
Status: Offline
Indlæg: 959
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 16:05 | IP-adresse registreret  

Hurtig skrev:

Alt for mange har ikke forstået B&O's filosofi... Måske de skulle sætte sig lidt ind i den, inden de rakker ned på deres produter.
Faktisk tror jeg B&O er en af de producenter i verden, der lever bedst op til sine egne krav til produktene. Man satser ikke på at lave High End af den slags, hvor det går ud på at sidde time efter time, og lytte efter fejl i anlægget. Folk skal ikke bruge måned efter måned på at skifte diverse fake woodoo kabler osv. Det skal bare virke fra starten.

Og et eller andet må B&O gøre rigtigt, for jeg tvivler på nogen af de andre producenter på markedet har så stor kundetilfredshed som B&O.
Se bare hvor tit de fleste her på siden skifter anlægget ud, fordi de tilsyneladende ikke er tilfredse med det. B&O kunder beholder ofte deres i 20 år, og er stadig dybt begejstrede efter alle disse år... prøv lige at slå det!!!

Den ringe udskiftning skyldes nok snarere, at køberen jo har fået et flot produkt, der er nemt at betjene - de 2 vigtigste kriterier for at købe B&O. Lyden har typisk ringe prioritet - og derfor er der ingen grund til at investere i nyt for at få bedre lyd, hvilket er hovedårsagen til de fleste andres nyinvesteringer.

Hurtig skrev:

Når folk sger B&O er for dyrt, bliver jeg helt rundforvirret!!! Det kan jeg slet ikke nikke genkendende til.
Jeg har bl.a. selv et BeoSound 3000, og det er alt andet end dyrt. Det koster 13.995,-. Til den pris får man en CD-afspilelr, RDS-tuner og forforstærker. Hvis folk gad sætte en ordentlig forstærker/højtalere på, ville de opdage, at det faktisk spiller fremragende. Det udpensler ikke fejl på dine plader osv... Nej, men det er til gengæld lækkert at lytte til.



Præcis - det er "den bløde mellemvare" - og lydmæssigt kunne du have fået samme eller bedre lyd for 3-4.000kr. i andet mærke. Dermed er 14.000kr. dyrt (hvis man udelukkende bedømmer udfra lyden).

Hurtig skrev:

Jeg har tidligere påstået, at det bliver svært at finde CD, RDS-tuner og forforstærker i samme lydkvalitet væsentligt billigere. Og det mener jeg stadig. Derfor vil jeg meget gerne høre nogle bud, fra dem der mener B&O er for dyrt. De må jo kunne komme med et konkret eksempel.

Jeg mener den lille ekstra pris man betaler, er MEGET godt givet ud, når man ser hvad man får for kronerne:

  • Ultra lækker finish OK
  • Mulighed for fuld integration i hele huset OK
  • Verdens ubetingede bedste brugerbetjening OK
  • God service OK
  • Laaannnng levetid Eller ufatteligt mange reparationer - afhængig af, hvor uheldig man er. Jeg kender flere, der har haft adskillige reparationer på deres B&O. Jeg kender ikke status idag, men i en årrække var kvaliteten MEGET svingende....
    Desuden bliver levetiden pr. definition lang, fordi mange vælger at blive ved med at reparere - produktet har jo været for dyrt til at blive smidt ud....

Hvor mange af jer der mener B&O er for dyrt, kan i øvrigt nævne noget andet mærke, hvor man efter at have ghaft et produkt i 10 år, kan sælge det brugt for stort set samme pris som man selv gav fra ny?? Det er faktisktilfældet med flere af B&O's produkter... Et eller andet må de gøre rigtigt.

Der verserer mange argumenter om, at hvis man ikke kan lide B&O, er det fordi man ikke har råd. Det er noget arrogant vrøvl!

For mig, er B&O ekstremt flotte produkter (de fleste) med en flot overfladefinish og genialt betjeningskoncept, men med en hæderlig lyd, der fåes bedre til en væsentligt lavere pris. Da jeg køber anlæg efter funktion (lyd hhv. billede), synes jeg ikke jeg får nok for mine penge hos B&O og har derfor valgt anderledes. Det betyder, at jeg ikke har lige så flot design - og betjeningen har krævet lidt mere (selv om man kan komme langt idag med alternativer) - men jeg har bedre lyd end B&O kan levere. Det er mit valg. Andre vælger anderledes - og det respekterer jeg - og nyder at betragte de finurlige løsninger, der kommer fra Struer - løsninger og designs, der inspirerer andre til at tænke anderledes.

Jeg håber, at der fortsat vil være mange, der vil støtte B&O, for deres anderledes produkter fortjener det - jeg vil bare ikke være blandt køberne.

Til top Vis kaso's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af kaso
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 16:51 | IP-adresse registreret  

Restek skrev:
Den Penta Peter Pan viser, har jeg haft - endda i de to udgaver den blev lavet i. Det er en slem svær konstruktion at trække for forstærkeren og den Beolab 150/200, som sad i bunden, besidder slet ikke de fornødne kræfter.  

Jeg ved ikke hvad du har hørt og haft, men den højttaler som jeg beskriver hedder BeoVox Penta, og har ikke nogen forstærker i bunden, og lyder helt fantastisk godt med mine 2X500W ICEpower stereo trin spændt for.



__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Scherer
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 20 September 2004
Lokalitet: Aalborg
Status: Offline
Indlæg: 686
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 17:17 | IP-adresse registreret  

Nu har det flere gange været nævnt at B&O har "en høj snob-effekt".

Lad mig lige høre om det er mere snobbet at have et anlæg som alle ved er dyrt (B&O f.eks.) end at have et anlæg til samme pris som en lille, indviet skare (os nørder herinde) ved er dyrt?

__________________
MVH Morten
Mit stereo


Til top Vis Scherer's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Scherer
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 20276
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 18:05 | IP-adresse registreret  

"en høj snob-effekt".
 
En sammenligning. Min datter er ikke til guld smykker, men til hvidguld.
Veninderne spørger, hvorfor bruge så mange penge på det, folk tror jo
det er sølv. Hun svare dem, jeg er da ligeglad for jeg har købt det jeg
holder mest af.
 
Dette mener jeg er det rigtige svar på det.


__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
Hurtig
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 25 November 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 3070
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 18:29 | IP-adresse registreret  

Rees skrev:
Hurtig skrev:
Rees skrev:
Hurtig skrev:

Når så I fremlægger jeres bud... kig så lige på det. Er det lige så lækkert?? Er der samme ejerglæde?? ar det samme lækre betjening? Hvad med levetiden? Er det noget værd om 5 år?? Hvor længe går der før du ville skifte det ud igen??

Hvad med lyden, når du ikke nævner den, er det så fordi du er lige glad med den, og for dig handler det om hvordan der ser ud og betjeningen osv.?

Så skal man jo også se på hvad man har brug for, jeg har personligt ikke brug for en tuner, og en int. forstærker fungere fint for mig.

Så et fornuftigt bud:

Roksan KANDY 3 int. Amp

Roksan KANDY 3 CD afspiller

sæt pris: 13.998 ,-

Du glemmer lige noget... Hvad med RDS-tuneren og signalkabler??? Den skal med i regnestykket. Prøv igen!

Og husk nu: Folk siger B&O er for dyrt. Derfor forventer jeg ikke løsninger der koster det samme. Nej... Hvis B&O vitterligt er for dyrt, så må det jo kunne gøres billigere. Og det er det jeg gerne vil se. Kom nu!

Når I så viser jeres løsning, så kig lidt på det. Hvor meget billigere er det?? Måske et par tusinde. Er de ikke godt givet ud, når man sammenligner design, finish, brugervenlighed, levetid samt at B&O-udgaven sikkert kan sælges om 10 år uden at tabe værdi??

Nej, jeg glemte ikke den tuner, hvis du læste i indlæget, ville du have set at jeg personligt ikke har brug for den tuner! derfor behøver jeg ikke købe en ....

 

Jamen så er problemet jo, at vi sammenligner pærer med bananer... det kan man IKKE!

Jeg kunne også finde noget der var væsentligt bedre, hvis jeg kunne nøjes med en CD-afspiller og et par ørebøffer! Det er klart.
Men hvis man vitterligt vil sammenligne, for at vise at B&O er for dyrt, må man lave et setup der indeholder samme funktionalitet. Og det venter jeg stadig spændt på!! Af en eller anden årsag, er folk bare ikke så kvikke til at vise det, som de er til at kritisere B&O.



__________________
Keine Hexerei, Nur Behändigkeit
Nuværende setup: SONY CDP-X303ES (Drev), DIYDAC, DOXA 012 (Pre), DOXA 70B SE mod.(Power), DALI Grand DIVA
Til top Vis Hurtig's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hurtig
 
JRGW
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 21 August 2004
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 1303
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 18:33 | IP-adresse registreret  

Tror også på at de der køber B&O ikke er i den HiFi gruppe som en del herinde er.Hos folket i almindelighed er B&O kendt, spørger du naboer og bekendte så er mærket kendt.Spørger du så om mærker som Classe,ML,Krell,Audiovector,o.lign vil de nok sige HVAD det kender jeg ikke.

Jeg mener faktisk at de har prøvet at lave noget udmærket i deres gamle 8000 serie men det holdt de op med igen.På højtalersiden har der nok med HiFi øjne været en del forbierer men folket køber dem alligevel.

Husker også en gammel artikel i High Fidelity hvor det kom frem at deres lyttepanel deltagere ikke havde helt den erfaring med live optagelser som var ønsket, og at de arbejde på at forbedre det.De manglede lidt et udgangspunkt for at vudere lyden.

På tv siden har de for år tilbage faktisk været godt med lydmæssigt set i forhold til deres konkurenter.

Der er også gamle entusiaster når de opgiver/nedgradere/slår sig til ro, der går over til et B&O anlæg. 



__________________
Hilsen JRGW

Sandheden er ikke nødvendigvis det man syntes den burde være...
DIY Thel:http://www.hifi4all.dk/forum/forum_posts.asp?TID=62872
Til top Vis JRGW's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af JRGW
 
Lax
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 August 2005
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 191
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 19:50 | IP-adresse registreret  

Hvad med B&Os pladespillere?

Var det iøvrigt ikke B&O, der udviklede HX pro (eller var det Sony)?.

Mvh

Til top Vis Lax's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Lax
 
Lax
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 17 August 2005
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 191
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 20:04 | IP-adresse registreret  

Restek skrev:
Var også selv en gang til B&O. Har prøvet rigtigt meget af deres grej. Men med årene vågner man op. Den Penta Peter Pan viser, har jeg haft - endda i de to udgaver den blev lavet i. Den spiller mildets talt rigtigt dårligt. Bassen har et voldsomt hæv omkring 70-80 hz for at det skal lyde som om, konstruktionen spiller bas. Lyden får derved et noget indeklemt præg. Diskanten i den første version er meget tilbageholdende uden den saft og finkornethed, som kendetegner rigtigt gode konstruktioner Det er en slem svær konstruktion at trække for forstærkeren og den Beolab 150/200, som sad i bunden, besidder slet ikke de fornødne kræfter. At lave en ordentlig forsyning vil sikkert også fylde meget mere end B&O's designere giver plads til. Beosound 9000 (6 cd-skifter) har jeg også haft. Her blev jeg rigtigt skuffet. Lyden kan bedst beskrives som Hifi & Elektronik gjorde det, da de testede det i 1996: lettere flad og kedelig. Kender man lidt til elektronik vil man også hurtigt bemærke, at det er forholdsvis billige ingredienser, der bruges. Enhederne i B&O's højttaler konstruktioner er meget billige. Man finder ikke Scan Speak enhder her.Jeg tror måske snarere, at B&O-tilhængerne skal ud og høre andet grej i samme prisklasse. Går man primært efter lyden, er man rigtigt dårligt stillet med B&O. Men til baggrundsmusik sikkert helt fint. 

Jeg har selv haft Penta forstærkeren engang. Strømforsyningen var ikke stor nok til den effekt, forstærkeren kunne give fra sig. Kigger man på resten af konstruktionen og specielt udgangen, var det bestemt en hifi forstærker. Så længe den ikke blev presset, lød den ganske godt, men som du selv siger kan forstærkeren selvfølgelig ikke sammenlignes med de virkelige gode og som regel meget dyre konstruktioner.

Jeg er ikke enig med dig i at billige komponenter ikke kan spille. Det har f.eks. Musical Fidelity og Luxman bevist at de godt kan i deres billige modeller.

 

Til top Vis Lax's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Lax
 
Hurtig
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 25 November 2003
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 3070
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 20:55 | IP-adresse registreret  

Det var SONY der udviklede HX Pro!

Og ja, B&O's pladespillere er i ganske glimrende. De byder på ret spændende løsninger.



__________________
Keine Hexerei, Nur Behändigkeit
Nuværende setup: SONY CDP-X303ES (Drev), DIYDAC, DOXA 012 (Pre), DOXA 70B SE mod.(Power), DALI Grand DIVA
Til top Vis Hurtig's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hurtig
 
jazzman
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum

Sven tager en pause!

Bruger siden: 07 Januar 2005
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 3787
Sendt: 31 Marts 2006 kl. 22:12 | IP-adresse registreret  

"Det var SONY der udviklede HX Pro!"

nul putte, sorry

http://www.beoworld.co.uk/hxpro.htm

 

Til top Vis jazzman's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af jazzman
 
Restek
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 14 April 2003
Lokalitet: Fyn
Status: Offline
Indlæg: 63
Sendt: 01 April 2006 kl. 13:08 | IP-adresse registreret  

Peter Pan: Beovox penta er det samme som Beolab Penta - bare uden forstærkersektionen i bunden. Når du skriver, at dine Penta'er spiller godt sammen med dine Ice-forstærkere, så prøv at hægte dem på en anden højttaler. Du vil blive overrasket. Indtil fornylig havde jeg stadig mine Penta'er og koblede dem til mine Zapsolutte 118 watt kl. A monoblokke. I direkte sammenligning med mine Tannoy D700 var Penta'erne grinagtigt dårlige. Bevares Tannoy D700 er jo også noget dyrere, men alligevel. Zapsolutterne kunne dog få Penta til at spille nogenlunde - bassen blev klart bedre end med den normale B&O-forstærker i bunden. Men resonanserne i det femkantede plastickabinet og dermed sløring af musikkens fineste detaljer kan Zapsolutterne ikke gøre noget ved. (ved ikke om der er nogen, der har hørt vægmodellen Beolab 5000 - hold da fast, hvor det kabinet synger).

Synes egentligt det er lidt ærgeligt for B&O har rigtigt mange resourcer til rådighed, bl.a. et af verdens mest avancerede målerum "kuben" og rigtigt dygtige udviklingsfolk. Tænk bl.a. på Jørgen Selmer Jensen, der udviklede HXPRO i starten af 80'erne. Udviklingsfolkene fik også dengang grønt lys for at udvikle en af verdens bedste kassettebåndoptagere: Beocord 9000. I starten af firserne var designet på flagskibet jo også noget anderledes. Større kasser med plads til elektronikken. Sådan er det desværre ikke længere.

Til top Vis Restek's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Restek
 
Dr-Tricket
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 06 Marts 2005
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 248
Sendt: 01 April 2006 kl. 15:33 | IP-adresse registreret  

nosferatu89 skrev:
Dr-Tricket skrev:
Hurtig skrev:
Og et eller andet må B&O gøre rigtigt, for jeg tvivler på nogen af de andre producenter på markedet har så stor kundetilfredshed som B&O.
Se bare hvor tit de fleste her på siden skifter anlægget ud, fordi de tilsyneladende ikke er tilfredse med det. B&O kunder beholder ofte deres i 20 år, og er stadig dybt begejstrede efter alle disse år... prøv lige at slå det!!!
  • Ultra lækker finish
  • Mulighed for fuld integration i hele huset
  • Verdens ubetingede bedste brugerbetjening
  • God service
  • Laaannnng levetid

Til det første kan jeg kun sige at det jo må handle om hvad man vil. Jeg tror ikke folk skifter ud fordi de ikke er ret godt tilfredse, men fordi de mener der måske, og med meget stor sandsynelighed, findes et produkt der er bedre end deres eget. Mine erfaringer siger mig, at personer med B&O ikke tænker sådan, de ser på deres B&O, synes det lyder ganske godt, og så er de tilfredse. Jeg tror ikke B&O'ejere genrelt går så meget op i at få den mest korrekte lydgengivelse, men tror mere de bare gerne vil have noget der lyder godt, og det er jo også fint, hvis det er sådan man prioritere.

Til dine punkter kan jeg kun sige, at dem jeg har markeret med rødt, ikke har den mindste betydning for mig. Men igen er der jo tale om forskelle i måden man prioritere på.

Har du noget imod god service

Den kan jeg sgu ikke lige følge dig i. Nok siger du at du ikke behøves god service, men er det ikke noget du gerne vil betale en plov eller to for at få? Specielt når man tænker på, at langt de fleste herinde har brugt 20k + på deres lydanlæg, synes jeg din vinkel til dette er lidt skæv.

Nosferatu

Nej jeg har ikke noget imod god service. Jeg har selv brugt 50 k på mit anlæg, og mener bestemt ikke min vinkel er skæv. Når der skrives god service kan det jo være fra to fronter. Fra butikkens side forventer jeg god service, men fra firmaet, ved jeg ikke rigtig, har ikke haft kontakt med dem endnu. Og til dit spørgsmål om hvirvidt jeg er villig til at betale ekstra for god service, må jeg helt klart sige nej!



__________________
Mit Anlæg
Til top Vis Dr-Tricket's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Dr-Tricket
 
nosferatu89
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 09 Marts 2005
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 558
Sendt: 01 April 2006 kl. 16:09 | IP-adresse registreret  

Sælger B&O ikke kun udelukkende fra egne forretninger? Mener jeg da bestemt, siden der lige er åbnet en B&O-forretning i Horsens.

Nosferatu



__________________
"iPod? Fordi jeg ikke kan gå rundt med mit anlæg i lommen"
Til top Vis nosferatu89's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af nosferatu89
 
Dr-Tricket
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 06 Marts 2005
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 248
Sendt: 01 April 2006 kl. 16:14 | IP-adresse registreret  

Hurtig skrev:
Rees skrev:
Hurtig skrev:

Når så I fremlægger jeres bud... kig så lige på det. Er det lige så lækkert?? Er der samme ejerglæde?? ar det samme lækre betjening? Hvad med levetiden? Er det noget værd om 5 år?? Hvor længe går der før du ville skifte det ud igen??

Hvad med lyden, når du ikke nævner den, er det så fordi du er lige glad med den, og for dig handler det om hvordan der ser ud og betjeningen osv.?

Så skal man jo også se på hvad man har brug for, jeg har personligt ikke brug for en tuner, og en int. forstærker fungere fint for mig.

Så et fornuftigt bud:

Roksan KANDY 3 int. Amp

Roksan KANDY 3 CD afspiller

sæt pris: 13.998 ,-

Du glemmer lige noget... Hvad med RDS-tuneren og signalkabler??? Den skal med i regnestykket. Prøv igen!

Og husk nu: Folk siger B&O er for dyrt. Derfor forventer jeg ikke løsninger der koster det samme. Nej... Hvis B&O vitterligt er for dyrt, så må det jo kunne gøres billigere. Og det er det jeg gerne vil se. Kom nu!

Når I så viser jeres løsning, så kig lidt på det. Hvor meget billigere er det?? Måske et par tusinde. Er de ikke godt givet ud, når man sammenligner design, finish, brugervenlighed, levetid samt at B&O-udgaven sikkert kan sælges om 10 år uden at tabe værdi??

Problemet er vel at du vil have en radio og vil have det skal holde værdien, men hvad nu hvis Rees ikke vil have at det skal holde værdien, og han ikke mener at radio er vigtigt? Personligt vil jeg ikke have radio, kender alligevel ikke en kanal der spiller noget jeg gidder og høre. Det med værdien er ligeledes ligegyldigt for mig. Problemet er altså, at vi har forskellige udgangspunkt, og derfor kan vi ikke lave de her sammenligninger. Jeg kan ikke finde et system der kan sammenlignes det B&O du refferere til, for det ville følelses fuldstendig åndsvagt for mig at sidde og kigge efter en radio, og kigge efter design, for det betyder intet for mig, ligesom det for dig vil være svært at find et system, som kan sammenlignes med noget jeg vil have, for du kigger jo efter design, og vil også gerne have radio.



__________________
Mit Anlæg
Til top Vis Dr-Tricket's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Dr-Tricket
 
Dr-Tricket
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 06 Marts 2005
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 248
Sendt: 01 April 2006 kl. 16:17 | IP-adresse registreret  

nosferatu89 skrev:

Sælger B&O ikke kun udelukkende fra egne forretninger? Mener jeg da bestemt, siden der lige er åbnet en B&O-forretning i Horsens.

Nosferatu

Nej, der er en B&O-konceptbutik i Hjørring, men Fona i Hjørring sælger også B&O, og det gør 2tal i Hjørring også.



__________________
Mit Anlæg
Til top Vis Dr-Tricket's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Dr-Tricket
 
nosferatu89
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 09 Marts 2005
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 558
Sendt: 01 April 2006 kl. 16:18 | IP-adresse registreret  

Okay, ma bad

Nosferatu



__________________
"iPod? Fordi jeg ikke kan gå rundt med mit anlæg i lommen"
Til top Vis nosferatu89's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af nosferatu89
 
Dr-Tricket
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 06 Marts 2005
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 248
Sendt: 01 April 2006 kl. 16:25 | IP-adresse registreret  

Har bare lidt svært ved at forstå hvorfor det skal sælges fra tre butikker

__________________
Mit Anlæg
Til top Vis Dr-Tricket's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Dr-Tricket
 
mhansen
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 22 November 2004
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 688
Sendt: 01 April 2006 kl. 16:47 | IP-adresse registreret  

Jeg har ikke læst hele tråden, så måske jeg skriver noget har skrevet før.

Da jeg startede på hifi for ca. 25 år siden havde jeg en Beocord 8004 og en Beogram 8000. Dengang var lyden efter min mening på fuld højde med andre hifi produkter i samme pris klasse.

Deres fjernsyn er efter min mening i en klasse for sig selv. Lyd og billed, har jeg ikke set nogen slå, samt at designet er overlegent.

Har også hørt et nyere surround B&O anlæg. Det spiller meget behageligt og godt.

Jeg tror det har noget at gøre med lyd filosofi. Og her er har B&O en anden end de felste andre.

Så ud fra det jeg har skrevet, så mener jeg helt bestemt at B&O HiFi. Det er dyrt, at man kan få noget der spiller anderledes og bedre for de samme penge, er jeg dog også enig i.

 

Til top Vis mhansen's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af mhansen
 
Frede1977
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 29 Januar 2004
Lokalitet: Østjylland
Status: Offline
Indlæg: 1916
Sendt: 01 April 2006 kl. 17:05 | IP-adresse registreret  

Det velspilende B&O kan til en hver tid bøllebanke, de her på siden allestedsværende husmands-surroundløsninger og ditto spil-højt/teenage løsninger med CV og kæmpe dali'er fra blå og rød serie i diciplinen stereo-performance. Så ja, hvis man kan kalde førnævnte hifi kan B&O dælme også være med.

Jeg vil på ingen måde bytte mit eget udstyr for B&O... udelukkende fordi deres lyd og prioriteringer ikke falder i min smag... det faktum fratager dem IMO ingen rettigheder.

Kan B&O bruge dette hæmningsløst voldtagede begreb "hifi" om det de sælger? Selvfølgelig kan de det... nøjagtig ligesom Hifi-klubben kan sætte sit navn over døren - istedet for bare ".... klubben"



__________________
AVi ADM9.1 m. subwoofer/Sony MDR F1/Sony X303ES
Panasonic PX71, PS3, ReadyNAS Duo
Til top Vis Frede1977's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Frede1977 Besøg Frede1977's Websted
 

<< Forrige Side af 10 Næste >>
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes